Manisa ekibini beklettik evet ama neden.Şi

mdi şöyle sıralayalım...
Araba uno ama yeni taktırdığım nazar boncuğuyla 1000 beygire yaklaştı,arkada Aykut uyuklamakla meşgül,hızımızı engellemez,hava aydınlık gibi(manisaya kadar)
ama Co-pilot Wallace.....bıızzzt cıızztz... !!!!1bıızzzttt error error error error....
Uno bile sapıttı,keyif aracı oldu.Bazen dile gelip " abi sucuk etmek yiyelim yoksa o rampayı töbe çıkmam ,lpg falan hikaye " diyor.Arabanın-motorun falan hep ayarı kaçtı,eve takılmaz oldular.
Serkan abi Uno ya dün dönerken biraz salçalı ekmek verdim,bir iki de zeytin attım.saat 2(gece) de çıktık ya 3:15 gibi İzmirdeydik. Bak sen şu Allahın işine hahahaaaa
Çok güzel bi akşamdı,zeytinler(Çeşme gezisinde yiyemediğim zeytinlerle başbaşa kaldım ve çok romantik anlar yaşadık...Hatta birini aldım geldim eve o derece:mrgreen

:mrgreen: ve Köy ekmeği de cidden güzeldi,yani ne denir orada insana can gelir,ömrü uzar...orada insanın yaşı 20 yaşda sabit kalır hehheeee
Yiyecekler ve mekanın ötesinde orayı mekan yapan aslında muhabbet,dostluk...MT Manisa toplantısı ama 3 motor vardı işin ilginci:mrgreen:

:bounce::bounce::bounce:
Aqua park maceraları karnımıza ağrı soktu,az yememize sebep oldu
mustafanın dediği gibi ama sorun yok,yiyemediklerimi Depoya attım hahhaa
İskender abi senin oğlan ilk resimlerde gayet dinç ama sonra oksijeni buldu nasıl uyuyor fosur fosur...hehheee
Ha bir de önemli ayrıntı,iki demlik geldi,biri Murat abi nin önüne,diğeri bize...Anladınız siz onu:mrgreen::cherry::bounce::queen::cat:
Kendinize iyi bakın
HErşey için teşekkürler...Bir gün gündüz gözüyle de gözmek isteriz orayı ama İzmirden saat öğlen 1 de çıksak akşam 6 gibi ordayız...
DEĞİL Mİ MURAT ABİ
UMUT ozze venue de de bişey yoktu dün.İçinizde kalmasın :rendeer::rendeer:
Arkadaşlar..
Bende gelecektim wallace ve duyulmaz ile birlikte,ama şuan gelemeyeceğim gibi gözüküyor.Biraz önce yengemi doğum için hastaneye kaldırdılar,amcam da doğal olarak başında,bizde amcamla işlettiğimiz için iş yerini,o yoksa ben olmalıyım doğal olarak burada.
Çok istiyordum gelmek,nasip değilmiş...Çok özür diliyorum.
Tuncer,Allah amcanın çocuğunu analı babalı büyütsün.Sağlık sıhat nasip etsin.
Kendine çok iyi bak,cuma görüşmek üzere