1 yilik hayali gercek oldu...

esim kawsasaki delisidir bende öyle..

Son düzenleme:
Bence küsmemelisin :) MeseLa ben de motora tek binmeyi daha cok seviyorum :)

:silent::silent::silent::silent: Necla hanım valla ne desem bilmem ki. Cok zor bi durum. Ama siz yinede küsmeyin. Sanırım böylesi en hayırlısı olur... :cat::cat:

hımm bi kaç gün önce sanırım bi hanım arkadaşınız sizden bahsederek bu konuyu açmıştı.
bence hiçbi kadın eşini/sevgilisini motosikletin mi yoksa ben mi ikilemine sokmamalıdır.
evet insan sevdiği biriyle motoruna atlayıp gezmekten zevk alabilir ama zaman zaman yalnız kalmak istediği bi dönemde olabilir. eğer eşiniz bu durumdaysa ve bi müddet kaçmak istemişse bence hiç küsmeyin bırakın gitsin ve kafası rahatken gezisini yapsın. sonra yenilenmiş olarak evine dönsün...

Birisi çıkıp küsmelisin dese küsecekmisiniz gerçekten merak ettim. :)

nedense bugunlerde motor yuzunden eşi ile arası acılan bayanlardan gecilmiyor forumda
İlk mesajda bu kadar ozele girmek garip geldi bana

necla yenge veya abla kawasaki ninja250r ise zx6r,,,zx6r ise zx10r,,,zx10r ise zzr1400 al sora pesinden git nasosa senin motor daa hızlı olcakya yakalarsin bi yerde hadi bir gidelim de evt derse küsme hayir derse küs:queen::queen::queen:

necla yenge veya abla kawasaki ninja250r ise zx6r,,,zx6r ise zx10r,,,zx10r ise zzr1400 al sora pesinden git nasosa senin motor daa hızlı olcakya yakalarsin bi yerde hadi bir gidelim de evt derse küsme hayir derse küs:queen::queen::queen:

:salut::salut::salut::salut:

adam yememiş,içmemiş bu turun hayalini kurmuş. küsülmez be bacım:p

bence bu soruyu haydar dümen bile cevaplayamaz:mrgreen:

bu arada ben olsam bende küserdim:p

bazen yanlız olmak hemde motosiklet üstünde öyle bir huzur verirki insana bence eşiniz geldimi sizde küçük bir tura çıkın motorla anlayacaksınız eşinizi saygılar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar