kaldera' Alıntı:aslında düşünecek olursak, bolvadinden afyona otostopla geliyor.afyondan eskişehire yine aynı şekilde.eskişehirden haydarpaşa ya trenle. üşütük müşütük ama değer vermiş önemsemiş kalkıp gelmiş..helal olsun ona....biz onu haremden alıp ikea ya kadar getirdik.yedek kask olmadığı için ikeadan sonra dogmanın ailesinin aracıyla devam etti.
biz seni unutmayacaz cenkkeskin..
Walla helal olsun Afyonluya..Gene bekleriz.kaldera' Alıntı:aslında düşünecek olursak, bolvadinden afyona otostopla geliyor.afyondan eskişehire yine aynı şekilde.eskişehirden haydarpaşa ya trenle. üşütük müşütük ama değer vermiş önemsemiş kalkıp gelmiş..helal olsun ona....biz onu haremden alıp ikea ya kadar getirdik.yedek kask olmadığı için ikeadan sonra dogmanın ailesinin aracıyla devam etti.
serkan79' Alıntı:yaw ne o öyle adam ölmüş gibi konuşuyosunuz yine gelecek tabi gelmezse rahat edemez o manyak
cenkim öptüm canım iyi yolculuklar
selamlar abı keske sorsaydınız bende yedek kask vardı bos bos gıttı geldım arkamda.. neyse bu arada guzel bır gun gecırdık.. organızasyona tesekkurler.kaldera' Alıntı:aslında düşünecek olursak, bolvadinden afyona otostopla geliyor.afyondan eskişehire yine aynı şekilde.eskişehirden haydarpaşa ya trenle. üşütük müşütük ama değer vermiş önemsemiş kalkıp gelmiş..helal olsun ona....biz onu haremden alıp ikea ya kadar getirdik,gyazıcının artcısı olarak.ama yedek kask olmadığı için ikeadan sonra dogmanın ailesinin aracıyla devam etti.
Hocam selamlar resımlerınızı fotograf .com a ucretsız yuklersenız sadece lınkını yollamanız yeterlı olur ordan hem net hem de daha kolay bakabılırız..ben bugun kendımı zor getırdıgım ıcın resım cekemedımRüzgarınoğlu' Alıntı:İşte geliyor yavaş yavaş dostlar.Dosyaları ufaltmak bayaaa zaman alıyor.
kaldera' Alıntı:yok öyle değilde....ehuhehu yaw manyak munyak ama biz onla fazla zaman geçirdik.onun manyaklığının altında ince bir zariflik vardı.. onu yakaladık bu bakımdan yani
sen ordamıydın dostum benide alsaydın neyse bidahaki geziye kaldı artık.hata' Alıntı:benım sızınle ılk gezımdı sahsen çok eglendım hele sayısı ve oyuncuları belli olmayan valeybol maçı çok hoştu.gelemeyen arkadaşlar inanınkı çok şey kacırdınız
NeQs' Alıntı:keşke fotoğraf makinesini unutmasaydım ne güzel çekerdimr:
hboyraz' Alıntı:Bu Organizasyonu Yapan Paşama çok Teşekkur Ediyorum
Sanal Deyilde Reel Olarak Tüm Motorcu Arkadaşlarimla Kaynaşmak Güzeldi. Veloybolda Bizi Hamura çeviren Arkadaşlara Tşk.
Ayrica Aydin Amcamizin (ataper) Yeni Motoru Hayirli Olsun Aydin Koltuktaki O Parcayi Ben Sökmedim Diyecektim Ama AMA PAPARAZİYE YAKALANMIŞIM:: NEYSE NİCEMEN'DE SUC ORTAĞI