Yazmayayim,seyredeyim dedim ama patlayacam artik.
Neyse az biraz daha seyredeyim su olayi.
Kemal kardesimiz ne zaman uyanacak merak içerisindeyim.
Sonra yazariz biseyler.![]()
VAKİT KAYBETMİYELİM İSTERSEN.ŞİMDİ YAZARSAN AKLINDAKİLERİ BELKİ Bİ FAYDAN OLUR UYANMAMA..:wiinkk:
Bu çalışmanın güzel sonuçlar doğurup doğuramayacağını şimdiden kestirmek zor, Bir çok kişi de boşuna uğraşma dercesine yazmış ama denemenin kimseye zararı yok. Denememektense, deneyipte başaramamak daha iyidir bence...
her ilde enaz bir de temsilci olsa...:cat:
hocam ne güzel yaklaşmışsın olaya. senin yardım kampanyası ne oldu bu arada.hatırlıyorumda orda bile sert yazanlar vs olmuştu ne ilginç bi memleketiz.ama bütün bu yaklaşımın sebebi sosyaldemokrat ruhu barındırmamız bence..
Yardım kampanyası için çok yazılan çizilen oldu, 2 arkadaşımızın kırtasiye yardımı geldi sağolsunlar... Okul onarıldı bugün bitti hatta, benimde yakacak - giyim gbi sıkıntılarım kaldı, onları da bir şekilde halletmeye çalışıyorum...
Bu arada il temsilcilikleri olacaksa Afyon için shule ye gider oyum :cat: Kendisi duyarlı bir motosikletseverdir...
metci hocam,yakacak ve giyim sıkıntısı dediğin nasıl bişi vede sizide facebook grubunda görmek isterim..vaktniz varsa
shule arkadaşımız sanıım facegrubunda şu an...
facebook gurubuna şu an giremiyorum haftasonu girebilirim çünkü şu an resmi kurum internetiyle girdiğim için facebook engelli
Okul 5 yıllık olduğu için ödenek yok, dolayısıyla yakacak sıkıntımız var... Çocuklar için de kış gelmeden giyim ayakkabı vs toparlamaya çalışıyorum, bir de yazı tahtası, pano, okuma kitabı gibi ihtiyaçlarımız var, onları tedarik etmeye çalışıyorum.
facebook gurubuna şu an giremiyorum haftasonu girebilirim çünkü şu an resmi kurum internetiyle girdiğim için facebook engelli
Okul 5 yıllık olduğu için ödenek yok, dolayısıyla yakacak sıkıntımız var... Çocuklar için de kış gelmeden giyim ayakkabı vs toparlamaya çalışıyorum, bir de yazı tahtası, pano, okuma kitabı gibi ihtiyaçlarımız var, onları tedarik etmeye çalışıyorum.
herkeze tonlarca kömür dağıtan iktidar köy ilkokulunun kömürlerini karşılamıyormu hocam...hala anlamakta roluk çekiyorum sanırım
güzel fikir.. Umarım katılım olur