Motor biraz sağa meyilli duruyor sanki.... Devir saatinin ordan düm düz bakınca öyle görünüyor sanki. :silent:
km değilde sakın gösterge amerika standartı mph olmasın..
Motorun yaptığı hızı boşverin, öyle bir yolda park yeri yapan ve park yeri olduğuna dair tabela koyan zihniyetlerin yönettiği memleketlerde yaşamak isterdim.
Yuh be adamlar neler yapmışlar![]()
ya kafamı kurcalayan 1 nokta war bu kadar hızdagidiyosa bu eleman ozaman hızdan fotonun biraz silinik çıkması lazım diğilmi _?
Yahu yok mu bir bilen, gerçek mi değil mi?:silent:
Var abicim.
Ama biraz debelenin diye bekliyorum.
Yahu şu forumda bir tane R1 kullanan yokmu?
Çıkıp adam gibi iki kelam etsin.
Ama adam gibi kelam etsin.
Kardeşim desin.
Ben bu motosikletin gaz kolunu kopardım,
yapacağı hız şudur desin.
Yok mu yahu???:mrgreen:
Fotoğrafçılar konuşmuş.
Bir de motosikleti kullanlar konuşsun.
Ondan sonra,
konuşuruz fotoşop mevzularını...![]()
Soralım o zaman.
Evet hocam topiği açıp kaçmak yok.
Anlatın şu R1 denilen aletin neler yapabildiğini.![]()
patriote´isimli üyeden Alıntı
Anlatın şu R1 denilen aletin neler yapabildiğini.![]()
![]()
bütün 7 sayfayı tek tek okumadım, daha önce sçylendiyse kusura bakmayın, bu foto makinası ile çekilmemiş, videodan bi karedir, birçok kamera bazı modlarda saniyenin 10.000 de biri aralığına inebiliyor, havada gayet güneşli ve ışıkta yeterli, bu karenin elde edilmemesi için hiçbi sebep yok. (10 yıldır profesyonel fotoğrafçılık yapıyorum, fotoğraf bölümü mezunuyum![]()
Bak okullusu geldi arkadaşım, fotoyu izah etti:cat: En azından benim düşündüğüm gibi olmadığını, yani Fotonun Çekilebilirliğini anlattı![]()
hocam teşekkürler bende sizin yazılarınızı dikkatle takip ediyorum![]()
Ben de teşekkür ederim
Şimdi işin ikinci kısmı, Race çiler uyumayın yaavv:silent: Foto gerçekmi değilmi değil konu, bu hız yapılabilir, üzerine bir de fideosu çekilip yayınlanırmı:silent: Eeeii?
r1 filan değil r1 334 yapsın ben motoru yakarım iso,bu arabadır araba yada kedidir![]()