100 cesur motorcu olalım...

İNCELEYİN

yapalım edelim diye yazıp duruyorsunuz da işte yapılmışı var.

izin istediniz vermediler ne yapacaksınız ?

oturup göbeğinizi mi kaşıyacaksınız yoksa yetti gayrı diyerek itaatsizlik mi yapacaksınız ?

kimse sesini çıkarmıyor ise problem yok demektir.

ignorance is bliss,

ölü ozanlar derneğinin sonunda çocukların neden masaların üstüne çıkar ?

"Kar neden yağar kar "

bu arada irish cream de fena değilmiş hani.

not : sorularıma cevap vermek isteyenler özneyi başa alsınlar lütfen .

üstad negaitf yaklaşımını burdada sürdürmüşsün ama gende katılımda bulunmuşun benzerini bunun içinde yap lütfen...

Zaman,organizasyon,kişilerin belirsiliği vs vs.aklıma gelmeyen daha nice sebep.bu sebeplerden ötürü fiyasko derecesinde sonuçlanmış bi organizasyon..

Farklı yol,yöntemlerden bahsediyoruz.umarım bu sefer 1- 2 adım öne geçeriz ve belki bizden sonra geleceklerde 1-2 adım daha ileri giderler ve yavaş yavaş hedef yakalanır....

Allah bozmasın çok negatifimdir.

lakin safımdır aynı zamanda halen kaldırım taşlarının altında kumsal var denildiğinde inanırım.

benzine de zam gelmiş bu arada. hadi hayırlı olsun. gerçi az yapmışlar yetmez ama idare edin artık.

Allah saflığından etmesin üstad...
Bize destek olacakmısın?
BU ARADA 3 YIL ARABAMIN ARKASINDA '' BU ARAÇ DÜNYANIN EN PAHALI YAKITIYLA ÇALIŞMAKTADIR'' YAZILI AFİŞLE DOLAŞTIM...NELERLE KARŞILAŞTIM BİLEMESSİN..

Son düzenleme:
İstanbulda olmasamda facebooktaki gruba üye olarak en azından kendi adıma sana destek vermeye çalışıyorum arkadaşım en azından yapılması çok güç ve zor gibi görünen girişimlerde bulunmayı denemen bile bu yolda atılmış büyük bi adımdır bence:cat:.Düşünceleri seninle aynı olmayan arkadaşlaraysa saygı duyuyorum ancak:farao:

Sonucu ne olursa olsun, ister başarsın isterse başaramasın,
Kemal arkadaşın iyi niyetiyle bi çaba göstermesi takdir edilecek bir harekettir..

Benim anlamadığım Kemal kardeşimin bu girişimi başarısızlıkla sonuçlanacak olsa bile,
bu gayreti neden engellenmeye çalışılır? Bu arkadaşımızın şevkin neden kırılır?
İyi bişey yapmak için yola çıkanların tekerine neden çomak sokulur?

Katılıyorsan katıl destek ol bende varım de.. Katılmıyorsanda adamın yapmak istediği iyi şeylere engel olma.. En azından katılmayı düşünenlerin aklına "olmaz bu iş" düşüncesini yerleştirme..

Sırf bir kaç hafta sonra "ben demiştim beceremeyeceksiniz diye" ukalalığını yapabilmek için
olumsuz mesaj yazan arkadaşların dikkatine..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 06:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 06:18 ----------

Bişey daha eklemek istiyorum.. Bu arkadaşın yapmak istediği çok zor bişey değil..
Gerçekleşmeyecek bişey değil..
Motosiklet festivali var dediğin zaman yüzlerce kişi toplanabiliyor, arkadaş bu kalabalığın 80-90 kişisini talep ediyor..
Aynı kalabalığı toplayıp basının ilgisini çekebilirsen, akşam haberlerinde kısada olsa bi yer kapabilirsen, gazetenin ilk sayfalarında ufak yer bulabilirsin bile bu başarı sayılabilir..

Sonucu ne olursa olsun, ister başarsın isterse başaramasın,
Kemal arkadaşın iyi niyetiyle bi çaba göstermesi takdir edilecek bir harekettir..

Benim anlamadığım Kemal kardeşimin bu girişimi başarısızlıkla sonuçlanacak olsa bile,
bu gayreti neden engellenmeye çalışılır? Bu arkadaşımızın şevkin neden kırılır?
İyi bişey yapmak için yola çıkanların tekerine neden çomak sokulur?

Katılıyorsan katıl destek ol bende varım de.. Katılmıyorsanda adamın yapmak istediği iyi şeylere engel olma.. En azından katılmayı düşünenlerin aklına "olmaz bu iş" düşüncesini yerleştirme..

Sırf bir kaç hafta sonra "ben demiştim beceremeyeceksiniz diye" ukalalığını yapabilmek için
olumsuz mesaj yazan arkadaşların dikkatine..

Buraya "hadi koçum yürü be" veya "ben de varım" minvalinden mesajar yazmayanların bu işe köstek olduğunu, olmak istediğini düşünmek ancak Türkiye'deki motosiklet kültürünün olmayan halini göremeyen kişilerin sarf edeceği sözlerdir..

Beginner edition: Eleştirenler, eylemi değil, gerekliliğin ve yöntemini sorguluyorlar, gerçekçiliğini hatta..

Hint: Eğer bu siteye üye iseniz ve bu başlığa mesaj yazıyorsanız bu tür etkinlikleri zaten gönülden destekliyorsunuz demektir..:wiinkk:

Buraya "hadi koçum yürü be" veya "ben de varım" minvalinden mesajar yazmayanların bu işe köstek olduğunu, olmak istediğini düşünmek ancak Türkiye'deki motosiklet kültürünün olmayan halini göremeyen kişilerin sarf edeceği sözlerdir..:wiinkk:

Türkiyede motosiklet kültürü olmadığını, bu işin gerçek çözümünün eğitimli insan yetiştirmek olduğunu ben görüyorum merak etme kardeşim...

Yazdığımı iyi okursan, ben sadece bu arkadaş düşündüğünü yapabilirse buda bi başarı sayılabilir dedim..Bütün sorun halolur demedim..

kim kemali engellemeye çalışmış ?

insanlara "yazdığımı iyi oku" demeden önce yazılanları da iyi okumak lazım.

kendi adıma eleştirdiğim yapılması planlanan eylemin içeriği, gidişatı, nasıl yapılacağı değil. zaten o tarafı umrumda da değil.

eleştirdiğim sizin gibi lafa gelince mangalda kül bırakmayıp iş eyleme geldiğinde sadece mangal başında boy gösterenlere.

bu eylem yapılabilir mi ? yapılır hem de alası yapılır, ama kimlerle yola çıktığına göre değişir.

zaten tutturmuşsunuz bir motosiklet kültürü yok diye.
türkiyede motosiklet kültürü var. daha gelişmiş ülkelerile kıyaslandığında yetersiz gelebilir ama var.
hoşunuza gitmiyor ise o ayrı.

burada ikili tartışmalara girip konuyu bulandırmak istemem. bundan sebep bu konuya daha fazla yorum yazmayacağım.

arkdaşlar, tüm destek ve eleştirilere dahada fazlası katılımlara ihtiyaç var.BU GAYET AÇIK.

ANCAK BU YAPMAYA ÇALIŞTIĞIMIZ ŞEY,JAKOPEN VEYA KARNINI KAŞIYAN İMRALILI GİBİ ANARŞİ YARATMAK KAOS İÇİN YAPILACAK BİR UYGULAMA DEĞİL.
ZATEN İŞİN PROSPEKTÜSÜNDE BUNLARDA YAZMIYOR.
100 NEZİH,YÜREKLİ,SÖZÜNE SADIK MOTORCUYA İHTİYACIMIZ SADECE TAM BİR BİRLİK OLABİLECEĞİMİZ,TOPLANDIĞIMIZDA DAHA BÜYÜK BİR ALAN KAPLAYABİLECEĞİMİZ BİR PLATFORM.
MOTOSİKLET.NET SAYFASINDA TOPLANMA DUYURUMUZ ÇIKTIĞINDA ZATEN BELKİDE İYİ Bİ KALABALIK TOPLANABİLECEK.AMA DAHA CİDDİ Bİ ANKARA GEZİSİ GİBİ Bİ ORGANİZASYON İÇİN DAHA FAZLA CABA GÖSTEREBİLEN ARKADAŞLAR OLMALI.BU GRUBUN AMAÇLARI BUNLARDIR.

DUDE ARKADAŞIM YAPTIĞIN ELEŞTİRİLER ZEKANIN OLDUKÇA KALİTELİ VARLIĞINI ORTAYA KOYUYOR DESTEĞİNİ BEKLEDİĞİMİ TEKRAR SÖYLEMEK İSTİYORUM.

[email protected]/ face sayfası...

Ben Destekliyorum Abicim:İlk Mesajı Okuduğumda Tamam Ben Varım Demiştim Sonra Cevapları okudukça Hevesim Arttı sanki o Yıldırıcı cevapları Dahada Aşka Gelmek İçin Yazmışsınız.Motorcular için Yapılan bi olay,Muhalefet olan Olmaz o iş Diyen Yine Motorcular.Var mı Artçı arayan ? :)

kendi adıma eleştirdiğim yapılması planlanan eylemin içeriği, gidişatı, nasıl yapılacağı değil. zaten o tarafı umrumda da değil.

eleştirdiğim sizin gibi lafa gelince mangalda kül bırakmayıp iş eyleme geldiğinde sadece mangal başında boy gösterenlere.

bu eylem yapılabilir mi ? yapılır hem de alası yapılır, ama kimlerle yola çıktığına göre değişir.

türkiyede motosiklet kültürü var. daha gelişmiş ülkelerile kıyaslandığında yetersiz gelebilir ama var.

burada ikili tartışmalara girip konuyu bulandırmak istemem. bundan sebep bu konuya daha fazla yorum yazmayacağım.

Çok yerinde bi karar.. İlk defa yazdığın bişeyi onaylıyorum..

Arkadaşlar konumuzu güncel tutup daha çok mt üyesine ulaşmasını sağlarsak sonuca daha çabuk gideriz...

önceki konu başlığında da sizinle fikir ayrılığı yaşamama rağmen anlayamadığım bir şeyi sormak istedim, karşılıklı polemik yaratmak amacıyla sormuyorum.

cevabınız ile ne düşündüğünüz konusuda en azından beni aydınlatırsanız çok sevinirim.

önceki konu başlığında bir grup insanın e-mail atma yolu ile tv ve diğer haber organlarının ordu'da ki motosiklet kazasıyla yaptıkları haberin ön yargılı olduğu konusunda eleştirmiştik, sizde yaptığımız bu eylemi eleştirdiniz, şu an bu konu başlığında da aynı eleştrileri yapıyorsunuz, yapmakta serbestsiniz.

anlayamadığım şey, bir şeyler yapmak isteyen kişileri eleştirmeniz, zira önceki konu başlığında bir çok kişi e-mail atarak bahsi geçen tv kanalını ve haber sitesini protesto etmişti ve protestolar doğrultusunda haberin içeriğini bir websitesi değiştirmişti. herneyse..

eğer yapılan işi beğenmiyorsanız ve de insanların yarı yolda pes edeceğini düşünüyorsanız neden güvendiğiniz insanlarla daha iyi bir şey ortaya koymaya çalışmadan burda sadece eleştri yapıyorsunuz?

benim gözümde "mangalda kül bırakmayan" tabiriyle eleştirdiğiniz kişilerden birisiymiş gibi görünüyorsunuz.

Son düzenleme:
son istatistikler:

Aranan cesur motorcu adedi:............................................100
atılan mesaj sayısı:..........................................................84
mkemalyonca ve by151rs tarafından atılan mesaj sayısı:......37

aranan motorcu sayısı : ................................sonsuz
atılan mesaj sayısı:.........................................133
mkemalyonca mesajsayısı :.............................tahminen artmıştır..
Konu başlığı açılma zamanı:............................4.gün
facebook grubuna katılım sayısı:......................57 cesur motorcu

sizleride bekliyoruz..özellikle kuvvetmira .sen ankaradasın sana ihtiyacımız var....

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yüz cesur motorcu aranıyor...

Bisey soracagim.
100 kisi olunca ne yapmayi düsünüyorsunuz?
Projeyi biraz açarmısınız?
Eger aklima yatarsa Agirabiler ADV-TOURING grubu ile sizin icin görüsecegim ve elimden geleni yapacagim.

Biraz acarmisiniz bu 100 motorcu olayini?
Diyelim ki simdi 100 cesur motorcu oldunuz.
Ne olacak ondan sonra?
Facebook grubuna üye olmakla 100 kişiyi toplamismi oluyorsunuz?
Hadi diyelim topladiniz, bundan sonraki yapacaginiz eylemlere bu 100 cesur motorcunun katilacagi garantisi varmi?
Hadi diyelim ki var.

Nedir peki bu yapacaklariniz?
Biraz anlatin lütfen?
Bu baslik altina 15 gün yorum yapmayacagim diye kendi kendime karar almistim, 15 gün sonra ne kadar yol kat edeceginizi görmek istemistim ama sürekli konuyu güncel tutmaya calisiyorsunuz bende merak ettim yapacaklarinizi.

Evet dinliyorum hocam?

sinan arkadaşım merhaba.önceden yaptığın eleştirilerin için ve şu an ayırdığın vakit için teşekkürler.

1-facebook sayfasını niçin yaptık..? burda(mt.net) herkezin mevcut bir abaoneliği var.en azından kpyla yapıştır taktiğide olsa zahmet edip face grubuna katılmaya çalışanların sanırım biraz daha bu işe gönül verme ihtimalleri var.face sayfasındaki kişilere anında ulaşma imakanımız olacak.Bu kişilerle aynı paydada buluşmamız vasıtasıyla onlarla arkadaşız.Dolayısı ile yapacağımız hareketi direk kişilere ulaşarak kesinleştireceğiz.
2-önümüzdeki hafta içinde domein olarakda bir link alıcağız grup için.
3-bu sayıda bi grup ne için:daha kolay ulaşılabilir sayı hedefi ve bir grup daha kolay iletişim kurabilirz.vebu sayı ile yapacaımız eylem ses getirir.
4-bu yeterli çoğunluk oluştuğunda motosiklet sanayiinde boy gösteren firmalardandestek isticez.malum biz motor sevicez onlar motor ve yedek parça satacaklar.dolayısı ile bu eylem grubu ve motosikletliye bakış açısının değişmesi onlarada yarayacak.tabi alacağımız bu destek ilk eylemimiz için çok önemli.zira ankara ziyareti söz konusu.ayrıca sivil bir platform oluşmuş oluyor ve bu platformla daha sonra doğa ve eğitim sivil platformlarıyla dayanışma kurabiliriz.(mesela okullarda motoru, motorsevgisini anlatabiliriz)
5-medyadan destek alabilirsek ki bu okan bayülgen sayesinde olur gibi,Ankara için planlı bir toplu sürüş.anıtkabir ziyaretleri .1-2 siyasi parti ile görüşmeler vs.bu aktiviteler ilgi çekecek.
6-istanbul içinde bu gruba büyük işler düşecek.zira metropolde motorcu olmak çok daha büyük riskler taşıyor.
7-ve bu tip eylemlerle devam edicez...çok detay girmeden umarım yanıtlayabilmişimdir.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Bisey soracagim.
100 kisi olunca ne yapmayi düsünüyorsunuz?
Projeyi biraz açarmısınız?
Eger aklima yatarsa Agirabiler ADV-TOURING grubu ile sizin icin görüsecegim ve elimden geleni yapacagim.

Biraz acarmisiniz bu 100 motorcu olayini?
Diyelim ki simdi 100 cesur motorcu oldunuz.
Ne olacak ondan sonra?
Facebook grubuna üye olmakla 100 kişiyi toplamismi oluyorsunuz?
Hadi diyelim topladiniz, bundan sonraki yapacaginiz eylemlere bu 100 cesur motorcunun katilacagi garantisi varmi?
Hadi diyelim ki var.

Nedir peki bu yapacaklariniz?
Biraz anlatin lütfen?
Bu baslik altina 15 gün yorum yapmayacagim diye kendi kendime karar almistim, 15 gün sonra ne kadar yol kat edeceginizi görmek istemistim ama sürekli konuyu güncel tutmaya calisiyorsunuz bende merak ettim yapacaklarinizi.

Evet dinliyorum hocam?

Dur hemen yazmasin.
Ben üstüme hafif biseyler alip geliyorum.:mrgreen:

ohooo yazmis bile....

:) ..bir akşamda herşeyi değitiremeyiz ama bir adım yaklaşmış olabilirz..:)vakit önemli

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar