10 Eylül Çınarcığa gidiyoruz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gemlikdelisi cidden gemlikden gectik tüm gemlik bizi izledi :)

chopy abi motorun da sende karizmasın ne diyim soylenecek bişi yok sizin gibi dost ve abilerimle boyle anları paylasmak inanın zor yasanacak seylerdi.. tşkler tekrar... :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
O kadar yolu nasil gittik bende anlamadim ama :)
Gemlik Delisi sanirim bu fotolar gemlik yoluna ait.
Gerci sen daha iyi bilirsin ama :cherry:

Helal olsun Arkadaslar. Güzel olmus gelemedigime üzüldüm

Herkes gitti ben kaldim buralarda :pr: Abimler de Cuma günü 2 motor yola çiktilar Maltepe'den Edirne, Kesan Gezdiler Su an Canakkale'ye geciyorlar. Oradanda asagi devam edecekler.

Abimin Metehan'a mesaji var YBR 125 ile nasil gezdigimizi gelince fotolardan gorsun diyor. :) Insallah daha buyuk bir grupla daha uzun seyahatlere gideriz diyor. Cok foto cekmisler donuste yayinlariz diyor. Herkese selami var.

Forumdan Uzaklaştırıldı
resimler süper yaaaaaaaaaa :) bakın arkadaslar etkinlikleri kacırmayın biz bunları yasadık ama .. keskelerde oldu keske daha fazla arkadasımız katılabilseydi bunları kimsenin kacırmasını istemem acıkcası :cherry:

Evet zaman ayarlayıp nete girip yazı yazacak zamanı şimdi bulabildim ancak. Katılan arkadaşlara cok tesekkur ediyorum. Herkes cok candan, cok sıcaktı. Cıbanbaşılık yapan birisi çıkmaması guzel oldu. Acıkcası Cumartesi sabahı havanın yağışlı oldugunu gorucne uzulmustum. Yagmur nedeniyle katılımın cok az olacagını dusunmustum. Ama arkadaslar yagmurdan korkmayan motorcular olduklarını gosterdiler ve bekledigimden cok daha fazla kişi olarak Eskihisar'a geldiler. Feribotun orada Ercüment abi ile beraber onları karşıladık. Feribotla karşıya geçtikten sonra Çınarcık'a vardık. Once çadırcı arkadaşlar icin yer bulduktan sonra otelimize donerek otelde kalacak arkadaşlar olarak odalarımıza yerleştik. Bir kısım arkadaş direk deniz olayına girdi. Benle birlikte diger bir grupta gittik yemek yedik. Gece verdiğimiz açıkhava partisi cok guzel oldu. Ateş başında yedik, içtik, eğlendik. Sonra bir disko olayı atıldı ortaya. Orayada gittik. KAzasız belasız donduk yattık sonra. Ertesi gün katılan 3-4 arkadaş daha oldu. Hep beraber Esenköy-Armutlu-Gemlik üzerinden turlayarak döndük. Tabi şelale molamızı unutmiyim. Cok guzel bir yer, su buz gibiydi. Ayaklarımız bile üşüdü, ama bazı çılgın arkadaşlar suya girdiler. Ben hayatta cesaret edemezdim o sogukluktaki bir suya girmeye. DÖnüş yolunda oldukça hızlı gidildi diyebilirim. Ama cok yavas gitsek de aksama anca varırdık heralde, neyse iyi oldu. Biraz yorulduk ama cok eglendik.

Ha bu arada diskoda harbi tam komediydik. KAfalar da biraz tatlı olunca, ettigimiz dansların şekillerini tahmin edebilirsiniz. :p

evet bu yol armutludan narlıya giden yol ama hayret gemligin içindende geçdiniz he ve bundan benim haberim olmadı :pl: çok kötüsünüz burdakiler genelde söylerdi öyle birşey olsa yukar yoldan filanmı geçdiniz yoksa CONGUEROR:valla resimleri görmesem inanmıyacakdım halada sor geliyor inanması :king:

Patlatamıyoruz işte, 5 tane oldu gezi sayısı. Bu hafta çorba bir durum olcaa kesin gibi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Dostum aslina bakarsan gemlige gidecegimizi bizde bilmiyorduk. Selalede arkadaslar yol yapalim gezelim dediler, hep beraber yola koyulduk, biraz ani bir karardi ve durmadan (yani icine girmedik) yalovaya kadar gazladik, hemde ne gazlama :cherry: :cherry: Simdi burda anlatmiyim bari.

Gemlige ugramadan yanindan gectik, sonra Yalova'ya gazladik.

gemlik delisi üstten kaymak gibi bi yoldan geçtik içeri girmedik.hatta yelkenli yarışı falan gibi bişey vardı yukardan gördüüm kadarıyla.o yol ne güzeldi yaa altımızda hızlı bi makina olsa ben dayanamaz limitleri zorlardım:) kendi makinemin limitini zorladım bende naapiim.o yola gelene kadar hiç hız yapmak istemezdi canım ama orda eyvah dedim

yelken kulübü var gençlere denizi sevdirmeye vede deniz sporlarına ilgiyi artırmayı çalışıyorlar evet güzeldir yeni yapıldı o yol sizleri göremedigime üzüldüm doğrusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar