10 Eylül Çınarcığa gidiyoruz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
baron985, Baron süründürme ver 10 kağıda bitsin. Allahallaaahhhh... Sen kemalle villa çadırda kalırsın yine.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ubaykal, yarin aksam isin yoksa sende gelsene.takilir, konusuruz biraz. bu gezilik veririm diger cadirla gelirsek. :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ubaykal, hatta selamiçeşmeden geçerken seni ışıklarda bekliim beraber gidelim maltepeye. seni geçerken gördüm geçen gün, benden kaçmaazz :bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
baron985, sanki fukaralara sadaka veriyo protesto ediyorum ve dışarda yatıcam yok yok mötörümün üstünde yatıcam :flower: :pl: :pr:

ChatnoiR, tamam cuma iş çıkışı gidelim beraber.
baron985, gelelim görüşelim.

bu mesajları ayrı bir konuya yazsanız millet gezi ile yazı güncelledi diye gelip bunları okuyo beyler. konu dışı şeyler için başka topic açın lütfen.
:cat: :cat: :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Colakoglu, doğru diyosun topic şişiyor ama belki başka çadır isteyende olur diye düşündüm ben. özele geçtik zaten :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
bugünden itibaren pazara kadar ki hava sıcaklıkları :

Today--------Tomorrow--------Fri-------------Sat-----------Sun
Clear----------Sunny---------Sunny--------Sunny----------Sunny
High: 27°----High: 26°----High: 27°----High: 26°------High: 27°
Low: 21°-----Low: 21°----Low: 20°-----Low: 18°------Low: 18°

çadırla kalacaklar cts akşamı sıkı giyinsin üşümesinler (bunu ben yazdım yahooda yazmıyo :p )
(Kaynak yahoo.com)

pardon flood olmuş, özürrrr :rendeer:

Arkadaşlar tekrar tekrar yazıyorum ama önemli. İlk sayfadaki toplu sürüş kurallarını lütfen özümlüyerek okuyalım ve kurallara uyalım. Tatsız bir olaya karışıp tatilimizi zehir etmeyelim...

ARkadaşlar cadır konusu 3 sayfa yazı haline donusmus. Yapmayın lütfen yaw. Neyse olayı güncelliyorum. Saat 13.'de maltepe hacıoğlunda olacak ve 14.00 de benimle Bayramoğlu-Darıca çıkışının 200 metre ilerisindeki BP Benzin istasyonunda (Burda MC Drive 'li McDonalds da var. Kaçırmanıza imkan yok) buluşacak grup. Toparlanıp gelecek herkesi (öğle grubgundan) aldıktan sonra ilk feribot ile çınarcığa geçecek ve oradaki hazırlıklara başlayacaktır. Pansiyon rezervasyonu ayarlamalarımız devam ediyor.

Gidilecek yol güzargahı;
(öğle grubu)

Maltepe sahil yolu hacıoğlu önünde buluşma
Sahil yolundan bir süre ilerledikten sonra Pendik'den E-5'e çıkış
E-5'den ilerleyerek Darıca-Bayramoğlu sapağını geşince E-5 üzerindeki BP Benzin istasyonu. (Burada Cenk ile buluşulacak)
BP'den hareket, Eskihisar sapağından girilerek feribot iskelesinin orda son bir duraklama, son plan ve kişi sayısının vs. gözden geçirilmesi için
Feribot ile topçular'a geçiş (4YTL)
Topçulardan Yalova ve oradan da durmadan direk Çınarcık (yaklaşık 25-30 km max. mesafe)

Devam eden ayrıntıyı sora ekliycem. Şimdi yemege gitmem gerek annem cagırııyo..

Forumdan Uzaklaştırıldı
ya üstad tamam çınarcıka oyle direk gecis yapmadan bursadan gelecekleride yanınıza alsanız ben bursadan gelcem saat kacta nerde bekleyim sizi haber verirseniz sevirinim bursadan gelecek diger motorcuları organize etmeye calısıyorum..

chooperturk, cep telefonu numaranı at bana özelden. Biz sana daha net haber veririz ki saatlerce esir olmazsın oralarda. ok ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
yaw nedir bu konuşmayın etmeyin durumları. ilk mesajda tüm ayrıntılar yazılır davamında gezi hakkında konuşmalar olur. bi tek ben geliyorum veya gelmiyorum diye mi mesaj olucak burda. oldu olucak 2-3 tane mesaj formatı belirleyin sadece onları yazalım :pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
baron985 katılıyorum sana.. insanlar bu geziye gelecekse bence o anki yazışmalar ile sadece geliyorum muhabbetleri dışında tanışmışda oluyorlar gezi öncesi bu takım yazılar bence cok hoş.. tabi bu benim fikrim..

cenkmenderes üstad numaramı özeline gönderiyorum..

Cenk öyle yapacağımıza direk pendikten yalovaya feribotla geçsek. çünkü feribottan indikten sonra yalovaya kadar arasıra yol çalışması var ve kamyon ağırlıklı. Bana farketmez ama Pendikten feribota binip gitmek daha akıllıca geldi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
freeozkan, bırak san tic ltd şti yi de sen neden gelmiyosun ondan haber ver bize? ilk görüldüğün yerde kulağın çekilecek... :pl:

pendik-yalova kaç ytl ve kaç dakika sürüyo.
eskihisar 40 dk. sürüyo. ve eskihisardan geçmek daha hoşuma gidiyor benim.. :flower: :flower:

Forumdan Uzaklaştırıldı
pendik-yalova için önceden bilet almak gerekmiyormu? ha demeye kalkmıyor bildiğim kadarıyla...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar