Dünya ne kadarda küçük! BBRR (Barış) abinin fotoları Rusyadan elime ulaştı

Başlıkdada yazdığım gibi aslında bazen dünyanın ne kadarda küçük olduğu şaşırtıcı olsada karşımıza çıkıyor birkaç gün önce rusyadan CD aldım 2005'de alanyada tatil yapan ve orada tanıştığımız bayan arkadaş bu sene marmarise tatile geldiğini bana bildirmişti Birkaç gün önce bana türkiye de yaptığı tüm turların ve gezilerin resimlerini ve videolarını yolladı.

Olağan bir şekilde resimlere bakarken bide ne göreyim biraz hacimli bir abimiz ve etrafında dövme ile ilgili afişler kendi kendime dedim bu barış abi olabilirmi diye hatta resimde bir kutuda honda yazıyor gibi geldi yakınlaştırdığımda ronda yazdığını farkettim çin malı'mı yoksa :p

ilerleyen fotolarda resimlerdekinin barış abi olduğu ortaya çıktı barış abinin elinde hijyen açısından eldiven olması dikkatimi çekti :cat:

Bu arada barış abi konuyla alakasız ama senin dükkana yakın olduğunu belirttiği su sporları merkezi 4 kişi için para verip daha sonrasında diğerlerinin korkmasıyla vazgeçtiği halde para iadesi yapmadığını belirtti hatta o kişinin üzerinde FB forması vardı tesafüfe bak marmarisde hersek FB li anlaşılan:mrgreen:

neyse işte birkaç foto barış abi mesleğini icra ederken :cat:

39422825ef6.jpg

2gv9.jpg

3ks7.jpg

4le1.jpg

img0051yx2.jpg

Bu motosiklerlerin günlüğü 20 ytl imiş alanyada 25 den aşağı değil :cat:

img0115gk3.jpg

img0117zm4.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
6. resmi sansürledim :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hatun da bi içim su be kardeşim. yok baba ben rusla evlenicem kesin yane.bir vücut bu kadar kusursuz olabilir mi yea.

hayatımHepyek;507336' Alıntı:
son resimden belli oluyo yinede neden sansürlediğin.ama ben gördüm cevheri.:queen: buz gibi havadada yazlık resimler çok iyi yani ne diyim
yok sag elinin soldan 3. sagdan 3. parnagini gosteriyodu :) yoksa acik bisi yok :mrgreen:

Barış Abi beni yanına çırak aaaalll :queen: Abi ora neymiş öyle :queen: :cherry:

ya ben kötü oluyorum işi gücü bıaksam bendemi gelsem barış abi bizi misafir edermi acaba? :) :queen: hiç olmadı karın tokluğuna çalışırım abi :)

Abi güzel hatunmuş be.:)

Allah sahibine bağışlasın.:rendeer:

Ben bıkmışım bizim işte hep hıdırlarla uğraşmaktan ya.

Sektörmü değissek ne etsek.

Marmarise yerleşip bakkal açayım bari ben de :p İşletme diplomamız boşa gitmesin :mrgreen: Barış abi sizin orada boş dükkan var mı :queen: :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
İki konu daha açılsa marmariste nüfus patlaması yaşanacak......:queen:

barış abi bu resimler sayesinde artık 2 sene ücretsiz çıraklık yapcak eleman bulur:queen:
çıraklık için başvuruların listesini ben yapıyorum. hadi bakem isiminizi yazdırın
1)Prometheus
2)Gokhan2433
3)godfather
...
....
not:bu üyeler karın tokluguna çalışmaya razı yeterki yanına çırak olarak all:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar