15/08/2007 Manisa-mt Toplantisi

Bu tepsidede 15 kilo ahatapotu ve 1,5 kglık Kefali görüyorsunuz Lodos yukardaki ahtapotu yedikten sonra bunlarıda tatlı niyetine yedircem sana :)
dscn9226uy9.jpg

Yeminimi bozdumm huleeyyynn:)verin benim zıpkınımı...

abi 15 kg ahtapot benim içinnnnn;;;

kilosu 9 lira(kilo ve üstü tanede) 15*9=130 ytl yaparki,,benim için çok iyi hasılat..

napayım gövecini,,salatasını,,para abim paraaaaaaaaaaaaaaa...

sakallı dayım benim hayatta herşey paramı yaww bak kardeşimiz bizim için atmış kendini o engin okyanuslara vurmuş ahtapotu getirecek yicez eşek değilizya bizde bi güzellik yaparız hani

ben şener'e yapabileceğimiz güzellikleri msn'den sıraladım :) sezar'ın hakkı sezar'a misali o öyle bi güzellikte(geçte olsa :p ) bulunsun malzemeye yakışır bi organizasyon yapmaya çalışacağız .
Toplantıda ayrıntılarını grup olarak görüşür gerekli finansmanı sağlarız diye düşünüyorum :rendeer::cherry:

kardeşime bak nasılda belli finans işlerinden sorumlu olduğu. sen ayarlarsında millet itiraz mı eder be yaw. helehele böyle bir organizasyona. üstüne para verilir denen cinsten birşey bu. neyse gereği yaparız.

Bu arada İzmirden akhisara toplantıya gelmek isteyen tatlı su motorcusu olmayan motorcular aranıyor. Gelmek isteyenler bana ulaşsın organizasyon yapalım

Son düzenleme:
ne yani,,şimdi yarın toplantıda ahtapotmu vaR???

VALLAHA AHTAPOTLARı ÇALAR,,GİDER SATARIM..nakite çeviririm hemen...

yok durun ŞENER'i öldürmeyelim hemen acı çektirelim ::evil:: ::winkwink

yarın ahtapot falan yok toplantıda daha gidip furacak ıslah edecek yemeğini yaptıracak masaya servis açacak çatal kaşıkları sıralayacak .....ohohoooooo dünya iş... sıkboğaz etmeyin kardeşimi şimdilik kendi gelsin(tatlı su motorcusu değilse tabi ::blusssh: )yeter ... :cherry:

Yaz okulu finallerim yüzünden aramızda olamayacagım için üzgünüm
iyi eglenceler...

arkadaşlar bende gelmek sizlele tanışmak istiyorum.. ama nasıl geleceğim. iş dolayısı nedeniyle geç kalabilirim.. birde izmirden gidecek kimse yokmu bana ulaşın beraber gidelim.. ben menemen manisa üzerinden gideceğim orası hem tenha hemde yakın olur.. haberlerinizi bekliyorum.. :wiinkk:

arkadaşlar bende gelmek sizlele tanışmak istiyorum.. ama nasıl geleceğim. iş dolayısı nedeniyle geç kalabilirim.. birde izmirden gidecek kimse yokmu bana ulaşın beraber gidelim.. ben menemen manisa üzerinden gideceğim orası hem tenha hemde yakın olur.. haberlerinizi bekliyorum.. :wiinkk:

manisada olacağın saati söylersen,,eğer banada uyarsa beraber gideriz kardeşim

izmir'deki (tatlı su motorcularının gün yüzüne çıkması için iyi bi fırsat olacak bu toplantı :cherry: )

manisada olacağın saati söylersen,,eğer banada uyarsa beraber gideriz kardeşim

mecit kardeş ben işten akşam 19:00 çıkıyorum. eve gidip hazırlanması felan en geç 20:00 olur. o saatten sonra geç mi olur ne dersin. birde ben ilk kez gideceğim. toplantı yerin bilmiyorum artık bakalım olmazsa başka bir toplantıya..

mecit kardeş ben işten akşam 19:00 çıkıyorum. eve gidip hazırlanması felan en geç 20:00 olur. o saatten sonra geç mi olur ne dersin. birde ben ilk kez gideceğim. toplantı yerin bilmiyorum artık bakalım olmazsa başka bir toplantıya..

yurtdaş dostum...
35 km manisa-meneme
45 km manisa-akhisar
20 km akhisar-zeytinliova

100 km toplam
200 km git/gel yaparsın,saatte ortalama 90 km hız yapsa ve 15 dkk mola versen(biz vermiyoruz pek :) )
buraya varışın 1 saat 30 dkk gibi olur, 20:00 da çıksan 21:30 da burada olursun 23:00 da dağılsa grup 01:00 gibi evde olursun
bu da şu demek oluyor ya bi saat erken çıkacaksın yada başka toplantıya nasip olacak tanışmamız :wiinkk:

izmir'deki (tatlı su motorcularının gün yüzüne çıkması için iyi bi fırsat olacak bu toplantı :cherry: )

bak ya nasılda veriyor aragazı vınvınnn
kardeşim yangın varmış izmirden salmıyorlar o tarafa ama iş inada bindi kros alıp gelecem sırf o zeytinyağlı salçadan yemek için. ocağınıza incir agacı dikecem 250 tane çay içecem bi geleyim de

allah belanı vermesin senin murat :) koca bi demlik çay demleyip önüne koymayan serkan ne olsun emi :mrgreen: çay komasına sokacam seni :p

olm ne mide var sendede hazır yakınsın ege üni hast. göster kendini obez mi oldun ne :queen:

ege ye gösterdim zaten adamlar şok oldu japonydan heyet bekliyoruz şimdi. diyorlar ki bu nasıl mide.

Moderatör (forrap)
Arkadaşlar..
Bende gelecektim wallace ve duyulmaz ile birlikte,ama şuan gelemeyeceğim gibi gözüküyor.Biraz önce yengemi doğum için hastaneye kaldırdılar,amcam da doğal olarak başında,bizde amcamla işlettiğimiz için iş yerini,o yoksa ben olmalıyım doğal olarak burada.
Çok istiyordum gelmek,nasip değilmiş...Çok özür diliyorum.

arkadaşlar çok istemem ragmen bende bu akşamki toplantıya katılamayacağım. artık inşallah başka bir toplantıya. hepinize iyi eglenceler..

VARMI başka gelcek...

menemenli kardeşim..saat olarak 8 gibi yola çıkman gerçekten geç bir saat..umarım erken çıkarsın yada başka toplantıda tanışmak ümidiyle..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar