Taylan kankı PINARR ABLAM SADECE BENIM ABLAM ONA GÖRE KAN CIKAR ONA GORE :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: Uzak durun ablamdan sık boqaz etmeyın :queen: :queen: :queen:
hayır canım ne alakası war huyum deyıp gecmıyorum sadece ben bazen bısey tersıme gıderse onu hazmedemem...eee tabıkı olmasa bole bı huyum benım ıcın daha ıyı hıc degılse en basta ben rahat olurum ama zaten kız arkadasım kendısı bu huyumu kaldırıo bıtek o başardı zaten=))ayy özledimm bea
bide hergün beraberiz
=)):rendeer: bide ilawe 7/24 mesajlaşınca hıc sorma
=)) parmaklarım agrıyo bea=))=)) neyse uzatmıyımda ben ole ıste pınar ablacım o huyum kalkıo zaten yawaş yawaş...
İyi iyi kız arkadaşın kaldırıyosa sorun yok demektir :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Taylan kankı PINARR ABLAM SADECE BENIM ABLAM ONA GÖRE KAN CIKAR ONA GORE :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: Uzak durun ablamdan sık boqaz etmeyın :queen: :queen: :queen:
Atlayıp gelesim tuttu amaale: Pınar Hanım Gelmem diyo:silent: O zaman ben de gelmem
Buradan dört gözle takip ediyom sizi, resimleri ilk yükleyene Livays besüzbir getircem Greyt Briteyn' den
Herkesi öptüm:rendeer:
Atlayıp gelesim tuttu amaale: Pınar Hanım Gelmem diyo:silent: O zaman ben de gelmem
Buradan dört gözle takip ediyom sizi, resimleri ilk yükleyene Livays besüzbir getircem Greyt Briteyn' den
Vallaa gelecek olursam onu da bi araya sıkıştırıcaz artık :cherry:PINAR buluşmada sen bu çocuğu bir elden geçir bir ayar çek bu çocuğa.
Dimi abi? Bende tam onu diyodum şimdi :cherry:pınar önce buluşmaya gelsindeayarı sinra düşünür:queen::queen:
Evet öylekuzuya bir mesaja bakar PINAR ın gelip gelmemesi değil mi? PINAR hanım öyle değil mi?
yaaa kusura bakma yağmur varsa ben yokum.
Eee laptop olmadan makina ve wireless işine yarıyo mu:queen:abi bnde fot mak var orda wirelessde varmıs ben sana pmden bedeni atıom smd:queen::queen:
En doğrusu.. Bi buluşma için canınızı sağlığınızı tehlikeye atmayın lütfen :cat:ya arkadaşlar bu toplantının asıl amacı arkadaşımıza yardımsa ertelememiz gerekmez mi? hava muhalefetinden dolayı katılım az olur bence. erteleyelim derim...... ben de hava durumuna göre gelecem taylan. buzlu yolda asfalta yapışmak istemiyorum...............
herkes duydu zaten müsait olan gelir,olmayanda fotolardan izler fikirlere anlayışlı olmak lazım.
demekki ben sizleri enaz 1 ay göremicem özlicem yani.çünkü öteki hafta antalyaya gidiyorum kısmet olursa.2 günlüğünebu seferlik fotolardan izlemedeyiz..:wiinkk:
kısmet bi dahaki buluşmaya..
demekki ben sizleri enaz 1 ay göremicem özlicem yani.çünkü öteki hafta antalyaya gidiyorum kısmet olursa.2 günlüğüne