Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben üsküdardan gelicem altunizade kavşağında size katılsam olurmu?
ve kaç gibi altunizadeye inersiniz[/ seni nerden alıyım abi
ben üsküdardan gelicem altunizade kavşağında size katılsam olurmu?
ve kaç gibi altunizadeye inersiniz[/ seni nerden alıyım abi
ihsan kardes benıde yaz ben pazar gunu ordayım.
aslında haklısın abi kolay bir durum degil ama genede gelebilirsen gel zorlama yok ama herkesin onu gorup şükür etmesi lazım inan cocugu gec aile için 2 kat daha zorarkadaşlar ismim yazılmış ama ben bu durumu kaldırabilecek gücte biri değilim...hangi manevi gücü enerjiyi vericemki çocuklara...beni azad edin ama elimden gelen neyse yapayım...topiği fişekleyim en azından eşe dosta haber veriririm...
güncell...
okan kardesım motor sana feda olsun ayıp ettin hep beraber olalım yeter.
abi ben orda calısıyorum zaten o cocuklara sporla rehabilitasyon bolumundeyim hepsi benim ogrencim ihsan abiye ben söledim böle böle yapalımmı dige saolsun kabul etti alıstım artık mutlu oluyorum onlarlaOkan orda sizde salmayın kendinizi lütfen...yani ağlarsanız falan çocuklar demoralize olurlar...öyle bir hataya düşmeyin...duygularınızı içinizde yaşamaya çalışın o dakikalarda...
geçen sene Darülazeceye gitmiştik akla mantığa sığmayacak kareler gördüm...şimdi çocuklar zaafımdır biraz...
abi ben orda calısıyorum zaten o cocuklara sporla rehabilitasyon bolumundeyim hepsi benim ogrencim ihsan abiye ben söledim böle böle yapalımmı dige saolsun kabul etti alıstım artık mutlu oluyorum onlarla
harika...sana kolay gelsin....:cat:sen tanıştırırsın artık bizim tayfayla çocukları...
hem oturtun hemde scooterlı olan varsa turlatın...sana güveniyorum bu hususda...
benim aklımda bir fikir var aslında...gezilere gidiyoruz ya...Çocuk Esirgeme Yurtlarında bir sistem olsa...askeriyedeki hafta sonu evcisi gibi...mesela ben bir yeğenimi alsam hafta sonu benim misafirim olsa falan gibi fantastik şeyler...23 Nisan şenliklerinde gelir ya misafir gencler evlere...o hesap...
ama fantazi düşünce tabi..
abi gelmemezlik yapmayalım yaa bakım bende zmanında sokak cocuguydum sukur kurtuldum o bataklıktan ama benım hıc bır zman cocugum olmayacak onları hem sokak coccuklugumdan falan ıyı anlıyorum hemde cocugum olmayacagından cok ıyı anlıyorumm bu arada yenıden ahtırlatayım benım moto yoktuve cok fazla bır butcemde yok haftalık 50ytley bır muhasebecıde calısıyorum bırsey cocuklara alalmam ama yemek getırebılırım onun dısında tasınacak esyalarada yardımcı olabılırım tasıncak esya varmı
3 adet 34 - 2 adet 40
3 adet 35 - 2 adet 41
1 adet 36 - 2 adet 42
1 adet 38 - 1 adet 45
1 adet 43
Ayakkabılar halledilmiştir..!
Arkadaşlar gereken ayakkabılar üstte yazaqn ayakkabılar hayırsever bir vatandaşımız sayesinde halledilmiştir. Bu vatandaşımızı henüz bende tanımıyorum ama reklamını sitemde yayınlayacağım gerek olmadığını ve hayırın reklamımı olur dediği halkde ben reklamını yapacağım ilerki günlerde.
Bu arada sizlere güzel bibaşka haberim var.
Yaptığım işten dolayı bazı sanatçılara yakınım ve 16 Martta isimlerini bugün belli edeceğim Sanatçılar ünlüler aramızda olacak. Daha önemlisi ise basına haber verilecek ve biçok basın kuruluşu o gün bizlerle olacak. Hem motosiklet kullananların neler yaptığını bu fırsatla göstermiş olacağız. Dileyen tüm arkadaşlarımız orada bizlerle olabilirler.
Sanatçı isimlerini bugün içerisinde bildireceğim.