10 Eylül Çınarcığa gidiyoruz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kötümüren kamışlarıda al sahilden mırmır çıkıyo tüyo vereyim dedim kumdan kurt çıkarıp oltaya taktınmı mırmırları toplarsın oradada

kalabalık motorla çıkarsak ehliyetsizleri polis çevirsede arada yediririz gibi geliyo bana.ilk 3-4 kişi gösterir ehliyeti motorları alırız ileriye soora gelir geri diğer motorlara bu benim motorum falan yaparız.o karmaşada kimse anlamaz:))

Forumdan Uzaklaştırıldı
nichtsx, sanki ruhsata bakmııcakmı polis :p durdurmaz kimse merak etmeyin siz...

Forumdan Uzaklaştırıldı
ya bu kadar korkmayın polis çevirdimi ehliyet kursundan toplu eğitim yapıyoruz deriz :rendeer: sanki b ehliyeti alacaklar eğitim için trafkikte dolaşmıyorlarmı :queen:

ruhsata baksın yaw noolcak.herkesin ruhsatı kendi üstünemi sanki.kiraladım ben bu motoru yada eniştemin motoru ben kullanıyom noolcak:))
sorun çıkacağını sanmıyorum ama dediğin gibi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
bu kadar sorun etmeyin arkadaşlar kalabalık motor gurubunu çevirmek biraz zrodur öyle bir riske giremezler :king: :rendeer:

bişi olmaz benleyken jandarma polise idare ettiririm.yeterki kaza maza hukuki bişi olmasın.allah korusun.. :jocolor:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaslar valla ehliyetsiz bursadan gelcem Allah sonumu hayretsin :) :thumleft: polis amca ile muhabbet ederiz artık geyik falan derken ya gonderir yada kacarım bi sekilde gelecem :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
yanlış oldugunu biliyorum ama yapacak bişi yok

yapacak hiçbişeyyooook gitmek istedii gittiiii hem annlıyorum hem çok acı tek taraflı bittiiii:))

içimden geldi sorry...

Forumdan Uzaklaştırıldı
freeozkan, adi sen gelmiyorsun ya ondan dimi gelin arkadaşlar gelin bişey olmaz ohh canımıza desin ararız senin mangal başında :) :queen: :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ARKADAŞLAR BEN KAÇAR HERKEZ BAKAR !!! HADİYİN YARIN GÖRÜŞMEK ÜZERE BYEEE :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Arkadaslar Merhaba,
Pazar gunu gidecek grup daginik mi gidiyorlar yoksa bir toplanma yeri ve saati belirlendi mi?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Sadobey forumu baştan okuman lazım zamanları var.. Bu Arada yarın görüsmek üzere arkadaslar bugünlük bendende o kadar saglıcakla kalın geziye katılacak tüm arkadaslara hayırlı yolculuklar :rendeer:

cesaretsizim

YOKLAR;

Korumalı kıyafetim yok,
Hanımdan izin yok,
Motorun ufaklığından cesaretim yok,
Ehliyet var, işe yararlılığı yok,
Uzun yol tecrübem yok,
Sağlık sorunum çıkarsa yolda telafisi yok.

VARLAR;

Münibüse motoru atar, yolun önemli bir kısmını hallederim,
Münibüste oğlumla yatar, pansiyon parası vermem,
Hanımı kandırmayı deneyebilirim,
Böyle bir gezi, tecrübe kazanmak ve motor dostlarıyla tanışmak açısından çok güzel, bu sene böyle bir gezi son organizasyonlardan biri,
Bir geziye katılmayı ÇOK istiyorum,

ANCAK:

Tecrübesizliğin verdiği kararsızlık halindeyim. Hanım olumsuz düşünüyor, orta yaş grubunda olduğumu hatırlatıyor ikide bir. Sezon bitti, bir daha 8 - 9 ay sonra. Biliyorum gitmezsem pişman olacağım, Gidersem korku.

Yahu bir akıl verin:

1- Düzce'den katılım sağlıklı bir karar mı? (Yaklaşık 200 KM)
2- Sizler yolda giderken üşümüyor musunuz?
3- YBR125 bu duruma uygun mu?
P.tesi okul açılacak. Göreve başlayacağız derken arkadaşlar ve öğrenciler hastaneye ziyaretime gelmesinler sakın. Dahası da var tabii.

Millet gezi telaşında, adamın derdine bak demeyin.

hocam müthiş yazmışsın yaa sölemeseydiniz zaten anlaşılıyodu örtmenlik olduu serde yıllık plan gibi yazı :) ben yardımcı olamıycam ama yardımcı olan çıkar mutlaka walla güsel be :queen:

eski hisar düzceden 200 km mi anlamadım ben bişey?
eski hisardan feribotla geççez bu biraz endişelerini azaltırmı?

Benim gibi sabahçılar varmış sitede.
Düzce - Yalova 171 km.ymiş. sonrasını da yuvarladık, fazlası var, noksanı yok.
Yol kötü mü bilemiyorum ama haritadan gölcük, Karamürsel hattını gözetmiştim.

Arkadaşlar, şimdi yatma durumdayım. Telefonumu 2-3 sayfa once yazdım. Eskihisar feribotta istanbul tayfasını karsılayacıgım. saat 14.00 itibarı ile Eskihisar feribotta olacagım. Feribot 40 dakika kadar suruyor. Bulusmada bekleme vs olabilir ve gecişimiz gecikebilir. Ancak Topcular iskelesinin orada 15.00'a kadar beklecenecek en az. Feribot binisine gore bu olay uzayabilir. Ancak 15.00 gibi topcular feribot iskelesinde olanlar bizi bulabilirler. Ben 2 oda aytırrtım. Tek kişiyim. 5 kişi extra yanıma kalacak adam yerim var. Buna gore yer ayırtmadan son anda gelen arkadaslar icin mimoza otelde yerimiz 5 kişilik var. Beni cepten istedigiiniz saate arayabilirsiniz. Ben Gebze^de oldugum icin telefona bakabilecek pozisyonda olacagım devamlı. Telefonumu eski sayfarlardan bakmaya üşenen arkadaşlar için yine veriyorum. 0 532 738 37 09 Cenk Menderes...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar