Şimdiye kadarki bütün oyumu şu anki iktidara verdim,böyle oldu,bi dahakine kominist partiye verecem ve sonucu çok merak ederek bekleyecem
YAğmur yağsa iktidar
Kuraklık olsa iktidar
Gökten taş düşse iktidar
Avrupaya girsek iktidar,giremesek yine iktidar
Yuhh derler adama yaa,radarı geçtimm,adamın içtiği sigara boğazını yaksa,bu iktidar sigarayıda bozdu diyeceksiniz,kendi suçumuzu birilerine yapıştırmayı ne kadar seviyoruz dimi...
İlkokulda matematikten geçemezdik,suçlu öğretmendi,çok kıldı çünkü
Dinimizi öğrenemedik,Suçlu mahalle imamı,çok bağnazdı çünkü
Okuyup adam olamadık,suçlu sistemdi,bizi okutmadı
HAdi okuyamadık,çalışalım dedik,iş bulamadık,çünkü biz çok akıllıydık ama işverenler daha akıllısını istiyordu...
HAyatımızın hiç bir evresinde suçlu biz değildik,hep öğretmen,hep anne baba,hep iktidar,hep sistem,çünkü yaptığımız salaklıkları kendimize konduramazdık....
Piyasanın nabzını en iyi tutan esnaf bakkaldır,ben diğer iktidarlar dönemindede bu işi yaptım,şimdide yapıyorum,mualif görüşlerin yada kuruluşların dediği gibi,türkiye bi kausa bi krize felan girmiş değil,millette para var,para olmayandada akıl yok,adana'da aylardır eleman arıyorum,millet burun kıvırıyo,yok 500 ytl'ye çalışılırmı,yuhh yaaa yuhhh,gel dükkanı devredeyimmm sana,eeee sonra eve ekmek götürme suçluda iktidar olsun...
Ben şu anda yaptığım ciroyu daha önceki iktidarlarda yapamıyodum,hiç bi yerde bi terslik yok,halkımız gayet güzel yaşıyo,yalnız insanın doğasında olan yetinememe duygusu,iktidarı işvereni şunu bunu, devamlı eleştirme tutkusundan alamıyo,halbuki eleştirenleri başa getirsen,bırak ülkeye radar getirmeyi,ismini soyismini söyleyemezz...
Ama konuşmak kolay tabiki,iktidar görevini yapmıyorrr
eeeee sorarlar adama
Vatandaş olarak sen görevini yapıyormusun...
( Kimsenin kişilğine lafım yoktur yazdığım yazının tamamı genellemidir )