Şov yapıyo....

valla ya adamlar parçalıyo resmen motorları.dur bak aklıma gelmişken bi video koyayım da hep beraber küfredelim :D
http://www.youtube.com/watch?v=VqSOj17_Cm8&eurl=
bak mesela bu öküz teker yapmayı bilmiyo sonra suç motorunmuş gibi bi de yere vuruyo.adamlarda motor ya da parçaları para değilki :pr: valla ben ramazan bayramınında bi kaza yaptım.motorda 1 milyar masraf var ama hala yaptıramadım.

:queen:Güzel ve hoş hareketler. Ama bunları dışardaki motorculardan izlemeye gerek yokki. Bizim tekteker Arif Daha iyilerini yapıyor diillmiii..

motor gidiyo,adam arkadan:
-lem gel lem buraya,olum bak şovu mahvetme bak irezil olucam bak,lem gelseeee....hah şöyle yhauw yakaladım sonunda:p

paylaşım için teşekkürler...

valla ya adamlar parçalıyo resmen motorları.dur bak aklıma gelmişken bi video koyayım da hep beraber küfredelim :D
http://www.youtube.com/watch?v=VqSOj17_Cm8&eurl=
bak mesela bu öküz teker yapmayı bilmiyo sonra suç motorunmuş gibi bi de yere vuruyo.adamlarda motor ya da parçaları para değilki :pr: valla ben ramazan bayramınında bi kaza yaptım.motorda 1 milyar masraf var ama hala yaptıramadım.

adamlar puro içiyor ve normalmiş gibi dawranıyor bence bunlar nese ağzımı

bozmayacağım karaktersizler

tuğçe bunlar neymiş yaaaaawwww ben kaza yapmadan önce yapıyordum bunları:p

hemde benim mondial kt150'liyle:p:p:queen::queen:

Tek teker arfi 'i bende izledim..
ama yaptığı her şeyi de yapmıyo bence ya da ben her şeyi izlememiş olabilirim.

bune ya 150. kez izlemişimdir heralde :S böyle boş boş videolar için meşgul etmeyin forumu :farao: .....

bu adamın nicki controlled insanity
star boys takımında motorun ön tekerinin arkasında yıldızlı bi kare içinde yazıyo:cat:
birsürü videosunu izlemiştim

Nefis bir video... Adam çok başarılı bence... Motoruyla oyuncak gibi oynuyor ve motoruna çok hakim...

Tuğçeee sende cıbırla yapcan mı böyle şeyler :p

forrap ile baktık yoktu daha dorusu izlmediiğimizi anladık..
sana özel yollanan bir video değildi zati..
memnun kalmadıysan izlemek zorunda değilsin...

kzıma be tuğçe abla :) biraz uyuz biri oldugum için birilerini kızdırıyım dedım dedıklerım sakaydı :) güzel bir video ılk ızleyişim :) paylasım ıcın ty :)

Tuçi bana şaka yapmış gibi geldi arkadaş. Ama şaka diilse senden önce ben döverim :mrgreen:

bambu anlamıs bile :queen::queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar