100 cesur motorcu olalım...

Şimdi ben anlamıyorum. bazılarımız diyor uğraşmayın minibüsçüler, kamyoncularla yaşamaya çalışın. Şimdi Arkadaşlar ve abilerim biz ne kadar kendimizi duyurmaya çalışırsak yolumuzda o kadar ilerlemiş oluruz.. Bazı kişiler bizi yıldırmaya çalışıyor. ama biz bu proje konusunda gayet ciddiyiz bu işi yapıcaz ve artık motorculara saygılı olunacak...

Mezit arkadaşım;facebook sayfamızda sende ol hadi...şu an 25 kişi sayfada.daha etkin olmak için çalışıyoruz.tabi malum iş saatlerindeyiz.ama acelemiz yok.
Bu forum bu site bu grup inanın çok işler başarabilcek kaliteli insan yapısına sahip...motordelisi şubatta yine okan bayülgen de olacak.o zamana kadar bizde bişiler yapmalıyız....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:03 ----------

türkiyede 2milyon600 motosiklet olduğunu biliyormuydunuz...bizi görmezden gelemezler..

Mezit arkadaşım;facebook sayfamızda sende ol hadi...şu an 25 kişi sayfada.daha etkin olmak için çalışıyoruz.tabi malum iş saatlerindeyiz.ama acelemiz yok.
Bu forum bu site bu grup inanın çok işler başarabilcek kaliteli insan yapısına sahip...motordelisi şubatta yine okan bayülgen de olacak.o zamana kadar bizde bişiler yapmalıyız....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:03 ----------

türkiyede 2milyon600 motosiklet olduğunu biliyormuydunuz...bizi görmezden gelemezler..

Aynen Sana Katılıyorum mustafa abi bizi görmezden gelemezler...

Lütfen facebook sayfamıza katılınız...bu hepimizin sorumluluğunda...
ihmalden eğitimsizlikten,hor görülmekten önemsenmemekten ölen her motorcunun kanı üzerimize sıçramıştır..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:43 ----------

durup sıranın bize gelmesini bekleyelimmi?

son istatistikler:

aranan cesur motorcu adedi:............................................100
atılan mesaj sayısı:..........................................................84
mkemalyonca ve by151rs tarafından atılan mesaj sayısı:......37

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
son istatistikler:

atılan mesaj sayısı:..........................................................84

Sana inanamiyorum Fatih abi.
Üşenmedin saydinmi gercekten?
Konu sürekli güncel oldugu halde ben konuya bakmiyorum bile.
Son yorumu sen yaptigin icin baktim simdi :)

sayarım abi, maksat davaya hizmet :)
facebook grubu kurulduysa iş ciddi demektir, sırtımız yere gelmez gayri :bounce:

Motosikleti
750x
sayarım abi, maksat davaya hizmet :)
facebook grubu kurulduysa iş ciddi demektir, sırtımız yere gelmez gayri :bounce:

Haa.. iş facebook'a kadar geldiyse oldu bizim gazoz işi..
Facebook denilen naneyi bi sevemedim gitti.
Canı sıkılan grup kuruyor memleket kurtariyor anasini satiyim! :pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
hijack etmeyin
nasıl değler oğada 'killik etmeyin,meydenoz olmayin " :)
bekleyin.
bu konuda atılmış her adım bence ayda atılmış adımdan bile kıymetlidir.

hijack etmeyin
nasıl değler oğada 'killik etmeyin,meydenoz olmayin " :)
bekleyin.
bu konuda atılmış her adım bence ayda atılmış adımdan bile kıymetlidir.

Eyvallah hocam :rendeer:

Sonuçta hepimiz aynı forumda yazdığımıza göre hepimizin amacı aynı. Kim bu amaç için ne yapıyorsa (4 teker üstündeyken motorlara şerit açanlar, forumda cevap yazanlar, yollara dökülenler, etrafındaki 2-3 kişiye işin doğrusunu anlatanlar vs. vs.) insan hayatı için katkıda bulunuyor demektir. Bir demet de onlara :rendeer:

remzi_39 abi çok büyük konuşuyosun lüleburgazda biz her hafta en aşağı 5 motorsiklet düzenli pazar ları gezmeye gidiyoruz ... ::pulp::

Düzenli derken nasil düzenli??
Her pazar imi kastediyorsun düzenli derken.. Yani hic bir pazari kacirmayiz anlamindami?
Yoksa gezerken düzenli/usturuplu gidiyoruzmu demek istedin..

Ben bu yaz cok gectim Lüleburgazdan,,
Ama sizleri görememisim.. :p

Düzenli derken nasil düzenli??
Her pazar imi kastediyorsun düzenli derken.. Yani hic bir pazari kacirmayiz anlamindami?
Yoksa gezerken düzenli/usturuplu gidiyoruzmu demek istedin..

Ben bu yaz cok gectim Lüleburgazdan,,
Ama sizleri görememisim.. :p

havalar elverdiğince eylül başından beri gidiyoruz değişik yerlere valla en son dereköye doğru yanımızdan yanılmıyorsam enduro tarzı motorlarla 3 4 kişi geçmişti belki bi gün denk geliriz abi :)

Uploaded with ImageShack.us

Son düzenleme:
son istatistikler:

Sana inanamiyorum Fatih abi.
Üşenmedin saydinmi gercekten?
Konu sürekli güncel oldugu halde ben konuya bakmiyorum bile.
Son yorumu sen yaptigin icin baktim simdi Bugün 00:07

Kaynak: http://www.motosiklet.net/forum/newreply.php?do=newreply&p=2206948#ixzz16TRIlUGh

ARKADAŞLAR,KATILIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.YAZDIKLARINIZ BİZE İLHAM OLACAK.

DÜN OLAN KAZA VE RAHMETLİ ONUR BAYRAKTAR İÇİN KENDİNSİNDE BİRAZ DA OLSA SORUMLULUK HİSSEDEN ARKADAŞLARLA BERABER ÇALIŞABİLMEMEİZ AMACIYLA FACEBOOK GRUBUMUZA KATILMALARI ÖNEMLİDİR....

YILLARCA SİYASETLE UĞRAŞTIM YAPAMASSIN DİYEN KURBAĞLARIN ARASINDAN SAĞIR OLMASAMDA KULAKLARIMI TIKAYARAK TEPEYE ÇIKABİLDİM...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:39 ----------

Arkadaşlar,son yazdıklarımdan kimse alınganlık yapmasın lütfen.sağır kurbağ hikayesini bilirsiniz diye örnekledim kap kırmak için değil.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:41 ----------

BUYRUN BAKIN BUNA NE DENİR...

http://www.akilli.tv/video/48861/Aptal-surucu-motorun-kaza-yapmasina-neden-olur.aspx

toplum mühendisliğini jakobenlik olarak yorumlamak yanlış
geniş halk kitleleri kendi kendine karar veremez
farklılıklar üretemez hale gelmişse, gelişmişlik bazen dayatmayla olur

ha ben, gazlanmış çoğunluğun yarattığı mutlu ve zengin azınlığın
zenginleşen, büyüyen geliri kendi anladığı adalet ile dağıttığı sistemden
memnunum dersen o ayrı tabi.

bnce gayet yerinde ve güzel özellikle ankara olayında motosikletlileri medya gündemine taşır buda daha bi farkedilirlik sağlar..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:05 ----------

bnmde mtr olsa valla katılmk isterdım o cumle çok agır doğruyaa.
her ölenin kanı bize sıçramıştır!!!!
abi bana linki atarmısın faceden bulamadım..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:13 ----------

nese mail adresnden bldm,ab, teklif yolladm ama bn bu grupta değilim, eğer sadece gidebilenler olacaksa silebilirsiniz<:(>

sağır kurbağayı tanımam da ,

göbeğini kaşıyanı iyi tanırım.

arkadaşlar,bu eleştirilere ayrıdığınız enerjiyi sizinde ideal isteklerinizden olduğunu düşündüğüm mevcut konumuza ayırsanız.1-2 arkadaşınıza kopyal yapıştır yapıp katılımlarını sağlasanız.
Yazdığınız benzetmelere (jakoben ve göbeğini kaşıyan adam) en güzel yanıt cumhuriyet tarihimizin başlangıç noktasında yatmakta.bilmiyorum size daha açık yazmam gerekirmi?büyük atatürk milli mücadele için yola çıktığında vatan hainliği sebebiyle yakalama emri vardı arkasında.daha fazla detay girmke istemiyorum bu konuda zira yapmak istediklerimiz bu örneğin yanında denizdeki fındık kabuğu kalır.
Ve her ne vakit toplumda bir farklı söz belirse ön yargılı yaklaşımlar başlar.
Yaptığımız şey, söylediklerimiz,face sayfası oluşturmamız.bişileri başardığımız anlamaına gelmez tabiki. Ancak hacca gitmek isteyen karınca misali yolda ölsekde az sayılmaz..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar