Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

İstanbul Trafiğinde Tek Teker Yapan Sürücü , Polis Tarafından Yakalandı ...

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    caneroz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Eylül 2011
    Şehir
    Sakarya
    Youtube'da bir sürü makas videoları var trafiğin ortasında arabayla yanlayan insanlar var onlara neden bi şey denilmiyor
    mogli bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    RAMİREZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Ağustos 2013
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    KTM duke 125-- BMW F650 CS
    Yapmayın Allah aşkına ya.. Çocuk teker yapmış, adam vurmamış. Resmi görüp altını okumayan,tecavüzcü, katil falan zanneder. Yakaladıysan kes cezasını, bağla motorunu olsun bitsin. Haber diye bir de resim paylaşılmış.
    Yanlış anlaşılmasın. Bu tarz apaçilikleri asla savunmuyorum. Ama çok abartmışlar. Heralde kortejde polis müdürleri falan gördü. O yüzden gaza geldi memur arkadaşlar.
    Sanki hepimiz trafikte on numara saygılı sürücüymüşüz gibi bir de saldırmış herkes. Bu kadar vurmayalım arkadaşlar. Gençken olur böyle şeyler.
    CBR-125, tanertc, mterayes26 ve 3 diğerleri bunu beğendiler..

  3. #23
    cece89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Mayıs 2013
    Şehir
    Berlin
    Motosikleti
    Duke 390
    Yorumları okuyunca aklıma çocukken yaptığımız mahalle kavgası sonucu veletlerden birinin ailesi şikayetçi olunca bizim arkadaşı almaa gelen 4 polis arabası içinden çıkan ve direk kapıya yönelen 7 adet polis memuru geldi aklıma çocuğun annesini 4 saat kendine getirememişlerdi.

    Sonradan çok güldük bu duruma ama o an kadının vara vara yaparak kendini yere atması çok derinden etkilemişti bizi ozamanlar yaş 14tü korkutmak için bi kelepçe takmadıkları kalmıştı. herkesi babasıyla karakola çekip bi güzel azarlamış sonrada barıştırmışlardı bizi
    mehmetenis bunu beğendi.
    https://www.facebook.com/cenk.toker.3
    Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]

  4. #24

    Üyelik
    26 Temmuz 2011
    Şehir
    İstanbul
    Polisin bu tür tehlikeli hareketlere izin vermemesi konusunda tüm arkadaşlarla hemfikiriz. Ülkemizde Motosiklet kültürü olmadığı için zaten tehlikeli bir taşıt olarak görünüyor. Bu tür hareketler de fikri olmayan kişilere kötü bir izlenim bıraktırıyor. Resimde polislerin koluna girme olayını abartmayın. Polis, kaçma tehlikesi olan adamın koluna girer, zor kullanan ya da daha tehlikeli bulduğu şüphelileri de kelepçeler.

    Motosiklet hırsızlığı mevzusunun bu konu ile alakası yok. Eminim polisler bu hırsızları bulmak için ellerinden geleni yapıyordur. Ama gerek çalınan motosikletlerin bulunduğu yerde güvenlik kamerası olmaması, gerekse herhangi bir görgü tanığı olmaması işlerini zorlaştırıyor diye tahmin ediyorum. Bir de yakalanan hırsızların yeterli cezayı almaması da bir başka problem. İnşallah bu olaylar son bulur.
    mehmetenis ve hakan_czy bunu beğendiler.

  5. #25

    Üyelik
    01 Nisan 2012
    Kortejden sıkılmış beyler .



    Görevini yapan trafik polislerini tebrik ediyorum .
    mehmetenis bunu beğendi.

  6. #26
    psyche - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Aralık 2011
    Şehir
    Wrocław
    Motosikleti
    CBF 600
    Oo Türk Polisimiz çalışıyor şehri azılı tek tekercilerden arındırıyor,huzur içinde evlerinizde uyuyabilirsiniz.
    Ulan ne işlerle uğraşıyorlar
    mterayes26, erdem999 ve nertug bunu beğendiler.

  7. #27
    Karalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Mayıs 2014
    Şehir
    istanbul cennet
    Motosikleti
    2teker
    Gazeteciye bak pismanmisin diye soruyor töbe Estağfurullah.....

  8. #28
    ozrace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Mayıs 2007
    Şehir
    İstanbul-Çekmeköy
    Motosikleti
    = Kawasaki KLE 500
    arkadaşın zamanında tek teker nasıl yapılacağını anlatan bir video'sunu izlemiştim.sonra yoruma yapacak arkadaşlar için keşke trafiğe kapalı alanda yapın diye sosyal mesaj versen daha iyi olur şeklinde yazmıştım.sanki kötü birşey yazmışım gibi negatif tepki almıştım...arkadaş her ne kadar motorcu olsa da tasvif etmediğim hareketlerinden dolayı üzülemiyorum nedense.bu olayda iyi bir ders olmuştur umarım...
    blamir bunu beğendi.

  9. #29
    ryan82 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Nisan 2006
    Şehir
    izmit
    Motosikleti
    hero pleasure
    birde bu hassasiyeti motor hırsızlarını yakalamak için kullansalar

  10. #30

    Üyelik
    02 Haziran 2007
    Şehir
    eskişehir
    Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alkışlayın polisleri , polisleri tebrık edenler hele istanbullular . Yürüyüş yapan pkk lıları böyle alamayan polis , o pkklılar sizin arabanızı yakarken gelmeyecek bunu da bilin .

    drift atan ferriye porsche ye g.t yemiyor tabiki , çünkü zengin abi adam . Çevre yolunu , e-5 i makasla kesiyor ona gıkkk yok gariban teker yapıyor . Motorcu dehset sactı , tek teker gıderken pompalıyı cıkardı sagından solundan gecen araclara ates actı . Lastıklerıne sıktı , ceketınden cıkardıgı molotoflarla yanından gecen otobuslerı yaktı , içinde 17 yasında bir genc kız yanarak öldü . Genç kızı kurtarmaya gelen ambulans şöforunu motor uzerınde tekteker yaparken etkısız hale getırdı . Evet bu serseri motorcu motorun uzerınde 3. köprü nün ayaklarına c4 baglayıp köprüyü göçertti . Ve bunu motordan inmeden tek teker uzerınde yaptı .

    Motorcu , herhangi bir askeri şehit etmedıgı , ülkeyı parsel parsel satmadıgı , eşkiya ile kolkola gezmedıgı , görevi kötüye kullanmadıgı için müebbet hapis cezası aldı
    tanertc, mogli ve nertug bunu beğendiler.

  11. #31

    Üyelik
    03 Eylül 2010
    Şehir
    İSTANBUL-TRABZON
    Motosikleti
    MONDİAL 150 ZC (Alayına Gider)
    Sonucu açıklıyorum, Türk polisi yeterki istesin feriştahını bile bulur yakalar...

  12. #32
    mogli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Nisan 2009
    Şehir
    İzmit-İstanbul Otobanı
    Motosikleti
    Fazer1000 - F650 GS
    Arkadaş siz ne bencil anlayışsızsınız...

    Ben motorumu düzgün sürüyorum kimseyi tehlikeye atmıyorum o da düzgün sürsün diyen eleman, habere konu şahsı tanımam lakin videolarını izlemişliğim var ve yüksek ihtimalle senin iki teker üzerinde gittiğinden çok daha güvenlidir o adamın tek teker yapması. Makinaya gayet hakim, ayrıca stuntçılar genelde koruma kullanmaz ama bu arkadaşın hemen her videosunda full koruma var.

    Ha ceza yazılmalı mıydı? Evet yazılsın yoksa suyu çıkar işin. ama motoruna el koymak, 2 yıla kadar hapsini istemek ne lan?

    İki koluna birden girmişler adamın. Sanki seri katil. Potansiyel tehdit. Hayır iş kılıfına uydurulacak olsa motoru da vermez adam ya neyse.

    Umarım saçma sapan konuşan arkadaşların da bir gün bu keyfi uygulamalardan canı yanar.

    Saygılar...
    mterayes26 ve Levent68 bunu beğendiler.

  13. #33

    Üyelik
    20 Mart 2014
    Hahahah olaya bak ya yemin ediyorum komedi, o kadar motor çalınıyor hiç bir şey yapılmıyor. Sinirim tepeme geldi!!



    Ben burada trafiğin tehlikeye atıldığını görmüyorum. Gören var mı? Kendi şeridinde ve hızıda fazla değil.

    Bu adam profesyonel stunt işini yapan birisi, yani onun öyle gitmesi motosiklete olan hakimiyeti yüzünden hiç tehlikeli değil. Hakimde bu konuyu bu şekilde yorumlayacaktır. Adalet bunu gerektirir. Ancak işin medyatikleşmesi ve birçok kişiye kötü örnek olacağı için hakim ufak bir ceza verecektir. Zira toplum adalet ve eşitliği ayırt etmekte zorlanır.

    Eşitlik ve Adaleti açıklamak istiyorum: Eğer herkes eşit yaratılsaydı ve tek kriter yük taşımak olsaydı, ben 100kg yük taşırken herkes 100kg yük taşıyabilmeliydi, ama adalet şunu gereketirir insanlar yük taşıyabilir fakat kimisi 20kg kimisi 150kg. İşte bu yüzden ADALET sarayı deniyor ve hakimler kararlarında bu adalet olgusunu en planda tutuyorlar.



    Burada bu adam bu konunun uzmanı olup tek tekerle gitmesi herhangi bir sakınca ve trafiği tehlikeye düşürücü etki yaratmamaktadır. Görüntülerden görüldüğü üzere hakimiyeti çok üstün. Hatta çoğu 2 teker üzerinde giden motosiklet sürücüsünden güvenli gittiği söylenebilir...



    kask takmayana, Sigara içenede hapis cezası versinler cep telefonuyla konuşanada hapis cezası arabada yanındakiyle konuşanada hapis versinler haha!
    Bu ne ya böyle!!!

    Kes trafik cezasını gönder. Motorcuyu hainmiş gibi sunmakta nesi! Çocuk doğru düzgünde açıklama efendi efendi konuşma yapmış. Pişmanım demiş.
    mogli ve nertug bunu beğendiler.

  14. #34
    Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Haziran 2009
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    zoruma gitti tamam hareketi onaylamıyoruz ama bu abartı ne o çocuk orda düşse arabadaki adammı ölücek çocukmu ayrıca 2 kolundan sürüklemek ne kimi öldürdü ne çaldı bu çocuk öfkemden nabıcağımı bilemedim bizim kahraman polislerimiz çalınan motorlarıda bulsalar trafikte gündüz vakti bira içip araç kulananları tespit etseler ya herkes ucuz kahramanlık peşinde bu ülkenin basınından tut hiç bir yeri adam gibi görevini yapmıyor motosiklet sürücülerini tü kaka yapmaya çalışıp abartıkları kadar şu zamları benzinin durumunu haber yapıp saldırsalar ya nerde herkes birbirinin götünü yalıyor yandaş medyayada çıkarı için herşeyi yapanında allah belasını versin
    mogli, Cronos ve GP500-1st bunu beğendiler.

  15. #35

    Üyelik
    20 Ağustos 2005
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    BMW F 750 GS
    O pişmalık kısmı hikaye, az ceza almak için öyle söylüyor. Burada kendi açımdan mevzu polise adamın, yakaladıktan sonra nasıl davrandığı falan değil. Trafik içerisinde bu şekilde araç kullanılmaz. Tabi ki durduracaklar, ceza kesecekler. Cezayı da kanuna göre keserler herhalde, kafalarına göre değil. Bunların cezasız kalmaması gerekir. Cezasız kalırsa trafikte zigzag çizen çakma modifiyeli 90 model Civic'ler, o şehir magandası jipler bundan cesaret alır. Açık söylüyorum, kanun ben olsam bunlara terör estiririm, canlarına okurum. İster motorlu, ister arabalı, ister PKK'lı, ister palalı, ne olursa olsun toplumu tehlikeye atana acımam. Bütün o maden kazaları, asansör kazaları, saçma sapan trafik kazaları hep bizim insanımızın "bir şey olmaz abi" demesinden, esnekliğinden oluyor.

    Bu konunun da motor hırsızlığıyla bir ilgisi yok. Motor hırsızı göstere göstere motoru çalmaya kalksın, birisi de polise şikayet etsin bakalım alıyorlar mı almıyorlar mı ? Adam çalınmış motoru nasıl bulsun ? Mümkün mü böyle bir şey ? Plakasını söktün mü tamam, ortada motor falan kalmaz. Motor çalana vereceğin cezayla adamın hayatını karartırsan, motor çalan da kalmayacaktır, bu kadar basit. Malesef içimizde adalet içgüdüsü olmadığından kanunlarımız da kime katı kime yumuşak olacaklarını bilemiyorlar, en büyük sorun burada...
    meki 60 bunu beğendi.

  16. #36
    Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Haziran 2006
    Şehir
    Yalova
    Tehlikeli araç kullanmaktan ceza yazacaklar altı üstü. Teröriste bile terörist muamelesi yapılamayan ülkemde adama terörist muamelesi yapmışlar.
    mterayes26 ve nertug bunu beğendiler.

  17. #37

    Üyelik
    11 Haziran 2011
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Arora Beatrix 150
    Arkadaşın bu hareketi trafiğe açık alanda yapması pek hoş olmamış, araba kullanan ve aynı hareketleri yapan insanlar için söylediklerinize katılıyorum fakat onların öyle yapması ve polisin yakalamaması biz motorsiklet kullanan arkadaşalarında aynı hatayı yapmasını gerektirmez. Aslında bu tür sürücüleri anlık çekip polise ihbar etsek mutlaka değerlendirmeye alıyorlar ben şahsen kameraya çekemedim ama trafikte bu tür ihbarlarda çok bulundum. Birde söylendiği gibi istenen ceza ve yapılan şey bende tasnif etmiyorum iki polis, sanki çok büyük bir zanlı muamelesi hoş değil zaten çocukcaz pişman.

    Neyse önemli olan konuya geliyorum arkadaşın akrobasi hareketine hayran kaldım, sebebide şuki bu tür akrobasi hareketleri genelde özel motorlarla yapılır yada insanlar bunun için özel eğitimler alır ama bizim Türk genci kendi çabasıyla bu hareketleri yapıyor, kapalı alanda ve özel güvenlik önlemleri altında çalşıldığında bu akrobasi hareketleri güzel ve eğlenceli, arkadaşlar aslında bunları yaparken birazda canlarını düşünseler açık trafikte yapmazlar.

    Sağlıcakla Kalın
    nertug bunu beğendi.

  18. #38
    shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Temmuz 2013
    Şehir
    Manisa
    tekerin mantığını iyi kavradığı için tebrik ederim fakat trafikte yapılanları tasvip etmiyorum ama şu videodaki zengin zübbelerini de ceza kesilip drift yapan aracın elinden alınması gerekmez mi
    meki 60 bunu beğendi.

  19. #39
    MkD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Ekim 2009
    Motosikleti
    92 301 98 vstar
    Alıntı fearlesboyy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yoo kaskla alakası yok arkadas gerek facede gerekse tekteker fub clup diye sitelerde zaten kendisini fişa ediyor (zaten motosıkletın deposunda sıtenın reklamı adı yazıyor yapmaları gereken tek şey siteyi acıp bakmak ) ama ne hikmetse bu tür hareketleri yapan arkadaslar polisinde butür siteleri takıp edip baktıgından habersiz : )).bizim buralarda şahinciler faceden cagrı yapıp toplanıyorlar ama polis onlardan önce orda oluyor.eeee faceden onlarda takıp ediyor sanırım.
    evinden alındıyı, evine giderken yakalandı diye düzeltmişler problem yok..

    bu da başka bir örnek
    kahveisteyen bunu beğendi.

  20. #40

    Üyelik
    08 Ağustos 2009
    Motosikleti
    2014 KIRMIZI BAJAJ BOXER BM 150
    Alıntı Uğur Ak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Polisten aynı duyarlılığı trafikte makas atan,her türlü trafik kuralı ihlalini yapan,motosikletleri taşıt yerine koymayıp onların canına kast eden ( bu konuyla ilgili onlarca video örneği mevcut),milletin yıllarca emek vererek,zorluklarla satın aldığı motosikletleri 2 dakikada çalanlara karşıda bekliyoruz.

    Tamam bu arkadaş hatalı,trafikte bu şekilde yapması tasvip edilemez ancak en ufak bir mevzuda motosiklet camiasını "tu kaka" yapan anlayışta yerin dibine batsın.
    KATILIYORUM ve bence trafikte arkası gayet sağlam birinin ya zoruna gitti veya çok dikkatini çekti yoksa o kadar da peşine düşmezler.
    2006 MONERO ANGEL 150/2013 ARORA KARTAL 100/2013 MONDİAL 100 MG PRİNCE/2014 BAJAJ BOXER BM 150


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)