bu zatı tanıyan varmı

Ben kendisini hiç tanımam ama ben bile tanıdım ne hikmetse.....:p

B......u değilmi bu?...........:p

:cherry:

bi de araya bu R yi koyalım bakalım bişeye benzeyecekmi, yaklaştık galiba.
bende tanımam ama adanada bi işyerinde çekildiğini görünce tanışmasak bile tanıdık

:mrgreen:

............zad törpüüü yapıyor

hadiiiiiiiiiiiiiiii :cyclopsan

adem abi tanıyamadım zaten önce tahmmin ettim burcudur dedim de sen tam anlamıyla bi bayan resmi koymuşsun çıkaramadım :p

köpek seniii :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
AAAAA bu cbf 1000 değilmi yaw ama öbür zatla inanın ilgim yok:queen::queen::queen::queen:

Sorgulanan zat'i muhterem yukaridaki tepkilerinden kendini fazlasiyla deşifre etmis :p
Bu nedenle konuya "istap haddinden fazla" mana ve ehemniyet yuklemeye artik luzum kalmamistir :cherry:

Zaten kendini deşifre etmiş burcu ablamız...:rendeer:
Buarada hemşerimdir ona göre davranıla...:wiinkk:

nası ama manikürü ile uğraşacağı hiç aklınıza gelmemişti dimi bakın daha kimlerin ofsayt resimlerini koyacağım kimlerin gülmekten kopacak hatta parça parça olacaksınız arkadaşlarrr!

kızı mı tanıcaz motoru mu:silent::silent:

sen motoru tanı, kızı tanıma :mrgreen:

AAAAA bu cbf 1000 değilmi yaw ama öbür zatla inanın ilgim yok:queen::queen::queen::queen:

aman olmasın :p

Sorgulanan zat'i muhterem yukaridaki tepkilerinden kendini fazlasiyla deşifre etmis :p
Bu nedenle konuya "istap haddinden fazla" mana ve ehemniyet yuklemeye artik luzum kalmamistir :cherry:

:bounce:

Son düzenleme:
nası ama manikürü ile uğraşacağı hiç aklınıza gelmemişti dimi bakın daha kimlerin ofsayt resimlerini koyacağım kimlerin gülmekten kopacak hatta parça parça olacaksınız arkadaşlarrr!

Ustat ne manikuru-pedikuru kizcagiz sikintidan bi-care takısı ile oynuyor :bounce:

Son düzenleme:
:bounce:

başlarım senin beygirine, kime laf söylediğinin farkında değilsin heralde,
mallık etme de, yorumları iyice oku, ondan sonra gevezelik et.
haddini de bil !!!

bi saniye bi saniye motoru sordum ben ama Yanlış anlaşılma olmasın ... Evet Tanımadıgım biri olabilir ama Benim Dikkantimi Çeken Motorsiklet .. Şimdi Bi fırca Mırca Yedik yani Olmas ... Yanlış anlaşılma olmasın Kusura Bakmayin Arkadaş... Bişi Daha ; Ben Motoru KasTetmiştim ORada... :cat:

zat 150 cbf 1000 üstünde :D Fena Zatmış Ama :D KAç Bg Bu :D

Bak bak cbf1000'ide bilio.. Sen kızları beygir gücünden tanıyosun sanırım?
Senin yakınlarında da vardır mutlaka beygir.. Nasıl bari sağlam redline çeviriyolar mı bari :p
Çok terbiyesizleştim :p

tequ dostum valla sabah sabah bi laf ettim karıstı ortalık sen bari sus Yha :s Bide Harbiden SOzum Motoraydı ya neyse... .

bi saniye bi saniye motoru sordum ben ama Yanlış anlaşılma olmasın ... Evet Tanımadıgım biri olabilir ama Benim Dikkantimi Çeken Motorsiklet .. Şimdi Bi fırca Mırca Yedik yani Olmas ... Yanlış anlaşılma olmasın Kusura Bakmayin Arkadaş... Bişi Daha ; Ben Motoru KasTetmiştim ORada... :cat:

oohhhh yandan yandan şıkıdım sıkıdım yaw bir kıvırma mı var neyse zararın neresinden dönülürse kardır:mrgreen: taktir ederim:cat:

::158::::cekic::::eviiil::::lac::::karma:: ::miiz1:: ::angry2::
bilmem anlatabildim mi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar