[ MT - istanbul ] 16 Şubat Cumartesi - Yer: Maltepe Sahil Hanedan Cafe

bence bu buluşma yatar

sebep hava muhalefeti diye anılır derim benn...:bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Biraz daha mantıklı konuş istersen.. Burdaki insanlar arabalarıyla deil motorlarıyla giderler buluşmalara.. Küçük çaplı bi buluşma yapabilirsiniz ama büyük buluşma yapıyor isen hava durumunu dikkate almak durumundasın.. Sen almıyor isen gelen kişi kendi sağlığı için bunu dikkate alıyorsa sitem etmeye hakkın yoktur.. Gelen gelir gelmeyen gelmez ama bu havada katılım çok olmaz..

tmm ztn ben bısey demedım we sana saygısızlık gıbı bıseyde yapmadım yaptıysam özür dilerim sonucta buyugumsun ama sende konusmana dıkkat edersen sewınırım ezerek konusma gıbı bısey yaptın bu bulusma yatar kım gelmez takmaz yanı gıbısınden... neyse gelenlerın cok olcagna emınım ztn gelıcek olanların cogu anadolu yakasından we cafe taraflarından pek sorun olcagnı sanmıyorum we ben ztn oraya yazdım eger yagmurlu hawada fln kullanamıyorum dıyosanız eger gelmeyın dedım duzgun bı sekılde merak etme onuda dusundum ben...saygılarımla...:rendeer:

tmm ztn ben bısey demedım we sana saygısızlık gıbı bıseyde yapmadım yaptıysam özür dilerim sonucta buyugumsun ama sende konusmana dıkkat edersen sewınırım ezerek konusma gıbı bısey yaptın bu bulusma yatar kım gelmez takmaz yanı gıbısınden... neyse gelenlerın cok olcagna emınım ztn gelıcek olanların cogu anadolu yakasından we cafe taraflarından pek sorun olcagnı sanmıyorum we ben ztn oraya yazdım eger yagmurlu hawada fln kullanamıyorum dıyosanız eger gelmeyın dedım duzgun bı sekılde merak etme onuda dusundum ben...saygılarımla...:rendeer:

Hava berbat demenin ezerek söylenişi var mı yahu :mrgreen:
Düzgün bi şekilde söyleseydin eğer uyarmazdım zaten uslûbundan dolayı..
Buluşma hava durumu takip edilir ve hava cidden çok kötüyse buluşma ertelenir ya da katılım az olur.. Katılımın az olacağı avrupa yakasındaki kişilerin fazla olmasıyla ilgili değildir.. Normalde gelecek olan kişi sayısından daha az olmasıdır..

Yazılarında sürekli gördüğüm kadarıyla fazla asabi ve tahammülsüzsün.. İnsanların yazdığını anlamadan sinirleniyor ve bunu yazılarına yansıtıyorsun.. Yazdığın kişiler akranların dahi olsa sorun yaratacakken bu kadar yetişkin insanın olduğu bi forumda biraz daha dikkat etmen gerekiyor..
Bu yapıcı bi eleştiridir, eğer dikkate alırsan beni :wiinkk:

pınar ertelersek daha iyi olur manasında demiş taylo sonuçta bu seferki buluşmanın bi amacı var ne kadar çok katılım o kadar hayır, problem o yani, yoksa buzlu yolda gecenin 3 ünde bile yola çıkılıyor merak etme.

kavga etmeyin bakım,bir motorum bile yok :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
pınar ertelersek daha iyi olur manasında demiş taylo sonuçta bu seferki buluşmanın bi amacı var ne kadar çok katılım o kadar hayır, problem o yani, yoksa buzlu yolda gecenin 3 ünde bile yola çıkılıyor merak etme.

yaa yok emun abii bişey demedim ben neyse ben bısey demıyoru gelen gelır yanı kımseyı zorlayamam...=)) ayrıca asabi fln degılım ben pınar abla:p sadece cabuk sınırlenırım patlarım :p ASABİ değilim:p

babaçi bakınıyorum hala acele etmiyorum az kaldı ama :queen:

Daha demın haberlerı ızledım Diyorkii :::;;;

HaFta sonu -10 derece olcak hemde sabah ama ruzgar fırtına oldugu ıcın -15 hissedilecek yani gece de -20 olur herhalde Heryer don tutcakmıs onun ıcın dıkkatlı olun abılerım ablalarım

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Daha demın haberlerı ızledım Diyorkii :::;;;

HaFta sonu -10 derece olcak hemde sabah ama ruzgar fırtına oldugu ıcın -15 hissedilecek yani gece de -20 olur herhalde Heryer don tutcakmıs onun ıcın dıkkatlı olun abılerım ablalarım
yok selçuk okadarda olmaz merak etme,sen otur evde dışarıyı seyret,bence gelen olur buluşmaya enazından karşıda oturanlar, sefaköyden ben gelirim,yavaş yavaşta olsa giderim.kimseyi bulamzsam bisahlep içer dönerim

Son düzenleme:
Ümmet abıcım tmm ben gelen olmaz demıyorum Hemde taylan abıyapmıs bulusmayı ılk bulusması Ben sadece dıkkatlı olun dedım ....

yok selçuk okadarda olmaz merak etme,sen otur evde dışarıyı seyret,bence gelen olur buluşmaya enazından karşıda oturanlar, sefaköyden ben gelirim,yavaş yavaşta olsa giderim.kimseyi bulamzsam bisahlep içer dönerim

yürü be :queen::queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı

merak etme ümmet ağa ben zaten varım... yok öle dönekik bende geliyorum dedim üstelik ben yaptım bu buluşmayı... hem burdan benım bı arkadasta gelıyo erdınc abıde gelıyo ıhsan abıde gelıyoo olmadı okey falan atarız tawla falan ehhehehehe:p:p=))=)) mutlaka ordayız... :rendeer: ben ztn aksam 22:30 yada 23:00 de donmek zorundayım bılıyosun benımkıler kızıyor yok ole gecelerı bana =)):p

Gelicek olanlar şuanlık;

1-)thaii_vtec
2-)erdincpolat
3-)ümmet perkitan
4-)RoLa
5-)ihsanhakan
6-)jackaan
7-)arslanfb
:cool:ozrace
9-)exorcist
10-)ragnosan
11-)tukuc78
12-)edermanli
13-)hurricane_cbr
14-)istburak
15-)GKN
16-)Rüzgar hakan
17-)erdo2002
1:cool:babaçi
19-)Marv
20-)a_sorti
21-)emin_arikoglu
22-)hasanpinar0537
23-)kuyucadisi
24-)mhrrmkpnr
25-)CRAZYUSUFCUK
26-)KARAKIZ
27-)Azeri
2:cool:nirengi74
29-)kelleci
30-)?????

burdan gelmıcek olanlar warsa adlarını sıldırsın... bılmıyorum kararsıızım demesenıız daha ıyı bende topıgı duzeltırım=)):rendeer:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Allahtan asabi deilmişsin :queen:

ben asabi değilim pınar ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:pr::pr::pr::pr::pr: ben asabi değilimmmmm:p:p:mrgreen::rendeer:

Ayrıca pınar ablacım bı kusur ettıysem eger özür dilerimm sen kusura bakma ewet war ben bıraz asabilik ama o huyum hıc gecmeyen bı huyumdur affetmek sana kalmış buyugumsun ne de olsa laf yetıstırmem ben buyuklerıme...Saygım Vardır:rendeer:

Son düzenleme:
hiç değil pınar ablası hiiiiç kuzu kuzu :mrgreen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ben asabi değilim pınar ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:pr::pr::pr::pr::pr: ben asabi değilimmmmm:p:p:mrgreen::rendeer:

Ayrıca pınar ablacım bı kusur ettıysem eger özür dilerimm sen kusura bakma ewet war ben bıraz asabilik ama o huyum hıc gecmeyen bı huyumdur affetmek sana kalmış buyugumsun ne de olsa laf yetıstırmem ben buyuklerıme...Saygım Vardır:rendeer:
buda bir erdemlik afferin sanA taylan,pınarda zaten anlayışlıdır bukonularda üzerine düşenü layıkıyla yapar..........DEMİ TEYZECİM:bounce::bounce:

Huyum der geçersen affetmem.. Bu yönünü biraz köreltmen bunun içinde çaba harcaman lazım.. ahanda malzeme bu beni böyle kabul edin dersen yanlış yaparsın...

hiç değil pınar ablası hiiiiç kuzu kuzu :mrgreen:

Kuzu deme ona.. Tek kuzu benim bi kerem.. Bi de benim kuzum var :)

buda bir erdemlik afferin sanA taylan,pınarda zaten anlayışlıdır bukonularda üzerine düşenü layıkıyla yapar..........DEMİ TEYZECİM:bounce::bounce:

Bak hayırlı evlat teyzesini nasılda biliyo :cherry:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Huyum der geçersen affetmem.. Bu yönünü biraz köreltmen bunun içinde çaba harcaman lazım.. ahanda malzeme bu beni böyle kabul edin dersen yanlış yaparsın...

hayır canım ne alakası war huyum deyıp gecmıyorum sadece ben bazen bısey tersıme gıderse onu hazmedemem...eee tabıkı olmasa bole bı huyum benım ıcın daha ıyı hıc degılse en basta ben rahat olurum ama zaten kız arkadasım kendısı bu huyumu kaldırıo bıtek o başardı zaten=)):p ayy özledimm bea:p bide hergün beraberiz:p=)):rendeer: bide ilawe 7/24 mesajlaşınca hıc sorma:p=)) parmaklarım agrıyo bea=))=)) neyse uzatmıyımda ben ole ıste pınar ablacım o huyum kalkıo zaten yawaş yawaş...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar