15/08/2007 Manisa-mt Toplantisi

Bende gelicemmmmmmmm :queen:

Ama biraz geç kalabilirim..Bi izmire uğramam lazım malum..Sonrasında kuzenle birlikte oradayız....

gezi

Bende gelicemmmmmmmm :queen:

Ama biraz geç kalabilirim..Bi izmire uğramam lazım malum..Sonrasında kuzenle birlikte oradayız....

slmm herkese ben aranızda olamıcam babam cesmede kardeşimi falan kestirdik annem evde yanlız size iyi eglenceler

serkan abi umutusum sana emanet:rendeer:

kendinize dikkat edin güzel mt'liler görüşmek üzere!!!:wiinkk::rendeer:

(seni çok seviyorum zıpprım)

MECİT geldi en erken saat 19:00

yeri mekanı ayarladık pek bi rahat :)

önce biz denedik malum misafirlerin rahat etmesi lazım

tabi hava başladı kararmaya biz başladık açıkmaya bizim misafir bozuntuları hala yok :cherry:

wallace ve ekibi saat 18:45 te tola çıktılar hala yoklar :pr: saat 21:00 :silent:

duyulmazım ahmedim o ne dudaklar öyle , o ne poz öyle :queen: :p

kedi yaşıyor endişelenmeyin...

manisa-mt üyesi yaptık törenle kediyi :cherry:

çok üyemiz dışarıda idi malum yaz ayları...
gürkay'ın hanımının rahatsız olması(geçmiş olsun kardeşim)dolayısı ile hanımlarda katılamadı.
ama yinede olması gereken bi toplantı olduğu,gecenin ilerleyen saatlarinde belli oldu :bounce:
tabi çok aktivitenin fotoğrafınıda çekmedim(k) sütlerin ve üzüm sularının fotolarını çekmedim kötü örnek olmayalım diye :p
saat 02:00 gibi dağıldık...:mrgreen:
o saate kadar bizim eğlencemize toplaşmamıza dertleşmemize ortak olan
wallace,karmacoma,chatkut,duyulmaz kardeşime teşekkür ederim ...:rendeer:

Son düzenleme:
eh be duyulmaz her fotoda bi çıkıntılık yapmasan olmazz
ne o mimikler öleee maşallah arap kadri halt etmiş yanında :queen::queen:

muratlar manisada şeftali tarlası aryrlardı ondan geç kalmışlardırrr:cherry:

zeytinyağlar tabaklardaa
oh walla süperrr
insan benm payımı yollar yaw aşkolsunn

Çok güzel bir geceydi aquapark maceralrının tekrarlarını dinlerken nefesimiz kesildi gülmekten...Muhabbet bir an için bile duraksamadı bütün gece bişeyler anlatıldı zaman su gibi akıp geçti...Ahhh serkan abim bugün işte olmucak olsak saat 2 de biz ordan ayrılmazdık güneşi doğururduk orda ama kısmet değilmiş...Gerçi biz yine geliriz bi haftasonu :queen:
Abicim o sofra neydi öyle yaa, zeytinin kralını yedik bademlisi portakallısı, salçanın zeytinyağının en güzeline bandık köy ekmeklerini...Emeği geçen geçmeyen tüm ekibe gönülden teşekkürlerimi iletiyorum :rendeer:

ikramda kusurumuz oldu ise affola ,bunu saymayız sabahlamayada bekleriz :)

lodos :rendeer: , racingiski :rendeer: , gürkay :rendeer: dostların ev sahipliği ve bizi zorla şımartacak kadar özel ilgilerinden dolayı öyle bi teşekkür edesim varki aklınız şaşar, ekranlara sığmaz..

gittiğimizde özel çeşitli zeytinler ve bereketi samimiyetten gelen gözümüzü doyuran bi sofraya direk daldık, ee biz o haftanın ilk yemeğini yiyomuş gibi bi performans gösterince bakıldı bunlar duracakları yeri bilmiyolar, işkembe de esnek, başlandı tatlı hikayeler aktarılmaya, hem gülelim hem konuşalımda yemeyi kesip çatlama tehlikesine girmeyelim diyemi ne :queen: en son altın vuruş yapar gibi patlayan gürkayın hikayesiyle gülmekden karnıma giren sancı, gözlerimin yaşarması ile ben yaklaşık 2 ekmekde kaldım ... yoksa duracak gibi değildik,

ardından çayımızı içtik, çorbamızı içtik yanii ne geldiyse içtik :wiinkk: sohbetin belini kırdık,
ama bi problem vardı ki hala çözülebilmiş değil =
A şehrinden B şehrinin arası 90 kmdir, A şehrinden saatte yaklaşık 90 km/h hız ile yola çıkan bir araç yaklaşık 3 saat soora B şehrinin Z göletine varmaktadır, bu ne yaman çelişkidir hocam? bunu bütün gece çözemedik ama geç olsada güç olmadı ,
resmen vedalaşma krizi yaşandı, kucaklaşıp öpüşüp bi lafa yarım saat daha sohbet, bi veda ardından bi sohbet daha , öyle sıcak bi ortamdan kim olsa kolay kolay bi zengin kalkışı yapıp gidemez zaten, sonunda serkanında dediği gibi (o yukarda yazmasa saatten haberim yoktu dün gece walla:) ) 2 sularında dağıldık,

mecit ve umutunda tekerlerine sağlık.
umutus kardeşimede extra özel bi teşekkür daha :rendeer:

Son düzenleme:
Ya çok keyfili bi akşamdı gülmek ten çatladık tabi arada sevgi yumağı olduk ikrammı 10 numarasın serkan abi umutusla eve girdik ilk cümle ne salçaydı be oldu ya :) gürkay abinin maceraları tam filmlikti zaten o anlattı biz katıldık gülmekten murat abinin hikayeleri söylememe gerek yok
çok eğlendik herkese teşekkürler :rendeer:

Toplantıya geç katılsakta güzel anları kaçırmadık...Herşey çok güzeldi özellikle salça zeytinyağı ekmek(zincirleme ziyafet tamlaması :queen:) ve üzümsuyu :mrgreen: :cat: muhteşemdi..Emeği geçen herkese çok teşekkürler..

Toplantıya geç katılsakta güzel anları kaçırmadık...Herşey çok güzeldi özellikle salça zeytinyağı ekmek(zincirleme ziyafet tamlaması :queen:) ve üzümsuyu :mrgreen: :cat: muhteşemdi..Emeği geçen herkese çok teşekkürler..
evet güzle diolar salça zeytin yağı falan senden kalsadı bizde tadardık :p:p:p:p

ama bi problem vardı ki hala çözülebilmiş değil =
A şehrinden B şehrinin arası 90 kmdir, A şehrinden saatte yaklaşık 90 km/h hız ile yola çıkan bir araç yaklaşık 3 saat soora B şehrinin Z göletine varmaktadır, bu ne yaman çelişkidir hocam? bunu bütün gece çözemedik ama geç olsada güç olmadı ,
resmen vedalaşma krizi yaşandı, kucaklaşıp öpüşüp bi lafa yarım saat daha sohbet, bi veda ardından bi sohbet daha , öyle sıcak bi ortamdan kim olsa kolay kolay bi zengin kalkışı yapıp gidemez zaten, sonunda serkanında dediği gibi (o yukarda yazmasa saatten haberim yoktu dün gece walla:) ) 2 sularında dağıldık,

mecit ve umutunda tekerlerine sağlık.
umutus kardeşimede extra özel bi teşekkür daha :rendeer:

Bu şehir problemini bende yaşıyorum abi sorma:silent: ama tahminim akhisardan sonra zeytinliova ya giden yolda zaman kaybı oluyor..Ayrıca esas teşekkürler bizden sana abi geceye (05:00:cherry:) pardon sabaha neşe kattın..Ama bunu saymıyorum:wiinkk:..

umutus siz Manisa'da bide sabahladınızmı :silent: :bounce:
alırım anahtarını :)

Moderatör (forrap)
Vayyy bee,mükemmel ötesi :)Yüreğinize sağlık...
Bende gelicektim,ama benden önce bizim ufaklık geldi(amcamın ufaklık geldi,hanımı doğum yaptı yani o saatlerde).Bu gün hastaneden çıkaracaklar...
Amcamla birlikte işlettiğimiz için burayı,o olmadığı zaman ben olmak zorunda oluyorum burada(garip bi cümle oldu :)).Sanırım bir kaç gün daha full ben bakıcam(cuma toplantısı nasıl olacak onu düşünüyorum,du bakalım..).

Gelemediğim için özür dilerim dostlar..
Valla özlemiştim sizleri ama kısmet değilmiş,en azından hayırlı bir vesile yüzünden gelemedim,buna da şükür...

Başka zaman görüşürüz artık... Nasıl olsa hep birlikteyiz Allahın izniyle :cat:

özür

ya abilerim kusura bakmayın ya ben gelmeyi çok istiyodum en azında yarım saat te gelip görünmek yeterdi ben motoru sattığım için arkadaşın motruyla beraber gelicektik ama oda kardeşin kaptırınca motoru iş yattı ondan gelemedim tekrar tekrar kusuruma bakmayın:cat::rendeer:

Manisa ekibini beklettik evet ama neden.Şi:pmdi şöyle sıralayalım...

Araba uno ama yeni taktırdığım nazar boncuğuyla 1000 beygire yaklaştı,arkada Aykut uyuklamakla meşgül,hızımızı engellemez,hava aydınlık gibi(manisaya kadar)
ama Co-pilot Wallace.....bıızzzt cıızztz... !!!!1bıızzzttt error error error error....

Uno bile sapıttı,keyif aracı oldu.Bazen dile gelip " abi sucuk etmek yiyelim yoksa o rampayı töbe çıkmam ,lpg falan hikaye " diyor.Arabanın-motorun falan hep ayarı kaçtı,eve takılmaz oldular.

Serkan abi Uno ya dün dönerken biraz salçalı ekmek verdim,bir iki de zeytin attım.saat 2(gece) de çıktık ya 3:15 gibi İzmirdeydik. Bak sen şu Allahın işine hahahaaaa

Çok güzel bi akşamdı,zeytinler(Çeşme gezisinde yiyemediğim zeytinlerle başbaşa kaldım ve çok romantik anlar yaşadık...Hatta birini aldım geldim eve o derece:mrgreen:):mrgreen: ve Köy ekmeği de cidden güzeldi,yani ne denir orada insana can gelir,ömrü uzar...orada insanın yaşı 20 yaşda sabit kalır hehheeee

Yiyecekler ve mekanın ötesinde orayı mekan yapan aslında muhabbet,dostluk...MT Manisa toplantısı ama 3 motor vardı işin ilginci:mrgreen::p:bounce::bounce::bounce:

Aqua park maceraları karnımıza ağrı soktu,az yememize sebep oldu mustafanın dediği gibi ama sorun yok,yiyemediklerimi Depoya attım hahhaa

İskender abi senin oğlan ilk resimlerde gayet dinç ama sonra oksijeni buldu nasıl uyuyor fosur fosur...hehheee
Ha bir de önemli ayrıntı,iki demlik geldi,biri Murat abi nin önüne,diğeri bize...Anladınız siz onu:mrgreen::cherry::bounce::queen::cat:

Kendinize iyi bakın

HErşey için teşekkürler...Bir gün gündüz gözüyle de gözmek isteriz orayı ama İzmirden saat öğlen 1 de çıksak akşam 6 gibi ordayız...DEĞİL Mİ MURAT ABİ

UMUT ozze venue de de bişey yoktu dün.İçinizde kalmasın :rendeer::rendeer:

Arkadaşlar..
Bende gelecektim wallace ve duyulmaz ile birlikte,ama şuan gelemeyeceğim gibi gözüküyor.Biraz önce yengemi doğum için hastaneye kaldırdılar,amcam da doğal olarak başında,bizde amcamla işlettiğimiz için iş yerini,o yoksa ben olmalıyım doğal olarak burada.
Çok istiyordum gelmek,nasip değilmiş...Çok özür diliyorum.

Tuncer,Allah amcanın çocuğunu analı babalı büyütsün.Sağlık sıhat nasip etsin.

Kendine çok iyi bak,cuma görüşmek üzere

Son düzenleme:
serkan abi kesene bereket..yedirdin içirdin,,allah razı olsun..

yengeminde eline koluna sağlık,,bizler için hazırladıkları muhteşem ötesiydi..öyle yemişimki,, bu saat oldu halen karnım acıkmadı..

izmirden gelen tüm dostlara teşekkürler..

DAYICIM(GÜRKAY) AKŞAM eve gelir gelmez bişeyleri test ettim,,allahtan çalışıyor..:cat:

dostlar ne demek elimizden geleni yaptık ,eşşek değilsiniz sizde yaparsınız :queen:
bizim toplantılar zaten bi ciddi bi ciddi geçiyor sormayın ::puro:: ::155::

gelenin tekerine yazanın klavyesine sağlık :cherry:

tuncerim yeğenimiz hoşgelmiş ALLAH analı babalı uzun ömürler versin(sağlıklı sıhhatli tabi :wiinkk: )

Moderatör (forrap)
Teşekkürler bebek hakkındaki dilekler için...

dostlar ne demek elimizden geleni yaptık ,eşşek değilsiniz sizde yaparsınız :queen:
Bende eşek değilim abi ama yapmıycam,çünkü ben bişey yemedim,içmedim:pDün yiyip içip eğlenenler için geçerli bu :p
Evet,eşek değilsiniz ya sizde yaparsınız İzmir MT li dostlar :) (Ben yapmam banane banane banane banane )

Yaparız abicim ne olcak en kralını, en güzelini, en nefisini yaparız :cat: Ama zeytine badem falan dolduramayız...Du bakalım ilginç bişeyler buluruz bizde:queen:

zeytine %50 alkollü bişeyler enjekte etsem mi diye düşünüyorum...ya da zeytine papaz eriği sokmaya çalışayım...:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar