Saatlerdir arkadaşın işten gelmesini beklediğim için deminden beri can sıkıntısından girip girip okuyorum, inan ne yapıldığını ne maksatla açıldığını anlamış değilim. Sen ne yapacağına artık kendin kara ver. Ben yapacağımı çok iyi biliyorum yazacağım...
Artık ben de bunaldım yazacam dedim. Hakkaten amaç ne yahu? Buradan mı sorup karar vereceksin ne yapğacağına, hani konunun uzmanı bir kişi de yokki sana tavsiye de bulunsun. Paylaşmak istemiş yazmış ne terseniyorsun demeyin lütfen, haklı olduğnuz kadar haksız da olabilirsiniz, ben anlayamadım halen bu işin mantığını.
Bir kaç hafta evvel bir arkadaşı da yuva yıkmaya değer mi diye bir başlık açmıştı zannersem bu hanfendi için. Maksadınız ne sizin ben anlyamadım. Geyik mi? bu kadar mı canınız sıkıldı. Benim de sıkkın; arkadaşım bir saattir gelmedi ne yapsam küssem mi diye başlık mı açayım, motorla gelecekti gezecektik sizce normal mi? Bu ne yahu?
Motorun arızalanır sorarsın, ne bileyim kaza yaparsın moralin bozulur yazarsın, motosiklet alırsın paylaşmak için yazarsın, motosiklet seçiminde fikir almak için yazarsın, geyik yapmak istersin canın sıkılmıştır yazarsın, aklıma gelmeyen birçok kunuyu öğrenmek bilgi edinmek için veya bildiğini aktarmak için yazarsın bunların hepsini gördüm de böylesini ilk defa görüyorum (pardon ikinci kez)...
Neymiş eşi çekmiş gitmiş gezmeye, hiç mi konuşmadınız bu adam yola çıkmadan evvel, küseyim miymiş, hayattaki kararlarını başkaları mı veriyor arkadaşım, banane yahu, küs o zaman ne yaparsan yap, herkesin olaylara tepkisi farklıdır, ben alınmam sen alınırsın, nasıl bir cevap yazalım sana.
İtiraf et, "evde bş boş oturmaktan çok canım sıkıldı saçmalıyorum" de, "ne yaptığımı ben biliyor muyum ki" ya da en mantıklısı "ilgi çekecem maksadım bu da galiba yanlış yerden girdim" de de konu kapansın artık, sen kendini samimi buluyor musunda? bizden cevap bekliyorsun önce buraya gelelim... Cevap bulacağın yer burası mı?
Burada toplasan 10 tane hanımefendi var biz ne anlarız kadın ruhundan bana sorarsan iyi yapmış sen evde de böyle isen adam haklı yahu? Evlilik ciddi iştir, çacuk oyuncağına çevirmenin hali yok zaten samimiyetine de güvenmiyorum ya neyse...
Oh be... Bu arkadaşta nerede kaldı yav... Konu mu açsam