( senle alaklı değil kakkoo )![]()
o kim oluyo? (25 karaktermarakter)
Son düzenleme:
( senle alaklı değil kakkoo )![]()
bu senin söylediğen şu sonuç çıkar ortaya o zaman...
ss kullanıcları trafikte kocaman bir tehtitdir...
öylemi gerçekten ???
o kim oluyo? (25 karaktermarakter)
çok basit bunlar için güvenli (hem kendin hem başkaları için ) yerin yoksa YAPMAYACAKSIN...
saygılar...
gergin gördüm sizi
sivaslım caanımm,zaten bende caddelerde stunt yapalım demiyorum,çok iyi tanıdığım bi kişi ( ss kullanıcısı ) artık aramızda değil,biride motora binemiyo ne yazıkki,bunlar benim samimi arkadaşlarım,kişilrin hayal ettikleri görüntülere ben canlı şahidim fakat ,hız yapmak teker yapmak şu yada bu atraksyonlar için ,yerimiz yoksa ne yapalımm ,motoru alıp evdemi kullanalım diyorum ama işte anlayana diyorum( senle alaklı değil kakkoo )![]()
evet pist olan illerimiz belli orda kullanan kullansın ,olmayan yerlerdeki herkeste satsın motorunuu :farao:
Stunt'ı örnek olarak verdim adrenalin açısından. Ayrıca şuan sen burda duygularını açığa verdiğin için bu itiraz ve bilinçlendirme konuşmaları yapılıyor. Halbuki senle sınırlı olmadığına adım gibi eminim. İstanbula gittiğim zamanlar arabaların arasından geçmeyen motorcu görmedim ben. Dikkatinizi çekerim sadece SS ciler değil, Diğer motorcularda yapıyor. Bir keresinde bir cruiser cının kaldırımdan basıp gittiğine bile şahit oldum. Bu arada bahsettiğin arkadaşları veya arkadaşlardan birini tanıyorum... Dediğim gibi Tutku olduktan sonra her motorla yapılır. Burada SS cilerin konu alınması ise bu tutkuya sahip olanların SS motor hastası olması ve ss i olunca yollarda bu tutkusunu gerçekleştirmesinir. Diye düşünüyorum....
cok meraklıysan o hareketleri yapmaya, git pisti olan şehre haftasonu (İzmire mi İstanbul'a mı nereyeyse..), istedigin gibi sur. valla bi dene yau. eminim cok keyif alacaksın. ben de ss alsam, HA BURAYA YAZIYORUM, OYLE YAPARIM...
ya tabi rr'ı al adanadan istanbula götür orada hız yap geri gel ,ne zaman hafta sonumu buda çok mantıklı tebrik ederim seni![]()
1. ben hayabusa ne kadar yakıyor, bilmiyorum..
2. oturup senin icin haftasonu planı yapmışım, diicen laf ''saçmalık'' mı? sagol
3. yani ordan düdüklenmek kolay (istedigimde çiçegi veririm diyerek)...bu arada ben su an Adana' dayim. istersen dene!!![]()
1.Bilmiyosan çok düşünüp çok aaraştırıp az yazacan derler
2.Plan programlarım 1kg peynir 3 kg zeytin nasıl satarım nasıl kampanya yaparımın üstüne çıkmaz o yüzden saçmalık
3.Madem adanadasın niye bizim haberimiz yok( yazdığımda ciddiyim ) en azından bi kaç mt üyesini toplar tanışırdık kız arkadaşım ( ayshegül) mt'de üye olan bi kaç bayandan bi tanesi sizde tanışırdınız
4.Çiçek konusu şakaydı ciddiye alma
5.Eğer burdaysan hakkaten bi tanışma toplantısı düzenleyelim sende gelirsin zaten bizde uzun zamandır toplanamıyoduk sende bahane olursun
6.Uykum geldi bu saate kadar dükkan açık kalırmı babam beni kesecek haden eyi gecelerr
bu arada bende hayabusa yok 600 rr var bilgine sen bakma orda öyle yazdığına
Bos isler.
Pist yok bosuma mi aldik diye bir savunma sekli asla olamaz. Ne demek ya, pist olsa da olmasada trafikte abuk subuk hareketler yapmak, ucuk kacik hiz yapmak kimsenin hakki degil.