1 yilik hayali gercek oldu...

MD de üyeydi yani motordelileri sayfasinda orada gezenleri okudu tam bir yil boyunca okudu ve heveslendi bu yil gitmeseydi seneye gidecekti yani bir gün o hayalini yasayacakti..tutmak bence bencilik olur ama ilk ve son oldugunu askimiz gibi biliyor ve msj larindan anladigim kadarda tek gittigine pisman geri dönmeye gün sayiyor..ama tercübe yapmazi iyi oldu bence birdaha gitmez ve bu ayrilik ilk ve son olur:)

dur bakalım sen MD yönetim kurulu üyeleri başkanı ve asbaşkanı çok samimi arkadaşlarım. mehmet abiye ve ya hakan abiye bir sorayım onlar bilirler. hatta izmire kesin gelirler o zamanda benim haberim olur. Bu konuyu da kordonda biralarımızı içerken konuşuruz eşinle.

:queen::queen::queen::queen:

dur bakalım sen MD yönetim kurulu üyeleri başkanı ve asbaşkanı çok samimi arkadaşlarım. mehmet abiye ve ya hakan abiye bir sorayım onlar bilirler. hatta izmire kesin gelirler o zamanda benim haberim olur. Bu konuyu da kordonda biralarımızı içerken konuşuruz eşinle.

:queen::queen::queen::queen:

taktin ha allahima valla:queen:

taktin ha allahima valla:queen:

yok takmadım takıldım kaldım. çok acıklı bir hikaye senin için. orada kalmış eşi oynıyorsun. diğer taraftan kocan için süper bir hikaye. "hanımı da evde bıraktım mis gibi gezerim" diyordur.

şimdi acaba döndüğü zaman hanginizin dost sohbetlerinde anlatacak hikayesi olacak??:queen::queen::queen:

kocan diyecek şuraya gittim şunu yedim bunu içtim şöyle de böylede.

sen ne diyecen MT forumlarında balık mı tuttum

:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

ben bulurum senin kocanı. bulamazsam serap ezgü ye çıkarız canlı yayına yada esra ceyhan a ya da diğerlerine. ordan seslenirsin kocana:queen::queen::queen::queen:

yok takmadım takıldım kaldım. çok acıklı bir hikaye senin için. orada kalmış eşi oynıyorsun. diğer taraftan kocan için süper bir hikaye. "hanımı da evde bıraktım mis gibi gezerim" diyordur.

şimdi acaba döndüğü zaman hanginizin dost sohbetlerinde anlatacak hikayesi olacak??:queen::queen::queen:

kocan diyecek şuraya gittim şunu yedim bunu içtim şöyle de böylede.

sen ne diyecen MT forumlarında balık mı tuttum

:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

ben bulurum senin kocanı. bulamazsam serap ezgü ye çıkarız canlı yayına yada esra ceyhan a ya da diğerlerine. ordan seslenirsin kocana:queen::queen::queen::queen:
sen zahmet etme ben biliyorum nerede oldugunu kocasini salmayan kadinlar kizacaktir bana cünki kötü ornek oldum:wiinkk:

ee napıyoruz şimdi burda!

Saatlerdir arkadaşın işten gelmesini beklediğim için deminden beri can sıkıntısından girip girip okuyorum, inan ne yapıldığını ne maksatla açıldığını anlamış değilim. Sen ne yapacağına artık kendin karar ver. Ben yapacağımı çok iyi biliyorum yazacağım...

Artık ben de bunaldım yazacam dedim. Hakkaten amaç ne yahu? Buradan mı sorup karar vereceksin ne yapacağına?, hani konunun uzmanı bir kişi de yokki sana tavsiye de bulunsun. Paylaşmak istemiş yazmış ne terseniyorsun demeyin lütfen, haklı olduğunuz kadar haksız da olabilirsiniz, ben anlayamadım halen bu işin mantığını.

Bir kaç hafta evvel bir arkadaşı da yuva yıkmaya değer mi diye bir başlık açmıştı zannersem bu hanfendi için. Maksadınız ne sizin ben anlayamadım. Geyik mi? bu kadar mı canınız sıkıldı. Benim de sıkkın; arkadaşım bir saattir "geleceğim birazdan" dediği halde gelmedi "ne yapsam küssem mi?" diye başlık mı açayım, motorla gelecekti gezecektik sizce normal mi? Bu ne yahu?

Motorun arızalanır sorarsın, ne bileyim kaza yaparsın moralin bozulur yazarsın, motosiklet alırsın paylaşmak için yazarsın, motosiklet seçiminde fikir almak için yazarsın, geyik yapmak istersin canın sıkılmıştır yazarsın, aklıma gelmeyen birçok kunuyu öğrenmek bilgi edinmek için veya bildiğini aktarmak için yazarsın bunların hepsini gördüm de böylesini ilk defa görüyorum (pardon ikinci kez)...

Neymiş eşi çekmiş gitmiş gezmeye, (hiç mi konuşmadınız bu adam yola çıkmadan evvel),küseyim miymiş, hayattaki kararlarını başkaları mı veriyor arkadaşım, banane yahu, küs o zaman ne yaparsan yap, herkesin olaylara tepkisi farklıdır, ben alınmam sen alınırsın, nasıl bir cevap yazalım sana. Bunlar aile içi mevzular biz ne anlarız, nasıl tavsiye veririz, biz nerden bilelim sizin aile içi yapınızı, ilişki tarzınızı, karakterinizi, bunlar ince konular, mühim konular, hiç mi saygınız kalmadı aile kurumuna yahu, buralarda aile içi sıkıntılarınızı paylaşıyorsunuz? Her motosiklet ile ilgili tartışmayı (aile içi veya ilişki içi) buraya mı yazalım?

İtiraf et, "evde boş boş oturmaktan çok canım sıkıldı saçmalıyorum" de, "ne yaptığımı ben biliyor muyum ki" ya da en mantıklısı "ilgi çekecem maksadım bu da, galiba yanlış yerden girdim, konuyu yanlış seçtim" de de konu kapansın artık, sen kendini samimi buluyor musun da? bizden cevap bekliyorsun önce buraya gelelim... Cevap bulacağın yer burası mı?

Burada toplasan 10 tane hanımefendi var biz ne anlarız kadın ruhundan bana sorarsan iyi yapmış sen evde de böyle isen adam haklı yahu? Evlilik ciddi iştir, çocuk oyuncağına çevirmenin alemi yok, zaten samimiyetine de güvenmiyorum ya neyse...

Oh be... Bu arkadaşta nerede kaldı yav, hala haber yok... Konu mu açsam :)

Son düzenleme:
Saatlerdir arkadaşın işten gelmesini beklediğim için deminden beri can sıkıntısından girip girip okuyorum, inan ne yapıldığını ne maksatla açıldığını anlamış değilim. Sen ne yapacağına artık kendin kara ver. Ben yapacağımı çok iyi biliyorum yazacağım...

Artık ben de bunaldım yazacam dedim. Hakkaten amaç ne yahu? Buradan mı sorup karar vereceksin ne yapğacağına, hani konunun uzmanı bir kişi de yokki sana tavsiye de bulunsun. Paylaşmak istemiş yazmış ne terseniyorsun demeyin lütfen, haklı olduğnuz kadar haksız da olabilirsiniz, ben anlayamadım halen bu işin mantığını.

Bir kaç hafta evvel bir arkadaşı da yuva yıkmaya değer mi diye bir başlık açmıştı zannersem bu hanfendi için. Maksadınız ne sizin ben anlyamadım. Geyik mi? bu kadar mı canınız sıkıldı. Benim de sıkkın; arkadaşım bir saattir gelmedi ne yapsam küssem mi diye başlık mı açayım, motorla gelecekti gezecektik sizce normal mi? Bu ne yahu?

Motorun arızalanır sorarsın, ne bileyim kaza yaparsın moralin bozulur yazarsın, motosiklet alırsın paylaşmak için yazarsın, motosiklet seçiminde fikir almak için yazarsın, geyik yapmak istersin canın sıkılmıştır yazarsın, aklıma gelmeyen birçok kunuyu öğrenmek bilgi edinmek için veya bildiğini aktarmak için yazarsın bunların hepsini gördüm de böylesini ilk defa görüyorum (pardon ikinci kez)...

Neymiş eşi çekmiş gitmiş gezmeye, hiç mi konuşmadınız bu adam yola çıkmadan evvel, küseyim miymiş, hayattaki kararlarını başkaları mı veriyor arkadaşım, banane yahu, küs o zaman ne yaparsan yap, herkesin olaylara tepkisi farklıdır, ben alınmam sen alınırsın, nasıl bir cevap yazalım sana.

İtiraf et, "evde bş boş oturmaktan çok canım sıkıldı saçmalıyorum" de, "ne yaptığımı ben biliyor muyum ki" ya da en mantıklısı "ilgi çekecem maksadım bu da galiba yanlış yerden girdim" de de konu kapansın artık, sen kendini samimi buluyor musunda? bizden cevap bekliyorsun önce buraya gelelim... Cevap bulacağın yer burası mı?

Burada toplasan 10 tane hanımefendi var biz ne anlarız kadın ruhundan bana sorarsan iyi yapmış sen evde de böyle isen adam haklı yahu? Evlilik ciddi iştir, çacuk oyuncağına çevirmenin hali yok zaten samimiyetine de güvenmiyorum ya neyse...

Oh be... Bu arkadaşta nerede kaldı yav... Konu mu açsam :)

:cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::rendeer:

moto sohbet olmuş gerçektende:)

:queen::queen::queen::queen: valla durdun durdun ama bombayı da patlattın. arkadaş yeniymiş, eşi bırakıp türkiye turuna çıkmış ama eşi MD delilerin sitesini okurmuş sürekli o yüzden bayan da bizle paylaşmak istemiş. eşinin neden tek çıktığını yola topic 5. ve 6.sayfalara ulaştığında anladık ve eşini takdir ettik.
konunun özeti bu yani madem yüzme bilmezsin ne çıktın kavağa ve niye pislik yapıyorsun gibi birşey:queen::queen:

Oh be... Bu arkadaşta nerede kaldı yav... Konu mu açsam :)

Valla olmaz sen yorma ben açayım ki daha abuk olsun. Başlık da şöyle olsun mesela

"DGRMR 'nin Arkadaşı hala gelmemiş sizce küssün mü, tekerini mi patlatsın, deposuna kesme şeker mi atsın"
ne dersiniz???

:queen::cherry:

Son düzenleme:
Süper Moderatör (BBRR)
atla uçağa ege sahillerine vur kendini ...gündüz deniz kum gece çılgın partler eşliğinde zaman geçir .. bu arada avatar hergün değişiyo.. bence daha şuh bişi daha iyi gider bu fake karektere ...

Arkadaş aradı çıkıyorum, konu açmaya gerek kalmadı, size iyi akşamlar...

Arkadaş aradı çıkıyorum, konu açmaya gerek kalmadı, size iyi akşamlar...

peki bu arkadaş almanyadaki bu bayanın eşi olabilir mi? :queen::queen::queen:

Mesajdan sonra imlanizda bayagi bir bozulma basladi nedense..

Neden hemen arabanizin ps ini söylediniz (180:queen: ) , bunu hic anlayabilmis degilim..Yoksa belirli bir kesime mesaj mi vermek istediniz?:)queen:)..Yanlis anlasilmasin , benimkisi merak baaaaaaaaaaabinda yani..

aaaaa bilmiyor musun bizim site kurallarında var. Arabası 180 Ps in altında olanlar bu topiclere yazamazlar:queen::queen::queen::queen:

Son düzenleme:
lütfen artik cevap yazmayin..rica ediyorum bu forumu cikarinsinlar buraya bakan yetkili insanlar bu kadar rezillik yeter hele bir bayana..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar