Biraz daha mantıklı konuş istersen.. Burdaki insanlar arabalarıyla deil motorlarıyla giderler buluşmalara.. Küçük çaplı bi buluşma yapabilirsiniz ama büyük buluşma yapıyor isen hava durumunu dikkate almak durumundasın.. Sen almıyor isen gelen kişi kendi sağlığı için bunu dikkate alıyorsa sitem etmeye hakkın yoktur.. Gelen gelir gelmeyen gelmez ama bu havada katılım çok olmaz..
tmm ztn ben bısey demedım we sana saygısızlık gıbı bıseyde yapmadım yaptıysam özür dilerim sonucta buyugumsun ama sende konusmana dıkkat edersen sewınırım ezerek konusma gıbı bısey yaptın bu bulusma yatar kım gelmez takmaz yanı gıbısınden... neyse gelenlerın cok olcagna emınım ztn gelıcek olanların cogu anadolu yakasından we cafe taraflarından pek sorun olcagnı sanmıyorum we ben ztn oraya yazdım eger yagmurlu hawada fln kullanamıyorum dıyosanız eger gelmeyın dedım duzgun bı sekılde merak etme onuda dusundum ben...saygılarımla...:rendeer:
tmm ztn ben bısey demedım we sana saygısızlık gıbı bıseyde yapmadım yaptıysam özür dilerim sonucta buyugumsun ama sende konusmana dıkkat edersen sewınırım ezerek konusma gıbı bısey yaptın bu bulusma yatar kım gelmez takmaz yanı gıbısınden... neyse gelenlerın cok olcagna emınım ztn gelıcek olanların cogu anadolu yakasından we cafe taraflarından pek sorun olcagnı sanmıyorum we ben ztn oraya yazdım eger yagmurlu hawada fln kullanamıyorum dıyosanız eger gelmeyın dedım duzgun bı sekılde merak etme onuda dusundum ben...saygılarımla...:rendeer:
pınar ertelersek daha iyi olur manasında demiş taylo sonuçta bu seferki buluşmanın bi amacı var ne kadar çok katılım o kadar hayır, problem o yani, yoksa buzlu yolda gecenin 3 ünde bile yola çıkılıyor merak etme.
kavga etmeyin bakım,bir motorum bile yok![]()
yok selçuk okadarda olmaz merak etme,sen otur evde dışarıyı seyret,bence gelen olur buluşmaya enazından karşıda oturanlar, sefaköyden ben gelirim,yavaş yavaşta olsa giderim.kimseyi bulamzsam bisahlep içer dönerimDaha demın haberlerı ızledım Diyorkii :::;;;
HaFta sonu -10 derece olcak hemde sabah ama ruzgar fırtına oldugu ıcın -15 hissedilecek yani gece de -20 olur herhalde Heryer don tutcakmıs onun ıcın dıkkatlı olun abılerım ablalarım
yok selçuk okadarda olmaz merak etme,sen otur evde dışarıyı seyret,bence gelen olur buluşmaya enazından karşıda oturanlar, sefaköyden ben gelirim,yavaş yavaşta olsa giderim.kimseyi bulamzsam bisahlep içer dönerim
yok selçuk okadarda olmaz merak etme,sen otur evde dışarıyı seyret,bence gelen olur buluşmaya enazından karşıda oturanlar, sefaköyden ben gelirim,yavaş yavaşta olsa giderim.kimseyi bulamzsam bisahlep içer dönerim
yaa yok emun abii bişey demedim ben neyse ben bısey demıyoru gelen gelır yanı kımseyı zorlayamam...=)) ayrıca asabi fln degılım ben pınar ablasadece cabuk sınırlenırım patlarım
ASABİ değilim
![]()
Allahtan asabi deilmişsin :queen:
buda bir erdemlik afferin sanA taylan,pınarda zaten anlayışlıdır bukonularda üzerine düşenü layıkıyla yapar..........DEMİ TEYZECİM:bounce::bounce:ben asabi değilim pınar ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar:
r:
r:
r:
r: ben asabi değilimmmmm
:mrgreen::rendeer:
Ayrıca pınar ablacım bı kusur ettıysem eger özür dilerimm sen kusura bakma ewet war ben bıraz asabilik ama o huyum hıc gecmeyen bı huyumdur affetmek sana kalmış buyugumsun ne de olsa laf yetıstırmem ben buyuklerıme...Saygım Vardır:rendeer:
ben asabi değilim pınar ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar:
r:
r:
r:
r: ben asabi değilimmmmm
:mrgreen::rendeer:
Ayrıca pınar ablacım bı kusur ettıysem eger özür dilerimm sen kusura bakma ewet war ben bıraz asabilik ama o huyum hıc gecmeyen bı huyumdur affetmek sana kalmış buyugumsun ne de olsa laf yetıstırmem ben buyuklerıme...Saygım Vardır:rendeer:
hiç değil pınar ablası hiiiiç kuzu kuzu :mrgreen:
buda bir erdemlik afferin sanA taylan,pınarda zaten anlayışlıdır bukonularda üzerine düşenü layıkıyla yapar..........DEMİ TEYZECİM:bounce::bounce:
Huyum der geçersen affetmem.. Bu yönünü biraz köreltmen bunun içinde çaba harcaman lazım.. ahanda malzeme bu beni böyle kabul edin dersen yanlış yaparsın...
hayır canım ne alakası war huyum deyıp gecmıyorum sadece ben bazen bısey tersıme gıderse onu hazmedemem...eee tabıkı olmasa bole bı huyum benım ıcın daha ıyı hıc degılse en basta ben rahat olurum ama zaten kız arkadasım kendısı bu huyumu kaldırıo bıtek o başardı zaten=))ayy özledimm bea
bide hergün beraberiz
=)):rendeer: bide ilawe 7/24 mesajlaşınca hıc sorma
=)) parmaklarım agrıyo bea=))=)) neyse uzatmıyımda ben ole ıste pınar ablacım o huyum kalkıo zaten yawaş yawaş...