Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
kahveisteyen Hakkinda

Temel Bilgiler

kahveisteyen Hakkinda
Biyografi:
1978 Samsun doğumlu, üniversite ve sonrası İstanbulluyum.
Yer:
Nurtepe
Motosikleti:
Honda Cbr250r 2014
Mesleği:
İngilizce Öğretmeni
Kan Grubu:
O Rh+
İletişim:
muratvatandas@gmail.com

İmza


Murat Vatandaş a.k.a kahveisteyen

İstatistik


Mesaj adeti
Mesaj adeti
52
Günlük Ortalama Mesajlar
0.01
Genel Bilgiler
Son girişi
26 Aralık 2023 02:39
Üyelik
20 Mart 2011
  1. Ben hız olarak 140 üstünü göremedim, bir arkadaşım 160 yaptı ama nasıl bir azimle bilmiyorum :)) Kırmızıda kalkarken her 250liğin eline vereceğine eminim hala da.
    Yakıt 25 kuruşun altına inmedi, orijinal egzoz kullanıyordum. Belki devamlı bakımla daha iner, çok da umut etmemek lazım.
    Tekrarlıyorum, tanıdık tamirci olsun. Yoksa ben hala sürerdim ama ne kadar tanıdık varsa Honda'da çalışıyor, çok zorlamadım ben de :D
  2. Ben de 2006 model bir comet kullandım. İlk motorumdu, hor kullandım, yaz-kış-kar-yağmur üstünden inmedim. Çok sıkıntı çıkardı, hiçbiri kronik falan değildi ama bu kadar eski olunca maalesef normal.
    Tamir işlerinden anlamıyorsan veya anlayan bir tanıdığın yoksa alma derim. Parça temini çok dert olmasa da (hyosungsource.com dan getirtmek zor değil) nazlı ustalarla uğraşmak can sıkıcıydı.
    Alırken ilk önce motorun sağlamlığı, çift silindir olduğu için senkronu, hızlanması, egzozdan çıkan havanın temizliğine (duman, renk görmemelisin), zincirin-zincir dişlilerinin yeniliği, kir-pas veya kapkara yağ içinde olmamasına, göstergede her şeyin çalışmasına, debriyajın ve vites geçişlerinin kolay olmasına (boşa almak bütün hyolarda zordur), tekerleklerin yeniliği ve yumuşaklığına (yoksa bin lira masraf), süspansiyonun sertliğine (arkaya bir artçı alıp kasislerde deneyin-zıplatmamalı), yedek anahtar-kullanıcı kılavuzu olmasına (sahibinin titizliğini gösterir) dikkat edin.
  3. S.a abicim bi msj ini gördüm comet kullandığına dair bende comet 250 almayı düşünmekteyim 2007 model falan eski olusu yada hyosung olusu çok arıza çıkarmasına sebeb olurmu basımı agritirmi alırken nelerine bakmaliyim hız ve yakıt olarak nasıl acaba yanıtın için şimdiden çok sağol abicim hayırlı geceler
Toplam ziyaretci mesajı: 3

3 Arkadaşlar

Arkadaşlar gösterme 1 to 3 of 3