Dünya ne kadarda küçük! BBRR (Barış) abinin fotoları Rusyadan elime ulaştı

Motosikleti
Forza250-cygnusL
yumruk değilde başka bir kankası varmış o an...THY pilotu bir abimiz vardı arkadaşı bizi ekti yani anlayacağınız...:pale:

Adam kalkmış ta nerelerden gelmiş fuara...Sen 400 metreden gidip hoşgeldin deme.....Ondan sonra tanıştım de.....:pr: :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bacasız sanayi turizm için kendimizi feda ediyoz işte ... kolay işmi o kadar hatunla başa çıkmak ..:p

Bende diyorum neyse.... BBRR şimdi anladım seni kardeş. :pr:
Bu arada Rusya'da fotoların eline geçmesi gerçekten büyük tevafuk.

Son düzenleme:
yaz gelsede kurtulsam işkenceden kışları işkence gibi geçiyor :salut:

noldu romen kackini hidrojen tupu seni,turizmi baltalayamayinca caninmi sikildi ?

Bakımsız moldova tarzanı istesem bugün çıkarım rusya,estonya hatta moldova ama idmanlarım aksar senin moldova bana 2 saat uzaklıkda aslında gidip bi türk göstermek lazım oradaki kardeşlerimize bütün türkler böyle ali cin karakteri gibi değil demek lazım

76750.jpg

spirnof topu at spirnof topu tut :queen:

Bakımsız moldova tarzanı istesem bugün çıkarım rusya,estonya hatta moldova ama idmanlarım aksar senin moldova bana 2 saat uzaklıkda aslında gidip bi türk göstermek lazım oradaki kardeşlerimize bütün türkler böyle ali cin karakteri gibi değil demek lazım

76750.jpg

bora abi nasılsın canım abim.:rendeer:

ynalız abi kankama laf atıyosun ama o avatarına koyduğun fotodakide sen dilsin öle çakma fotolar koyosun benim diye:farao:

76750.jpg

dogru haklisin,yeni baltalama sezonuna zinde girmen lazim,sakin ha idmanlarini aksatma cok uzersin beni,hem terli terli su felanda icme hasta olursun :queen:
yavrucumm,senin gibi turkleri burda 3 tanesini 1 ytl'ye satiyolar pazarda :bounce:

ynalız abi kankama laf atıyosun ama o avatarına koyduğun fotodakide sen dilsin öle çakma fotolar koyosun benim diye:farao:

saol kanka ben yokken su romen iscisinle ugrastigin icin :wiinkk:

ynalız abi kankama laf atıyosun ama

iyidir özledim valla muhabbeti sen nasılsın keyfin yerinde bakıyorumda bu arada bizim cephede çökmüş gibi duruyo alp yok tiger yok çatışmalara tek başıma girecek gibiyim:p

hormonlusato8' Alıntı:
o avatarına koyduğun fotodakide sen dilsin öle çakma fotolar koyosun benim diye

iyiki bu videoyu çekmişik yoksa bide yalancı çıkarırdınız adımı ahanda ispatı ben olduğuma :wiinkk:

[YT]1q7INadhAZ8[/YT]

dogru haklisin,yeni baltalama sezonuna zinde girmen lazim,sakin ha idmanlarini aksatma cok uzersin beni,hem terli terli su felanda icme hasta olursun :queen:
yavrucumm,senin gibi turkleri burda 3 tanesini 1 ytl'ye satiyolar pazarda :bounce:

saol kanka ben yokken su romen iscisinle ugrastigin icin :wiinkk:

Len ben o giden türkler gibi bi ton para vemiyecem moldovanın muhtelif yerlerinde muhtelif bayanlar var vize desen davet mavet uğraşamam canonic tur 2 dakkada alıyo ama dediğim gibi oraya gidicem not stop protein harcıcam işime gelmiyo

len 1 tane çekde koy madem buraya görelim şu erkekleri çok varmış ya:queen: ama seni moldovalılardan ayır edemiyorlardır alayı bakımsız tarzan :queen:

Len ben o giden türkler gibi bi ton para vemiyecem moldovanın muhtelif yerlerinde muhtelif bayanlar var vize desen davet mavet uğraşamam canonic tur 2 dakkada alıyo ama dediğim gibi oraya gidicem not stop protein harcıcam işime gelmiyo

len 1 tane çekde koy madem buraya görelim şu erkekleri çok varmış ya:queen: ama seni moldovalılardan ayır edemiyorlardır alayı bakımsız tarzan :queen:

bi ara ozelden sana video gondereyim,foto felan kesmez seni

ama bak olurda onu baska biyerlerde gorursem mete_han'in inine saklansan bulur sorarim hesabini :bounce::bounce::)

hade len beni mete_han'la karıştıma o yapar öyle füreklikleri bana gönderdiğin bende kalır ama zaten yokki video mideo yedim bende:queen:

bora abi beni yanına alsana ne iş yapıon sen yanına geleyim çırak... metehan amcamdan hayır yok:pr:

bak navıs vücüdum gelişmeye elverişli dimi çalışsam olur bişeyler

satofoto0006tn9.jpg

satofoto0010lb3.jpg

satofoto0016vr5.jpg

bora abi beni yanına alsana ne iş yapıon sen yanına geleyim çırak... metehan amcamdan hayır yok:pr:

bak navıs vücüdum gelişmeye elverişli dimi çalışsam olur bişeyler

satofoto0006tn9.jpg

satofoto0010lb3.jpg

satofoto0016vr5.jpg

Valla çatı var spora başlarsan 10 numara fizik yaparsın ama önemli olan istekli olman olay sende bitiyo fiziksel olarak avantajlı başlarsın bu spora bence yapmayı düşün..

nerde çalıştığıma gelince son çalıştığım mekan :

http://www.bistrobellman.com/gallery.html

değişkenlik gosteriyo birkaç mekan var hersene başında konusuyoruz hangisinin şartları iyi olursa onunla çalışıyorum

james dean 2006 daçalıştım

[YT]0_AefSAOki4[/YT]

latino club 2005 de çalıştım

[YT]IMNXv34jrCY[/YT]

2008 belli değil nereyle anlaşırsak artık

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
barış abi bu resimler sayesinde artık 2 sene ücretsiz çıraklık yapcak eleman bulur:queen:
çıraklık için başvuruların listesini ben yapıyorum. hadi bakem isiminizi yazdırın
1)Prometheus
2)Gokhan2433
3)godfather
...
....
not:bu üyeler karın tokluguna çalışmaya razı yeterki yanına çırak olarak all:mrgreen:

ücretsiz çıraklık ne demek :queen: Ben BBRR nin yanında çalışmak için üstüne para bile veririm :cherry:

Baris abi duy sesimi,rusca ve ingilizce mevcut,hem hemencecik almancada ogrenirim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar