10 Eylül Çınarcığa gidiyoruz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bencede eskihisar yalova topçular en uygunu :cat: vapurda bu ara sürüş pozisyonları ve tanışma faslı yaparkene anlamayız yolculuğun nasıl geçtiğini :rendeer: bu arada kuru ekmek alın yanınıza denizde aç kuşlarımız martılarıda doyuracağız :queen: valla ekmek parçalarını havada kapıyorlar bununda zevki bi başka :thumleft:
baron kardeşim zaten arabalıya geçerken biletleri gişeden alıp geçeceğiz :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
zaten yol uzun değil. eskihisardaki yerlerde de bir mola verir gezerek gideriz. yanlız onceden bilet falan gerekmiyo dimi yani dogal olarak ??

merhaba gezi her kese acikmi acaba katilmak icin ne yapmam gerkekiyor?

olay şöyle;
cmrt sabah ve akşam grubu olarak 2 ayrı grup şeklinde gidelecek.
cmrt orada isteyen çadır kurup kalacak isteyen pansiyonda kalacak.
benim gibiler de pazar günü günübirlik gidecek...
ne zaman gitmek istiyosan adını ilgilenen kişilere ben şu zamanda gidecem diye yazdır veya buraya şu anda yazarsan onlar seni otomatik olarak listeye ekler...
:flower: :cherry: :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ya delircem arkadaslar simdi numaramıda verdim fakat bana yinede saat kacta yalovanın neresinde olacagımı söyleyin valla ucacam artıkın :) delircem yaw nereye gelcem ben tel ile haberlesemezsek patlamayım simdiden soyleyin bana cekmez şarjı biter hat kapanır olur mu olur... :pr: :pr: :pr: :pr: :pr:

Arkadaşlar, pendik'ten yalova'ya geçen vapurda bilet almak gerekiyor ve ayrıca maliyeti de daha pahalıya çıkıyor. Genel aldığımız bir karar ile Eskihisar'dan Topçular feribotuna binilecektir. Yok şuna biniyim, buna binsek daha mı iyi olur konusu bu saatten sonra tartışılmayacaktır. İsteyen uçakla gelsin, isteyen deniz otobüsüyle. Ama grubun planı belirlenmiştir ve değişiklik yapılmayacaktır. Pansiyonlarla görüşmeler yapılmış olup net fiyat ve grup indirimi için gerekli son hazırlıklar yapılmakta olup, gerekirse çınarcıga bugun gidecek ve anlaşmaları yapacağız. Pansiyonda kalacak arkadaşlar kesin kararlarını versinler ona göre sizden kesin liste isteyecek ve ona göre fiyat alıp rezervasyon yapacağız. Fiyatların cok uygun olduğunu şimdiden söyleyebilirim. Çadır ile kalma konusunda tereddütlü arkadaşlara bu konuda kesin kararlarını vermelerini rica ediyorum. Şimdiden teşekkürler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
choopertürk kardeşim bukadar sabırsızlanma :cat: sen istersen bizi saat 3 ve 4 arası yalova topçular arabalı vapur iskelesinde bekle :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
chooperturk, günaydın kardeşim merak etme seni bırakırmıyız biz hiz oralarda gerekirse gelir seni bursadan alırız. :rendeer:

cenkmenderes, söylesenize adamı kaçta alıcaz yoldan oda ona göre hazırlıklarını yapsın arkadaşlarına haber versin bak sabırsızlıktan çıldırıyor... :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
htuter, kardeş sen ne zaman geliceksin bi söyle hele bakalım nerden geliceksin neyde kalmak istiyorsun bunları belirtirsen arkadaşlara sonra karışıklık olmasın... :rendeer: :king:

chooperturk, kardeşim ben cumartesi adapazarından gelecem iznik üzerinden telefonunu bana ver seninle orhangazide buluşalım iskelede diğerlerini bekleriz anlaşıldımı :thumleft:

baron985' Alıntı:
yaw nedir bu konuşmayın etmeyin durumları. ilk mesajda tüm ayrıntılar yazılır davamında gezi hakkında konuşmalar olur. bi tek ben geliyorum veya gelmiyorum diye mi mesaj olucak burda. oldu olucak 2-3 tane mesaj formatı belirleyin sadece onları yazalım :pr:

Çok doğru Katılıyorum :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
şıracının şahidi bozacı :p bende katılıyorum :pl:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben hep katılıyorum dahada katılıyorum :cat: :queen:

konuşanların isminide tahtaya yazın bari hoca gelince söylersiniz :pr: :pr: :pr:

çınarcık mimoza otel:0,226 2451076

türkmen pansiyon: 0,226 2463020

ikiside makul fiyatlar... :thumleft:

bizde geliyoruz.istmod saroz gezisi zor ve uzak, yorucu geldi.

2 kişi...ben +nişanlım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar