Dünya ne kadarda küçük! BBRR (Barış) abinin fotoları Rusyadan elime ulaştı

oh my godd...oh şittt....

ulan bu gavur tepkisi ne kadar ruhsuz geliyor bana ya...:p

Yenge duyarsa ne yapasaksın abi kütahya mt ondan izinsiz motosiklete bile binemiyor diye konuşuyordu en son:queen: :queen:

hayati abim saygılar..

:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

saygılar sevgiler benden...Vay ispisçi Kütahya MT :cherry:

BBRR barış abi beni yanına alsana ya bardak taşıyıcın bile olurum euheuehueheuehuh :)

Bacasız sanayi turizm için kendimizi feda ediyoz işte ... kolay işmi o kadar hatunla başa çıkmak ..:p

işin zor be abi...
eldivenler, iğneler, incikler, boncuklar...
hem herşey steril olacak, elin hafif olacak, acıtmayacak filan...:p
di mi yaaa... :queen:

ben doktorum beni yanına alsana barış bey,asistanlık yaparım yanında...hem havamız da 1500 olur:queen: eylülde de emekliyim üstelik...İzmirde şimdiden iş arıyorum.Marmariste uyar...

bırak traşı dedecim...sen Çin Çondan kurtul önce..sonra 1000 lik hayalleri kur...

Yuhhh bakımsız panda nasılda herşeyi çin çano bağlıyo aleme akmakla motosikletin ne alakası var plaj yapacaz barda ortam yapacam kardeşime aleme akmak demekden kasıt bunlardı sende cbf150 ile tırmala dur yok ankaraya varayım yok şu dedenin yanına varayım diye yolda kalacan yoldaaa:queen: :queen: :queen:

Çok esrarengiz bir insansın sevgili barış :) Her gün birşeylerin hakkında topik açılıyor birileri birşeyler öne sürüyor, yorum yapıyor. Şahsen tanışmak kısmet olur umarım :) :rendeer:

Çok esrarengiz bir insansın sevgili barış :) Her gün birşeylerin hakkında topik açılıyor birileri birşeyler öne sürüyor, yorum yapıyor. Şahsen tanışmak kısmet olur umarım :) :rendeer:

Ben kendisini gördüm bir buluşmada İstanbulda...senin benim gibi bir insan...iki eli ayakları var...:p dokundum tepki verdi...yani Ademoğlu...:cherry:

yumruk değilde başka bir kankası varmış o an...THY pilotu bir abimiz vardı arkadaşı bizi ekti yani anlayacağınız...:pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar