[MT-İST] 08.03.2008 19:00 da Tophanede PASTA Yiyeceğiz toplantısı

Arkadaşlar özgürlüğü yüreğinde hissedenlerin kalplerinin sevgi dolu olduğuna inanan bir kişi olarak,hepinizi bu kardeşlerimizi sevindirmeye,birkaç saatliğinede olsa gözlerinde mutluluğun ışıltılarını görmeye davet ediyorum.MT ailesini eğer gerçekten tanımışsam (ki bundan şüphem yok),katılımınızı bekliyorum.

Okan kardeşimizin sayesinde yetkili Cem beyle görüşüp 16 Mart pazar günü saat 14:30'da Bahçelievler Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme kurumunun bahçesinde ufak çapta bir piknik şeklinde buluşma sağlandı.Bu arada Cem beyden aldığım bilgiler ışığında bu kardeşlerimizin eşofman ve spor ayakkabısı ihtiyaçları olduğunu ayrıca renkli boya kalemi ve kırtasiye gereksinimleri bulunduğunu belirtirim.
Eşofman bedenleri : Ayakkabı No:
3 adet S 3 adet 34 1 adet 40
4 adet M 3 adet 35 1 adet 41
7 adet L 1 adet 36 2 adet 42
2 adet XXL 1 adet 38 1 adet 45
2 adet 39
Arkadaşlar ayrıca meyva suyu kek gibi şeylerde olabilir.

By ihsanhakan

2- ihsanhakan
3- ümmet perkitan
4- ist.burak
5- delimavi
6- hoxy
7- erdincpolat
8- sen........?

haftaya organizasyon budur...hatırlatmak istedim beyler...ben gelemeyeceğim...gelenler için...gelemeyenlerde bi maddi şekil yapar artık...size güveniyorum...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
pastayı iptalmi etsek napsak :cherry:

yaaa alooooooo selçuk olum pastaları almadınmı yaaa daha sabırsızlanmaya başladım

ne bilim can sıkıntısı işte :p ben gelmeden kimseye pasta yok kusura bakmayın ehuehu

burak abı gelsen yarın yanıma yarı yarı kırısak parayı ne dersın :queen:

:queen:yohhh olummmm para bi 600rr alcak para olsa hemen ama anca aynasını alır o para değmezz

şşşş hayırdır selcuk kolay gelsin kimin parasını bölüşüyorsunuz banada yoomu :queen:

ya arklar nasıl dıyecem şimdi :silent: benim motor servisteydi bakıma sokmuştum akşama kadar çıkması zormuş :silent: artık motorsuz gelsem kızmazsınız heralde :)

ya arklar nasıl dıyecem şimdi :silent: benim motor servisteydi bakıma sokmuştum akşama kadar çıkması zormuş :silent: artık motorsuz gelsem kızmazsınız heralde :)

acayip kızarız hatta afaroz bilem ederiz :p abi bende getirmemiştim ıslatma buluşmasına çaktırma :mrgreen: hem maksat görüşmek değil mi :)

ehuehu vala şansızlığın bu kadarı yani pess doğrusu neyse du bakalım akşama daha çok var umarım çıkar

ahahaha ondan sonra beni kesin denize atarlar :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar