10 Eylül Çınarcığa gidiyoruz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
lbc 34 kardeşim ön teker havasını kontrol et havası azdır hava bas :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
LBC_34, ya benim motorda 250 den sonra hafif bi titreme yapıyo sanki ama tam anlayamadım :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Gezi fikrini ve geziyi düzenleyen Fatih ve Fatih'e bu konuda çok yardımcı olan Cenk kardeşime :rendeer: , geziye katılan tüm arkadaşlara teşekkürler :rendeer: bu gezi yılın en güzel gezisi oldu :cat: çifte bir gezi oldu bilmediğimiz görmediğimiz yerleri gördük :flower:
işallah erhan kardeşimde bu gezi için galeriyi bir an önce hazılarda resimleri tüm arkadaşlar bu galeriye atarlar bende de bir sürü harika resimler var :thumleft:

Not: gece çadırda konaklanan ve kamp ateşi yaktığımız alanı daha önceden başkalarından da kalan çöp +bizim çöp artıklarımızı Bursadan gelen choopertürk nickli hakan kardeşim ve arkadaşı sabahın köründe mıntıka temizliğinde bizlerin uyanmasını beklemeden çöpleri toparlayıp çöp torbalarına doldurup hazırlamışlardır
çevreçiliklerinden dolayı bu arkadaşlarımada burdan teşekkürler :rendeer:
"yaktığımız odunlar daha önceden kesilmiş kuru dal ve kütüklerdir "bizler hiç bir şekilde herhangi bir ağaçtan dal veya yaprak koparmadık sadece böğürtlen ve yabani eriklerin tadına baktık. :rendeer:

bundan daha iyi bir gezi şamda kayısı yemeye benzer herhalde:gezi 10*10 du valla.hele gençler maşallah hepsi zıpkın gibi.özellikle bizm lastikçi damadın enrjisine hayran kaldım.resimleri bekliyoruz.sizleri en kısa zamanda kış gelmeden bizim buralarada bir gezi düzenlemeniz ve görüşmek dileğiyle.hoşkalın kardeşlerim. :flower:

arkadaşlar hem burada hemde aşağıdaki linkte resimler var
http://www.motosiklet.net/modules.p...opic&t=6647&postdays=0&postorder=asc&start=15

yeni bir başlık açıyorum herkes resimlerini buraya atsın ltf.Daha önceden göndermiş olanlarda düzenle diyerek kodları bu açacağım başlığa copy paste yapsınlar lütfen.Birde bu başlığa sadece resim koyalım yorumlarımızı yine conqueror un ilk açtığı gezi topiğine yapalım.

fotoğraf eklenecek forum linki

http://www.motosiklet.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=83334#83334

teşekkürler

konu dışı ama bu geziyle alakalı kaç başlık oldu? ben şimdiden 3 tane saydım...
hepsinde de gezi yorumu ve resimler var. resimler farklı olsa bile devam eden konular hepsinde aynı.
her seferinde 3 başlığa giriyorum bi şey kaçırmayayım diye. inşallah daha fazla başlık yoktur.
şu iş tek başlıkta toparlansın da vakit kaybetmeyelim boşu boşuna...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Colakoglu, +1 katılıyorum :cat:

başlıkları toplama çabam moderatör tarafından silinip kilitlenerek sona erdi...
moderatörler tüm mesaj ve resimleri 1 başlığa toplar ve diğerlerini silerlerse sorun kalmaz...

altuğ

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
başlıkları toplama çabam moderatör tarafından silinip kilitlenerek sona erdi...
moderatörler tüm mesaj ve resimleri 1 başlığa toplar ve diğerlerini silerlerse sorun kalmaz...

altuğ

Altuğ Merak Etme :cat:
Fotolar geldikte bir ara toplayacagiz
Sagolasın

Forumdan Uzaklaştırıldı
o resimler tarihe gececek :) sanırım bir kaç 100 tane resim vardır ;) bi ara poz vermekten dengemiz bozuldu:) aha kamera poz ver ;) :) resimleri gören ve gelemeyen arkadaslar cidden cok ama cok sey kacırdınız insallah bunu daha iyisi ile terlafi ederiz hep birlikte :rendeer:

ercüment abinin dediği gibi çevreye olan saygılarından dolayı kampçı arkadaşları ve chooperturk, tebrik ederim.. :thumleft:

Forumdan Uzaklaştırıldı
gemlikdelisi, biz gemliğe geldik ama sen yoktun baktık baktık gemlikte sonra gittik :) :p :cherry:

Erhan ilgine teşekkürler gerildim biraz işte boşver...
millet ordan burdan takip etmek zorunda kalmasında gerisi önemli değil.

yaw süper gezi oldu hakkaten yaa keşke herkes ilk günden gelebilseydi ilk akşamki ateş başı muhabbetide güzel bi anıydı çünkü.

kimsenin bir zarar görmemiş olmasıda en sevindirici olanı.yabancısı olduğumuz bir yol artçılar çadırlar genelde çokta deneyimli olmayan bir tayfa.herşey istediğimiz gibi oldu.

tekrarına katılım daha iyi olacak eminim.(daha noolcaksa yollara sığamadık:)

hafta sonu tekirdağ şarköy yapalımmı.ben şarköylüyüm.orda klavuzluk edebilirim.
256 km bi düşünün:)

rüzgar sevdalısı bende yutdum :) ama gelseniz ne güzel olur benim motor genelde işkelenin yanındaki gazinoların önünde olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar