[MT-İST] 08.03.2008 19:00 da Tophanede PASTA Yiyeceğiz toplantısı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gkn cım takılıyorum ya ciddiyemi aldın :)

olur başüstüne burdanda birşey istiyonmu :mrgreen:

hahahahha :mrgreen: egzotik olmazmı :queen:

hehe gel gel pazarı düşünürüz :p

Evet sımdı Ibrahım abımın DUKKANINdan gelıyorum . Cok buyuk bı yerdi :queen: Bu arada ıbrahım abım nescafe ıcın cok cok saol... Parayı aldım artık forumda 1 ay boyunca yokum :queen: Pastalar neylı olsun bı secenek verın 9 katlımı olsun muzlumu olsun soleyın :queen:

Evet sımdı Ibrahım abımın DUKKANINdan gelıyorum . Cok buyuk bı yerdi :queen: Bu arada ıbrahım abım nescafe ıcın cok cok saol... Parayı aldım artık forumda 1 ay boyunca yokum :queen: Pastalar neylı olsun bı secenek verın 9 katlımı olsun muzlumu olsun soleyın :queen:

La çikolatalı olsun bu sefer ::zencii::

Gece yeni motorun hayırlı olsun. Allah kaza vermesin. İyi günlerde kullanırsın inşallah.

işe bak ya sözde istanbulda yaşıom bulusmaya gelmeye kalksam sabahtan yola cıkmam lazım :D bende kendı mt mı kurarım
[BEYLİKDÜZÜ-MT] katılım ıcın msj atınız maılınıze basvuru formlarını yollarım

neee? ne yaptın sen selo?? sakın gazoz falanda içtim deme şimdi düşer bayılırım :mrgreen:

ne demek şimdi bu emin ? :mrgreen: gazoz içemezmi yanı benım mekanımda :cherry:

Yok abım Nescafe ıctım bı guzeldı aklın dururdu :queen::queen: Ama ama ustalara ÇAMLICA GAZOZ ISMARLADI :queen::queen::queen:

muhahhaha yazık yav ustalara, gerçi onlar neyin ustası onuda bilmiyorum ya :mrgreen:

ne demek şimdi bu emin ? :mrgreen: gazoz içemezmi yanı benım mekanımda :cherry:
içer tabi içmesinede içtikten sonra olabilecekleride hesap ederse daha iyi olur, gerçi ne demişler sonunu düşünen kahraman olamaz :p

hey allahım ya ne geyik heriflersiniz siz :mrgreen:

O bişey deildide 70 yasındaymıs adam ya adam 70 yasımdayım dıyınce dondum kaldım :queen: 55 den buyuk gostermıo ımkanı yok kımse dıyemes 70 yasındasın dıe :queen: LAKABI bıle varmıs babakazım die

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
banada dinletsene ::winkwink

yok cnm bende espirdim biraz:mrgreen:
gelirken bana 1 kutu muzlu, bide cam şişe kola:queen:
biri pastanın yanına dieri üstüne:queen:
olur varmıydı başkabir isteğin:p:p şöle keşkllü dundurma falan heee,:pr::queen::bounce:

olum kerizboy kardeşim:) kaçtane istburak varda ikikere yazmışsaın lenn::) gece abim bende isterem hediye valla öpüldün cmt ordayım:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar