16 Nisan Pazarmiş... Haydi Pikniğe... Gezi Yorumları ve Tüm Fotoğraflar...

hata' Alıntı:
benım sızınle ılk gezımdı sahsen çok eglendım hele sayısı ve oyuncuları belli olmayan valeybol maçı çok hoştu.gelemeyen arkadaşlar inanınkı çok şey kacırdınız

SAHİ MACI KİM KAZANDI (BÜTÜN TAKIMLARIN KAZANDIĞI KESİNDE):thumleft:

ceash' Alıntı:
sen ordamıydın dostum benide alsaydın neyse bidahaki geziye kaldı artık.
bende salı günü alıcam motoru
yaaa valla kusuruma bakma inanki sabah iştaen çıktım erenkoye gıttım ordan arabayı alıp gebzeye gerı dondum motoru almak için o koşuşturma içinde hiçbirsey düşünemedim ,zaten konvoyuda vadıye yakın bıryerlerde yakaladım .neyse bı dahakı sefere beraberız inşallah

yahu tamamda niye benim resmim sadece paparazzilerde çıkmış onu anlamadım bi dahakine en çok beni çekicen abi anlamam ben :)

abi her şey süperdi yaa inanılmaz keyif aldım ben bu piknik olayından en kısa zamanda tekrarlamak lazım :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Rüzgarınoğlu' Alıntı:
Serkan dostum bu safranbolu takıntın nereden geliyor.Oralımısın?Aslen ben oralıyımda.....

yok abi oralı değilimde tv den gördüm cok güzel yerler var gidip görmek istiyorum :)

ok nice kızmaaaa......:cherry:

Bu arada bir eleştri ve öneride bulunmak istiyorum.Tabi bunu yazınca sosyal mesaj verme mike diyenleriniz olacaktır ancak.
Alkol alan biri olarak kesinlikle motorsiklet üzerine bindiğimde alkol kullanmıyorum.Arkadaşlarımız dan deliyürek olan bazıları piknik atmosferinde alkol aldılar.Gerçi canları ve malları kendilerine ait olsada onlara bir şey olması motosiklet net üyesi olarak camiamızı üzecektir.
Ben bir arkadaşınız olarak uyarma gereği duydum.
Gereğini bilgilerinize arz ederim.

Rügarınoğlu.

Son düzenleme:
NicemaN' Alıntı:
yahu tamamda niye benim resmim sadece paparazzilerde çıkmış onu anlamadım bi dahakine en çok beni çekicen abi anlamam ben :)

meşhur insanları anca paparaziler yakalar :bounce:

o zaman ben çok meşhurum çünki hep karelerin dışındaki adam olarak çekebilmişler beni diğer resimlerde de gördüm kendimi :)

hboyraz' Alıntı:
meşhur insanları anca paparaziler yakalar :bounce:

3 parçaya bölünmek yerine 100 motor un aynı anda haraket etmesini tercih ederdim doğrusu tabi yol güzargahı önceden incelenip bir tepede konuşlanarak tüm motorların resmi geçidini bir video kaydı altınada almak iyi olur bence :)

Rüzgarınoğlu' Alıntı:
Bir dahaki sefere 200 motor inşallah.....:cat:

Çok güzel bir gündü. birlikte olmak keyifliydi valla.
Piknikten sonra fotoğrafta görülen arkadaşlarla birlikte şileye gittik bunlarda orada çekilmiş toplu fotoğraf.
img32912gx.jpg

img32920ww.jpg

sonunda istanbulda yollara döküldü ya tebrik ediyorum,güzel gezilerinizin devamını diliyorum,adana ekibi de boş değil hani herzamanki gibi:p

Yayında ve yapımda emeği geçen herkeze teşekkürler.Çok keyif aldım.En kıza zamanda tekrar buluşmayı diliyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Mükemmel organizasyon, harika bir yer, müthiş dost canlısı arkadaşlar.
Gelmeyen, yada gelemeyen arkadaşlar çok şey kaçırdılar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar