- Konu Yazar
Japonya’dan almış olduğum iki adet X large beden 61 santim kask satılıktır İstanbul içi elden teslim edebilirim İstanbul dışındakilere sahibinden ilanıyla satabilirim gri 20.000 siyah beyaz olan 23.000 tl dir
Kasklar duruyor mu hocamJaponya’dan almış olduğum iki adet X large beden 61 santim kask satılıktır İstanbul içi elden teslim edebilirim İstanbul dışındakilere sahibinden ilanıyla satabilirim gri 20.000 siyah beyaz olan 23.000 tl dir
Kasklar duruyor mu hocam
hocam yurtdışından uyguna mı geliyor bende tanıdığıma aldırmayı düşünüyorum trde olmayan bir modeliJaponya’dan almış olduğum iki adet X large beden 61 santim kask satılıktır İstanbul içi elden teslim edebilirim İstanbul dışındakilere sahibinden ilanıyla satabilirim gri 20.000 siyah beyaz olan 23.000 tl dir
ben shoei nxr 2 yonder aldım fcmotodan 330 euroya trde 35 40bine satıyorlar arkadaş tırla gelirken getirdi bulgaristanda ufak bi bahşiş almışlar polisler onun dışında bi sıkıntı çıkmadıhocam yurtdışından uyguna mı geliyor bende tanıdığıma aldırmayı düşünüyorum trde olmayan bir modeli