10 Eylül Çınarcığa gidiyoruz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ChatnoiR' Alıntı:
arkadaşlar, maltepe carrefourda hala çadır, uyku tulumu, mat vs. varmıdır, giden gören bilen varmı? eğer temin edebilirsem bende çadırla gelirim.

bir diğer hususta, öğlenki grup darıcada akşam grubunu mu bekleyecek? bence biz direk çınarcığa geçelim, yerleri ayarlayalım. olursa deniz olayına girelim, buralarda vakit kaybetmeyelim derim...

Maltepe carrefourda küçük çadırlar bitti. büyük var sadece. 32 ytl gibi bişe fiyatı.

Yok be bekliyeceksek neden gündüzden çıkalım. Direk kamp alanına gideriz.

Kamp yeri varmis, Merkezden sahile inince sahilin sonuna kadar ilerleyin, adi yanlis hatirlamiyorsam KUM Plaj yada KUM Camping olan bir yer varmis. Cadirlarinizi oraya kurabiliyormussunuz. :rendeer:

arkadaslar beni cumardesiye yazmısınız ama en ogün gelemem yetise bilirsem pazar sabahı ordayım ordayım umarım bir aksilik olmaz :flower:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Guncellemeleri Ilk sayfada yapiyorum.
Burdan yapinca gereksiz mesajlar uzuyor.

gemlikdelisi degisikligi yaptim

pazar günü gitmeyi düşünenler de buluşup gitse daha iyi olur diye düşünüyorum. riski en aza indirmek lazım. birlikten kuvvet doğar...
Allah muhafaza yolda başımıza bi iş gelse tek başımıza napacaz. hele ben 280 kg motorla naparım benzin bitirse.. ittiremem de yokuş yukarı...:pale: .

Forumdan Uzaklaştırıldı
ChatnoiR, valla sen bilirsin. buyuk cadirlar 34 ytl. ondan alirsin artik :p .isteyim. o yuzden msn yok. :pale:

RUZGARSEVDALISI, eee bi maliyet var tabe. sen cilingozde gel kardes seni arabamla goturiyim dedin mi :mrgreen:

ubaykal, biraz dolasiriz o civarlarida.sonra gezerekten gideriz. zaten 20km falanmis.simdi bizin disimizin kavuguna gitmez o yol.hemen gidip napcez :mrgreen:

alestevardiya, ok. sagol. bulmaya calisiriz orayi :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
baron985, illa gece gidip kaybolmak istiyosun yani :p paşa paşa saat 3 gibi orda olsak bi deniz yapıp magalımızı yellesek, diğer arkadaşlar 7-8 gibi geldiklerinde hazır mangala yumulsalar...

4 kişilik çadırlar çokmu büyük? yani taşırken problem olurmu, benim motora sığar herhalde bi getir bakiim gözünün önüne?

RUZGARSEVDALISI, olmazsa senle ortak alırız çadırı, bak 4 kişilikmiş. yolda da 2 çıtır buluruz, bilemiyorum yani :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ChatnoiR, evet süper olur alalım biz o çadırı çıtır sorun değil hemen buluruz iki tane çadırları kurur huzur turu atarız ikimiz çınarcıkta :) :p :queen:

sen ilgilen bu çadır işiyle bende çıtır olayını çözüyim bari :pr: :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
baron985, ciddiysen çadır konusunda pazarlığıa oturalım canım benim biz bi deneme uykusu yapalım çadırla sabah kalkınca kararımızı veririz umutla :cherry: :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ChatnoiR, yok valla biraz dolasir sonra gider denize gireriz :thumleft: . yanliz bu 4 kisilik grup olayinaza bisi diyemicem :sunny: . cadirin toplu hali bir uyku tulumu boyunda.yani kucuk :cat: ben biraz paraya kiyip 140 ytl ye bir ara karli cok soguklar haric her ortamda kullanilan cadirlardan alicam. madem bu kadar kullanicaz bunlari bunun yagmuru falan olur. islanmayalim :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
yarın akşam iş çıkışı maltepe carrefour da olacağım, çadır uyku tulumu vs bakmak isteyen varsa gelsin...

baron985, maltepe carrefour da uyku tulumu kaldımı peki, onlarıda bitirmediniz inşallah :mrgreen: senin çadırın üzerine 1 tabaka naylon gerdinmi bi şey olmaz sanırım, hele alttan su almazsa hiç o kadar para verip 4 mevsim çadır alma. kışın kullanmazsın nasıl olsa ;)

Forumdan Uzaklaştırıldı
ChatnoiR, ne oldu almıyormuyuz barışın çadırını :silent: :pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ChatnoiR, abi maltepedeki carrefour da gozumuzun onunde koca bir raf cadir 10 dak da bitti. onder alicakti buyuk almak zorunda kaldi. sen maltepeye geliceksen haber ver bende gelirim. bu arada birde mehmete bakariz.cocugun sesi solugu kesildi. napiyo bakalim

Forumdan Uzaklaştırıldı
baron985, yurdum insanı gezmeye çadır kurmaya meraklı desene :) ya harbiden varmı sende çadır haybeye bi dünya para vermiyelim seninle anlaşırız biz umutla :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
RUZGARSEVDALISI, çıtır bulamadın barışın çadırı alalım diyosun dimi, alçak hasan :thumright: barışın çadırı alalım almasına da uyku tulumu falanda lazım, hem bu gezide barış kullanmııcakmı çadırını?

mehmet memlekete gitmişti, hala dönmedi sanırım. of un yaylalarında keyif yapıyodur uşağum...

Forumdan Uzaklaştırıldı
ChatnoiR, bilmiyimki ne kadar verici bi çocuk bak gör işte yemedim yedirdim uyumam uyuturum diyor :) :mrgreen:

abi çıtırı burdanmı götürcez yük etmeyelim ordan alırız :cherry: :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
baron985, getir çadırı yarın alcam senden, fiş de veriyomusun :p vermiyosan ona göre fiyat vercem :cherry: maltepe carrefourda varsa tulumda bakarız. hasan tulum bulursam sanada alıcam haberin ola...

Forumdan Uzaklaştırıldı
ChatnoiR, al anasını satısıy battı balık yan going :queen: :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
bi bizim elemanla konisiyim. eger onun cadiri kullanirsak benimkini bu gezi icin veririm. ama ikiniz birden biraz zor olur. sonra akraba olarak cikmayin cadirdan :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
baron985, 2 kişilik değilmi çadır :silent: neyse yarın akşam buluşur konuşuruz, 19:00 da maltepe sahil meşhur hacıoğlunun önünde olurum :cherry:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar