10 Eylül Çınarcığa gidiyoruz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ARKADAŞLAR ÇOK ÜZGÜNÜM AMA BEN GELEMİYOM :salut: ŞU ANDA HASTAYIM :salut: VE C.TESİ GÜNÜ KESİN OLMAMAKLA BERABER ANTALYADAN Bİ MİSAFİRİM GELİYO :pr: EĞER Bİ DEĞİŞİKLİK OLURDA GELİRSEK CEPTEN HABERLEŞİRİZ .Bİ DAHA KİNE MUTLAKA GELCEZ. :cat:

chopy, o otellerde dediğin gibi fiyatlar makul adam başı neredeyse 8-9 milyona oda bulabiliyoruz yani.Bu konuda çadırlılar bir baksın fiyatlar çok makul.Çadırda kalmazlarsa derim yinede kendileri bilirler Ama odalar 3 kişilik!!!Nişanlısı,hanımı,sevgilisi ile gelecekler için uygun olmayabilir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
zpoint, gitti gene bizim kask hayalleri yani :pale: saka bir yana cok gecmis olsun. :rendeer: cabucak iyilesirsin insallah :king:

Costantine, valla getirelim cadirlari biz. zor gelirse cadir olayi falan bi pansiyona geceriz bizde. gunduzden yerlere falan bakariz. :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
mrb.uzun zamandır böyle bi geziye katılmak istiyodum.fakat hep geç haberim oldu.ben geziye yalovadan katılıcam.fakat sizi nerde bulabilirim?cvp yazarsanız sevinirim.ayrıca böyle bi gezi düzenlediğiniz için teşekkür ederim...

Forumdan Uzaklaştırıldı
yaren 77 hoş geldin :rendeer:
forumu baştan okursan bu konuda bilgilenirsin :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaşlar Cenk ile konuştum o haberdar edecek Arvasi3 tamam üstad numaramı özeline gönderiyorum.

e_erdun Abi heycan bastı ne yapayım iki adam yere bile motorla gider oldum halim içler acısı :) sabit duramıyorum... gezi içinde muallak da kalmamak için öyle yazdım saol abi :) Bu arada mete-han nirde abi forumun bu köşesinde göremiyorum..

RUZGARSEVDALISI Saolasın üstad Allah kaza bela vermezse orda olacam iletisim olayını hallettik..

Forumdan Uzaklaştırıldı
yaren_77, arabali vapur cikisnda bizimle bulusabilirsin :cat:

chooperturk hatta arvasi3 ile bulusmadan önce gemlikde bir çay molası verebilirsin karsılarız burda seni hem orhangazi burdan 15dk canın sıkılmaz hem yollarda mola vererek vede gezerek gidersin hemde tanısmıs oluruz

SEVGİLİ ARKADAŞLAR BEYKOZ GEZİSİNDEN SONRA :cat: YAZ DÖNEMİ PROGRAMIM DAN YENİ İST DÖNDÜM YANİ 3 AYDIR YOKTUM BU GEZİYLE HEM ESKİ ARKADAŞLARLA HASRET GİDERME HEM YENİ ARKADAŞLARLA TANIŞMA GEZME OLANAĞIM OLUR AMACIYLA GELMEK İSTİYORUM TABİ HAYAT ARKADAŞIM OĞLUMLA BİRLİKTE :thumleft: .BİZ PAZAR KATILSAK NASIL OLACAK KÜÇÜKYALI SAHİLDEN GELECEĞİZ YAZARSANIZ SEVİNİRİM SİZLERİ NASIL BULALIM :thumright: :thumleft:

Erhan pazar günü gelicek belki. Öyle bişi demişti. Aynı şekilde mert'de gelebilir.

Arkadaşlar, konu ile ilgili son bir açıklama daha yapiyim. Daha önce de söyledim ama yine söyliyim.
Cep telefonu numaram: 0 532 738 37 09

Gelecek arkadaşlardan, chooperturk ile yalova-çınarcık sapağının orda, Soner ile topçular vapur iskelesinin orada buluşacağız. Buluşma noktalarımız bunlar. Yalova'dan gelecek arkadaş, bana telefon edersen ve numaranı verirsen seni de yalova-çınarcık yol ayrımından (Yalova'ya girişte adayı dönüp Bursa yönüne sapınca 100 metre ilerde) alabiliriz. Bu gibi durumdaki arkadaşlar arayıp bana bildirsin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaslar katılım durumun son hali nedir yeni eklenmek gelmek isteyen arkadaslar vardı onlarla birlikte bu listenin son halini bir görsek iyi olacak aslında .... :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
yanlış gruba yazılmış veya eksik olan varsa söylesin lütfen

SON DURUM

1. Grup
Cumartesi Öğlen 13:00 Maltepe Sureyyapasa Migrosun ilersindeki Hacioglunun Onu
====================================================
e_erdun + eşi = Ercüment Abi /jinlun 250cc /Çadır/
Cenk Menderes Jinlun250 /pansiyon / Gebze Organizatörü
RUZGARSEVDALISI (avrupa yakası ) = hasan/250 cc jinlun / çadır
phoneix + esi (avrupa yakası)
baron985 = baris/250 cc jinlun/çadır
nichtsx + kız arkadaşı = altuğ/172 cc maxiscooter/+1 bayan/pansiyon
Ante BMW F650CS Scarver
chooperturk +1 (bursadan yalova feribot çıkışına gelicek) =150 cc jinlun / çadır
ChatnoiR (Kesin Değil ) = umut/ ASYA 150 T1/pansiyon
Ubaykal + eşi = Ümit/ Jinlun JL 250 / çadır .
chopy + nişanlısı / yalovada katılacak
hhuter
yaren77= yalovadan katılacak
conqueror + kız arkadaşı =Fatih/ Jinlun 250cc/+1 bayan/pansiyon

2. Grup
Cumartesi Akşam
===============
papilion
Costantine
deamon +2 (Belki)
Biscuit (Belki)
BILOOO + kiz arkadasi
CANGO (belki)
Arvasi3

Pazar Gunu
========
ccbbdd (Barış) Virago250 /pansiyon (Gebze katılım)
gemlikdelisi +1
Colakoglu +1
kadirsoyyy (belki)
desparadost

pazar gelenler grubuna yazdır adını desparatos
pazar günü istanbuldan kesin olarak bi ben bi de arkadaşım var. her an biri katılabilir. pazar katılanlar kesinleşince haberleşiriz. ben 9-11 gibi yola çıkmayı düşünüyom Allah nasip ederse....

2 gündür pek iştirak edemedim.katılım durumum devam ediyor ama bende pansiyona döndüm:)

nichtsx + kız arkadaşı = altuğ/172 cc maxiscooter/+1 bayan/pansiyon

buarada pansiyon ayarlandımı.çadırıda bıraktık parkta yatmıyalım:)

nichtsx, pansiyon sorunumuz yok hocam merak etme. Ben pansiyon ile konustum. 3 kişilik oda fiyatı 25 ytl. Kız arkadaşım ile ben tek odada kalacağım diyen de 25 YTL'yi iki kişi bolup verir. Diğer arkadaslar 25 YTL'yi 3'e bolecek ve kalacagız.. Durum budur hocam :)

ben pazar gündüz fatihcim,sen mangalı yak ben geliyorum :flower:

Arkadaşlar, gelecek bazı arkadaşları karşılama vs durumları olabileceği için ben sizi feribotun orada bekleyeceğim. BP benzin istasyonunda bekleme olayım iptal olmuştur. 14.00'da Eskihisar feribot iskelesinin orada olacağım. Herkese duyurulur. Telefonumu yukarıda verdim. Cumartesi görüşmek üzere..

cenk,
yer kalmama sorunu olurmu oldukça kalabalık gidiyoruz?
3 kişilik oda 25 miymiş yav bu ne? :) çınarcıkta otursam ev alacağıma pansiyonda motelde yaşardım valla:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar