15 Nisan Pazar MT Benzin Zammı Protestosu !

bizim ülkemizde bu tip eylemler pek fayda vermez yanılıyorsam düzeltin. hevesinizi kırmak gibi olmasın ama işin ucunda sopa yemek var hatırlatmak isterim :)
zamanında, cart curt eylemlerine katılıp hergele meydanında tımarlanan çok eylemci görmüşlüğüm vardır aman diyim.

Düzgün bir iş yapılmalı.
Halkı rahatsız ve huzursuz edicek birşey olursa , millet sizemi kaldı protesto etmek iptirin gidin moduna girebilir.
Şimdi gazlayan olur aralarda akrobasi yapan olur. Motoru durduğu yerde bağırtan olur. Haklıyken haksız olursunuz.
Ha birde o gün ordayım diyenlerin yarıdan fazlası gelmez ,.
Birde orada olsam kesin gelirdim diyenlerin gerçekten burada olsalar gelip gelmeyeceklerini accaayip merak ederim hep :)
+1, Görün bu mesajı. Katılımcılar full korumalı olmalı ağırbaşlı takılınmalı, 3 5 serseri çıkmış eylem yapıyo demesinler, ciddiye alınmak lazım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bizim ülkemizde bu tip eylemler pek fayda vermez yanılıyorsam düzeltin. hevesinizi kırmak gibi olmasın ama işin ucunda sopa yemek var hatırlatmak isterim :)
zamanında, cart curt eylemlerine katılıp hergele meydanında tımarlanan çok eylemci görmüşlüğüm vardır aman diyim.

İşte böyle düşünenlerin çok olması sebebiyle sopa yiyor, hapis yatıyoruz zaten.

Yolları pek bilmediğim için Anadolu yakasından giden arkadaşlar olursa onlarla katılıp devam edebilirim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Benzin döküp motosikletleri yakalım!

Eylem işleri sıkıntılı, sağlam adamlarla yola çıkılmalı. Amaç dışı aksiyon peşinde bir eleman ortalığın karışmasına sebep olabilir.

İstesem de gelemem, eylem yapanlara Allah kolaylık versin.

Bu arada Sakarya'da oraya buraya açılan istasyon sayısında müthiş artış var.Bu işin içinde bir iş var ya hadi hayırlısı.

izmirdeyim nisan sonu yada mayıs başı olursa mutlaka gelirim. korkmayın jop yemeyiz protestomuzu yapar agır agır pankartlarla ilerleriz. bide bu yapışkanları yapmak lazım her ildekilere yollayıp arabalara motorlara dağıtmak şart bilinç olması açısından. ben aradım satan yer yok bulamadım. bırı bı yerle anlaşsın para toplayıp toptan yaptıralım.

iyi güldürdün beni allah da seni güldürsün...
motorkafa...
eyleme katılacakların evrak eksiği olmamalı...organizasyon öncesi kontrol şart...
birde çıkartmalar için etkili slogan...
-öldüresiye tokatla vergisine son-vs vs aklıma geldikçe eklerim...
espirili olsun...akılda kalsın...mesaj yerini bulur...kolay gelsin...
---------------------------------------------------------------------------------------
bu iş için bütçe organizasyonu yok mu...onuda konuşalım...

Öldüresiye Tokmak Vergisi

Daha bi anlamlı olur sanki.. :queen:

etkileyici el ilanları stikırlar çok önemli

Stikır(çıkartma) bastırıp duvarlara direklere duraklara yapıştırmalısınız ve eylem günü saati ve yerini yazmalısınız facebook twitter dan etkinllk duyurulmalı ve yakın çevre iknaya başlanmalı

El ilanlarını da sıkışık trafikde arabalara otobüs kamyon her kim varsa dağıtmalısınız ve eğer etkileyici birşey olursa kontağını o anda kapatıp size destek çıkacak insanlarda mutlaka olacaktır

Ayrıca bunu yaparken doğrudan bir partiyi yada siyasi kişiliği hedef göstermeyin genel anlamda bu ekonomik soruna odaklanın/odaklanmalarını sağlayın

İzmirde olsa yardımcı olacak çok şey yapabilirdim ama bu tür organizasyonlar hep istanbulda olunca pek katılamıyorum ama yaz gelince benzin zamları için bende izmirde kolları sıvıyacağım
izmir'de yapılacak bir protesto olur ise bende şimdiden varım, buradaki bir çok motorcu grubuyla bağlantıya geçilip büyük bir kalabalık oluşturabiliriz diye düşünüyorum

resmi tatilde olabilir mesela 23 nisan
istanbul dışında diğer büyük illerde de olabilir
Türk bayraklı istiklal marşı vs dikkat çekip katılım sağlanabilir
herşehrin önemli dikkat çeken yerlerinde yapılabilir, kalabalık olmalı medya olmalı kısa süreli olsada dikkat çekici olmalı

bu toplantıyla ilgili bir liste oluşturalım ve güncel tutalım..Bende geleceğim :cat:
::plus1:: :bestmt:

vizelerimin bittiği haftasonuna geliyo, büyük ihtimalle katılırım.

benim bir onerim var, hem maliyeti cok az, hem gezmek icin bahane, hem katilim cok olabilir, hem amacina ulasirsa kesinlikle ses getirir.

Taylanda ilk geldigimde dikkatimi ceken yapistirma BNE WAS HERE idi, adim basi her tabelada, her telefon kulubesinde, her bos binada, her elektrik direginde gordum, once bir mahallede sandim, sonra tum Bangkokta diye dusundum, ulkenin 1000km kuzayine, 1000km guneyine gittim, gene gordum, nerde yasarsam burnumun dibindeki tabelada dahi gordum, acikcasi ilk basta biri ilgi ceksin diye yapti sandim, sonra bir grup olabilir diye :) bizde nuri alco gibi birsey olmustu bir ara yanilmiyorsam, insanin ilgisini cekiyor, gozunu cevirdigin her noktada nasil olabilir diye, otobusun koltugunda, alisveris merkezinin tuvaletinde, olmayan nokta yok, malezyaya gittim, ucaktan inip disari ciktim, o da ne :) BNE buraya da gelmis, gezdim dolastim, ara sokaktan cin mahallesine, kambocyaya gittim gene ayni, tvde haberlerde de BNE vardi, nedir bu BNE diye, herkesin meraki olmus, tum uzakdoguyu doldurmus bu yapiskanlar, hatta kimi yerlerde sprey,boya falan ama bence sticker yeterli, goren herkes yerlisi yabancisi google ile bakmis nedir bu BNE, su an zaten google da daha BNE yazmadan cikiyor, cilginlik seviyesinde, bizde boyle bir sticker yapsak ama hepsi ayni olmali ve ayni mesaji vermeli, yani benzin zammina hayir gibi degil de merak uyandirmali, merak sonucunda da arastiranlar icin motosiklet net sitesinde bir linke yonlendirip orada aciklama yapalim, hem bu sekilde ilgiyi de goruruz, hem turkce hem ingilizce olsun ki cok ilgi cekerse yabancilarda meraktan girer, BNE icin sunu diyeyim size her gelenin direk takildigi ilgisini ceken birseymis, haberlerde bu sekilde idi ve gercekten izlemeden arastirmistim. Tum dunyada var artik, Birkac ornek

tumblr_lvyjszCvCm1qkmu51

tumblr_lu3j5i6kgg1qkmu51

tumblr_lu1w6cNK001qkmu51

bne-stippy-post-8.jpg

bne-was-here-photo-portrait.jpg

BNE_Was_Here_weinnat_NoD1.jpg

Bangkok-Morning-2-068.jpg

bne-was-here.jpg

tumblr_lu1uqeWG9J1qkmu51

tumblr_lu0ai6uaxY1qkmu51

tumblr_lu0af0es0m1qkmu51

tumblr_ltl0maFkCv1qkmu51

tumblr_ltc0cqWCsP1qhdmyl

tumblr_lthdhw3YHb1qkmu51

Bizde merak uyandiracak birsey hazirlayalim, degisik boyutlarda, isteyen herkes siteden yukler, yazicisinda basar ve yayar, yagmurda falan cikmiyor, kolay kolay kazinmiyorda zaten, her aracin, her yayanin gorecegi sekilde, ayni anda onlarca degisik ilde ilcede anlamsiz gibi gorunen birsey belirse merak uyandirir, dusunceniz ne bu konuda? Toplanma, protesto henuz bize kar saglamaz, onlar icin sinek vizirdisi oluruz ama bu sekilde bir noktada birlesip, ordan zamanla protestoya cevirebiliriz, bir tweeter facebook ta olabilir

bence tüm motorcular toplanıp motorları İTELİM. daha dikkat çekici olur :) en az 1 ay fark olmalı ki daha çok katılım olsun :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar