tegum çomarım sen tanıma bence
adem abi tanıyamadım zaten önce tahmmin ettim burcudur dedim de sen tam anlamıyla bi bayan resmi koymuşsun çıkaramadım
tegum çomarım sen tanıma bence
Ben kendisini hiç tanımam ama ben bile tanıdım ne hikmetse.....
B......u değilmi bu?...........![]()
bi de araya bu R yi koyalım bakalım bişeye benzeyecekmi, yaklaştık galiba.
bende tanımam ama adanada bi işyerinde çekildiğini görünce tanışmasak bile tanıdık
............zad törpüüü yapıyor
adem abi tanıyamadım zaten önce tahmmin ettim burcudur dedim de sen tam anlamıyla bi bayan resmi koymuşsun çıkaramadım![]()
kızı mı tanıcaz motoru mu:silent::silent:
AAAAA bu cbf 1000 değilmi yaw ama öbür zatla inanın ilgim yok:queen::queen::queen::queen:
Sorgulanan zat'i muhterem yukaridaki tepkilerinden kendini fazlasiyla deşifre etmis
Bu nedenle konuya "istap haddinden fazla" mana ve ehemniyet yuklemeye artik luzum kalmamistir :cherry:
illaki ama seninde nü pozların var bende ilk burcu dan başladım nazım ona geçiyorda ondanadem abi tanıyamadım zaten önce tahmmin ettim burcudur dedim de sen tam anlamıyla bi bayan resmi koymuşsun çıkaramadım![]()
Zaten kendini deşifre etmiş burcu ablamız...:rendeer:
Buarada hemşerimdir ona göre davranıla...:wiinkk:
zat 150 cbf 1000 üstündeFena Zatmış Ama
KAç Bg Bu
![]()
nası ama manikürü ile uğraşacağı hiç aklınıza gelmemişti dimi bakın daha kimlerin ofsayt resimlerini koyacağım kimlerin gülmekten kopacak hatta parça parça olacaksınız arkadaşlarrr!
KAç Bg Bu
![]()
:bounce:
başlarım senin beygirine, kime laf söylediğinin farkında değilsin heralde,
mallık etme de, yorumları iyice oku, ondan sonra gevezelik et.
haddini de bil !!!
KAç Bg Bu
![]()
bi saniye bi saniye motoru sordum ben ama Yanlış anlaşılma olmasın ... Evet Tanımadıgım biri olabilir ama Benim Dikkantimi Çeken Motorsiklet .. Şimdi Bi fırca Mırca Yedik yani Olmas ... Yanlış anlaşılma olmasın Kusura Bakmayin Arkadaş... Bişi Daha ; Ben Motoru KasTetmiştim ORada... :cat:
:bounce:
başlarım senin beygirine, kime laf söylediğinin farkında değilsin heralde,
patavatsızlık etmeden önce yorumları iyice oku, ondan sonra istediğin kadar gevezelik et.
haddini de bil !!!