[ MT - istanbul ] 16 Şubat Cumartesi - Yer: Maltepe Sahil Hanedan Cafe

Taylan kankı PINARR ABLAM SADECE BENIM ABLAM ONA GÖRE KAN CIKAR ONA GORE :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: Uzak durun ablamdan sık boqaz etmeyın :queen: :queen: :queen:

hayır canım ne alakası war huyum deyıp gecmıyorum sadece ben bazen bısey tersıme gıderse onu hazmedemem...eee tabıkı olmasa bole bı huyum benım ıcın daha ıyı hıc degılse en basta ben rahat olurum ama zaten kız arkadasım kendısı bu huyumu kaldırıo bıtek o başardı zaten=)):p ayy özledimm bea:p bide hergün beraberiz:p=)):rendeer: bide ilawe 7/24 mesajlaşınca hıc sorma:p=)) parmaklarım agrıyo bea=))=)) neyse uzatmıyımda ben ole ıste pınar ablacım o huyum kalkıo zaten yawaş yawaş...

İyi iyi kız arkadaşın kaldırıyosa sorun yok demektir :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İyi iyi kız arkadaşın kaldırıyosa sorun yok demektir :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

kaldırmazmı bitane ooo bitaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee=))=))=)):p:p bak nası özledimm birdenn :p:cherry::mrgreen:

Atlayıp gelesim tuttu ama:pale: Pınar Hanım Gelmem diyo:silent: O zaman ben de gelmem:p
Buradan dört gözle takip ediyom sizi, resimleri ilk yükleyene Livays besüzbir getircem Greyt Briteyn' den:p
Herkesi öptüm:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Taylan kankı PINARR ABLAM SADECE BENIM ABLAM ONA GÖRE KAN CIKAR ONA GORE :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: Uzak durun ablamdan sık boqaz etmeyın :queen: :queen: :queen:

Al senın olsun ablacıgın =)):p benim aşkımmmm var zaten kızaaaaar:p:p:p

Atlayıp gelesim tuttu ama:pale: Pınar Hanım Gelmem diyo:silent: O zaman ben de gelmem:p
Buradan dört gözle takip ediyom sizi, resimleri ilk yükleyene Livays besüzbir getircem Greyt Briteyn' den:p

ehehehehe bulusmadan ıılk ben kacıcagım ıcın ılk ben yuklucem demekkı benım olcak o wercegın:p:p=))

Kime vereceğini düşünmüyosun inşallah ::winkwink

Olm Taylan ne adamsın sen?? Buluşma yapıyo, buluşmadan ilk ben kaçıcam diyo.. Ne ayaksın lem??:queen:

kuzuya bir mesaja bakar PINAR ın gelip gelmemesi değil mi? PINAR hanım öyle değil mi?
yaaa kusura bakma yağmur varsa ben yokum.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
banamı ayar cekıcekler ???:bounce:

Zoorr çOOkk zoOOrr ooo OOOOooooooo =))=)):p:p:bounce::wiinkk:

canelerim şaka bi yanada listeyi düzenleyelim kimler geliyo kimler gelmiyor??? yagmur kar camur dınlemem gelırım dıyenlerı görelim:p

Son düzenleme:

abi bnde fot mak var orda wirelessde varmıs ben sana pmden bedeni atıom smd:queen::queen:

ya arkadaşlar bu toplantının asıl amacı arkadaşımıza yardımsa ertelememiz gerekmez mi? hava muhalefetinden dolayı katılım az olur bence. erteleyelim derim...... ben de hava durumuna göre gelecem taylan. buzlu yolda asfalta yapışmak istemiyorum...............

PINAR buluşmada sen bu çocuğu bir elden geçir bir ayar çek bu çocuğa.
Vallaa gelecek olursam onu da bi araya sıkıştırıcaz artık :cherry:
pınar önce buluşmaya gelsinde:p:p ayarı sinra düşünür:queen::queen:
Dimi abi? Bende tam onu diyodum şimdi :cherry:
kuzuya bir mesaja bakar PINAR ın gelip gelmemesi değil mi? PINAR hanım öyle değil mi?
yaaa kusura bakma yağmur varsa ben yokum.
Evet öyle :)
Ama bizim işimiz çıkabilir belli olmaz :bounce:
abi bnde fot mak var orda wirelessde varmıs ben sana pmden bedeni atıom smd:queen::queen:
Eee laptop olmadan makina ve wireless işine yarıyo mu:queen:
ya arkadaşlar bu toplantının asıl amacı arkadaşımıza yardımsa ertelememiz gerekmez mi? hava muhalefetinden dolayı katılım az olur bence. erteleyelim derim...... ben de hava durumuna göre gelecem taylan. buzlu yolda asfalta yapışmak istemiyorum...............
En doğrusu.. Bi buluşma için canınızı sağlığınızı tehlikeye atmayın lütfen :cat:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
herkes duydu zaten müsait olan gelir,olmayanda fotolardan izler fikirlere anlayışlı olmak lazım.

GKN

bu seferlik fotolardan izlemedeyiz..:wiinkk:
kısmet bi dahaki buluşmaya..

bende acayip hastayım 1 haftadır motosiklete binmiyorum üşütmüşüm::156::burnum tıkalı,hapşırıyorum,öksürüyorum,gözlerim sulanıyor.çoooooooookkk kötüyüm yaww::stretche.doktor bi ton ilaç verdi::11122:: bu yüzden gelemeyebilirim kusuruma bakmayın.iyileşebilirsem gelirim ::uzgunum:

GKN

demekki ben sizleri enaz 1 ay göremicem özlicem yani.çünkü öteki hafta antalyaya gidiyorum kısmet olursa.2 günlüğüne

abi arabayla da gelirim sorun deil ama bu hafta sonu şehir dışı görünüyo bana..
önceden de belliydi, yoksa bu hafta sonunu çoktan doldururduk biz:cherry:
kısmet diyelim, cumartesi akşamı dönücem, hava sölendiği gibi olursa yollar kapalı olur, istanbula giriş çıkış zorlaşır..
kısmet diyelim:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar