1 yilik hayali gercek oldu...

kocasızlıktan isyan etti artık:p

lütfen artik cevap yazmayin..rica ediyorum bu forumu cikarinsinlar buraya bakan yetkili insanlar bu kadar rezillik yeter hele bir bayana..

bir kadının isyanı.modlar duyun feryadını:p

Son düzenleme:
:queen::queen::queen::queen: valla durdun durdun ama bombayı da patlattın. arkadaş yeniymiş, eşi bırakıp türkiye turuna çıkmış ama eşi MD delilerin sitesini okurmuş sürekli o yüzden bayan da bizle paylaşmak istemiş. eşinin neden tek çıktığını yola topic 5. ve 6.sayfalara ulaştığında anladık ve eşini takdir ettik.
konunun özeti bu yani madem yüzme bilmezsin ne çıktın kavağa ve niye pislik yapıyorsun gibi birşey:queen::queen:

Valla olmaz sen yorma ben açayım ki daha abuk olsun. Başlık da şöyle olsun mesela

"DGRMR 'nin Arkadaşı hala gelmemiş sizce küssün mü, tekerini mi patlatsın, deposuna kesme şeker mi atsın"
ne dersiniz???

:queen::cherry:

:cat::cat: bazen patlamadan patlatıyolar:wiinkk:

lütfen artik cevap yazmayin..rica ediyorum bu forumu cikarinsinlar buraya bakan yetkili insanlar bu kadar rezillik yeter hele bir bayana..

Bencede yazılasın değmiyor...:farao:
Konu dışına açılsın taşınsın topic ya da kitlensin...

Son düzenleme:
dir dir dir kacin tubis geliyoooo kiskandi patliyooooooo:cherry:

Hehe seni neden kıskanayim ki :) Çok şükür Neclaya falan benziyor hayalleri kurup kendimi avutmuyorum, evde oturup kocada beklemiyorum.. Motoruma binip geziyorum.... :wiinkk:

Bu arada millet akşam Kenan ın konserine gidiyorum aşkımla :cherry: Sen evinde uslu uslu otur emi çocuğum.. :mrgreen::mrgreen: Byyeeee...

eywaaaaaaa kızışıyo ortalık!! baylar kızların kawgası erkeklerinkine benzemez ufaktan ufaktan sıwışalımm :D :D :D

Hehe seni neden kıskanayim ki :) Çok şükür Neclaya falan benziyor hayalleri kurup kendimi avutmuyorum, evde oturup kocada beklemiyorum.. Motoruma binip geziyorum.... :wiinkk:

Bu arada millet akşam Kenan ın konserine gidiyorum aşkımla :cherry: Sen evinde uslu uslu otur emi çocuğum.. :mrgreen::mrgreen: Byyeeee...

arkadaş başkalarını fotolarıyla avuna dursun:queen:..sana iyi eğlenceler:))

okey eglenceye devam :queen: bende böyle bir mide var iste :wiinkk:

valla küsseniz barışın derim nacizane fikrim olarak eh adam anlayışlı belli o kadar uzun yolda belinizin tutulmasını istememiştir kesinlikle bence küsmeyi bırakın dirim nacizane ben sevgilimle küsünce ( bol bol küseriz ) hehe
benim bir lafım vardır KÜSÜSMÜ DİYE bence enişte beyi ara küsüsmü ninjam de :) bu arada motorunuz hayırlı olsun allah kaza bela nasip etmesin

Hatun kavgasıda hiç keyif vermiyor ya...

Lisede falan haz duyardık saç-baş dalarlardı ama artık seviyeli tartışıyorlar!.. :p

Hatun kavgasıda hiç keyif vermiyor ya...

Lisede falan haz duyardık saç-baş dalarlardı ama artık seviyeli tartışıyorlar!.. :p

baba sen nediyosun.bi kere derste birbrlerine girdiler.hoca müdahale edemiyodu.hocada şokta.yarabbim o ne küfürler.ikiside birbirinin saçından tutuyodu.bizim tayfa kriz.şimdi nerde öyle kavgalar ahhh ahhhh:p

Valla KAWSASAKİ ile kim tura çıkmış merak.:)
Valla kardeşim eşin tura çıkmışsa ve sensiz gitmişse vardır bir bildiği.Seni düşündüğü için almamıştır yanına.İnsan kendi sorumluluğunun hesabını kendinden başka herkese verebilir.Fakat başkasının sorumluluğunu kendisine dahi veremez.Eşine hak ver.Olası tehlikeleri düşünmüştür.Ve bence aradığında aklı sende kalmaması ve dalgın bir şekilde KAWSASAKi'sini kulanmaması için ona karşı anlayışlı ol.Eğer eşine değer veriyorsan....!

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok geyik bir başlık bence kitlenmesin :p
necla hanımın kocası dönene kadar canı sıkılmasın yazışalım :p
tubis evde koca beklemiyorum diyerek gençleri yanlış yönlendiriyor, aile kurumuna zarar veriyor, herhangi bir yasaya göre suç işliyorsa uyarı falan gelmeli :p :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:cherry: konu nerden nereye gelmiş.) bayanlar yok mu bayanlar kıskanclıktan baska bısey yok hehehe

ve ayrıca bı bayan olarak necla abla takma kafana bısey.hersey duzelır sıkma canını üzüldüğün sana zarar olarak kalır..

Son düzenleme:
:cherry: konu nerden nereye gelmiş.) bayanlar yok mu bayanlar kıskanclıktan baska bısey yok hehehe

ve ayrıca bı bayan olarak necla abla takma kafana bısey.hersey duzelır sıkma canını üzüldüğün sana zarar olarak kalır..

2 augustosa kadar bu forumdayim osamana kadar idare edin artik beni:queen:

2 augustosa kadar bu forumdayim osamana kadar idare edin artik beni:queen:

canim senin fikrini almak isterdim cünki sende bir bayansin gerci giden gitti ama bende gidecektim:salut:bak yine agladim:salut:

Son düzenleme:
Enişteye küsmeyin ve kendinize bir motor edinin.Böylelikle evde oturmak zorunda kalmazsınız o gidince. :)

Enişteye küsmeyin ve kendinize bir motor edinin.Böylelikle evde oturmak zorunda kalmazsınız o gidince. :)

motor ehliyeti yapmak hayalimde hep.evde oturdugumu kim söyledi arabam var.:) ama esimle gezmeyi ya motorla ya arabayla daha cok seviyorum..:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar