Hitit Geyikleri Kızılcahamam Köftelerini Yedi (Fotoğraflar Syf 1-2-3-4-6)

c2blh4.jpg

Mor rota üzerinde gidip gelenler: Silentscream, atabay, Seda, _alp_
Yeşil rotayı izleyenler: autonomous, Prometheus

İstanbul seyahatim söz konusuydu bu hafta sonu. Çeşitli sebeplerden dolayı iptal oldu. Arkadaşlarla toplaşıp Kızılcahamam'a gidip köfte yemeye karar verdik. Özgür'le Eskişehir yolunda Hacettepe köprüsünün altında buluştuk 10:20 de gittiğimde Özgür ağaç misali oaradaydı :cherry:

İşte buda delimavi ve ben

Ordan çıktık doğru promuzun yanına gittik kaposunu takviyeyle çalıştırdık

img0124qe0.jpg

grubu tamamlamak için prenses hazretlerinin teşrif etmesini bekliyoruz. Ağaç olmadan geleceğini umuyoruz. Bari bu arada depomu doldurayım derken prenses hazretleri teşrif buyurdular :p pek belli olmasada şu arkadaki hanfendüüü araya pompacı girince pek belli olmadı benzinliğe girişi

geç gelen köfteleri ısmarlayacak deik ama cazgırlık yaptı hemen pro dediki tamam sus ben ısmarlayım dedi köfteni :queen:

Grup tamam olduğuna artık yoala çıkabiliriz. Donmuş baraja kadar hiç durmadık. Yaklaşık 60 km kadar gittik. Ortalama hızımız 90. Ama burda fotoğraf çekmeden olmazdı. İyiki durmuşuz silentscream (burak) ın lastiğini patladığını fark ettik. Ne yazıkki pro ile birlikte onlar en yakın benzinlikteki bir lastiğe doğru yola çıktı. Bizde manzaranın keyfine koyulduk.
Fotoğraflar az sonra :p:p:p
araya bir reklam alalım dimi

Hepsini aynı sayfaya yüklememen iyi olmuş abi, zor açılıyor yoksa sayfalar :)

Bu arada ikiteker.org sitesinden 2 arkadaş daha bekliyordu Kafes'in önünde. Onlar da sonradan Kızılcahamam'a geldiler. Dönüş yolu için önerdikleri rota için teşekkür ederim kendilerine :cat:

Moderatör (forrap)
Fotoğraflar
Grup
olmuş
kkürler :cat:

(Fotoğraflar yarım gelirse mesaj da böyle yarım gelir işte :pFotoğrafların tamamı geldiğinde bu mesaj otomatikman düzelecektir :) )

Bütün artistik patinaj fotoları koycaz mı? :) Biliym de

Atın atın fotoları.. Bu zamana kadar bayıldım valla dahasını da isterim..
Sedaaa beni alsaydın ya:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar