selam arkadaşlar;
bende bir caracal kullanıcısıyım
öncelikle herkese mutlu seneler motorlarınızla beraber nice yıllara;
benim de bir kaç ufak tefek sorunum oldu mesela ilk olarak motorum debriyaj telini kopardı ama sorun motorda degil motoru toplayan ustadan kaynaklanıyo çünkü debriyaj hortumunu geçmesi gereken yerden değilde boşluktan sallamış direksiyonu çevirdikçe hortum araa sıkıştığından tel koptu yolda kaldım bi usta çagırdım halletti sağolsun.
daha sonra yağmurlu havada bir gün baya bir km yaptım motor ve ben sırılsıklam olduk eee sonrasında evin önüne bıraktık gene yagmur yedi üstünü örtmedikk açık yerde kaldıı bir sabah işe gitmek için çalıştırım dedim olmadı denedim olmadı denedim olmadıı vurdurdum çalıştı ama gazı bırakınca stop ediyoduu öle yada böle bu iş baya sürdü kullanamadım. en sonunda servise götürdüm usta buji çatlamış dedi değiştiim dedii o günden beri sorun yok tak diyo çalışıyoo ama o günden sonra motoru depoya koyuyorum yani yagmur görmedi hiç sadece yolda giderken ufak tefek ıslanmalar o kadar.
şimdileri motoru sabahları depodan çıkarıyorum jigleyi açmadan zor alıyo ama jigleyi açıyorum tek tıkta alıyo sonra hemen kapatıyorum jigleyii.
ve bugün yolda giderken rampa aşagı diyebilecegim bir yol e5 de gderken gazladım 120 km hızı gördüm

ist hareme geldim feribota binicektim gişeden fiş aldım bi döndüm motora ana oda ne bi hortum sallanıyoo bi baktım megersem km teli yerinden çıkmış ön tekere bağlı bu te ucu dişli bir hortum yerine taktım sıktım biraz oldu bunnların haricinde sinyal tertibatım promlemli ve koruma demirim paslandıı bu ikisini garantiye yazdık bakalım ne zaman gelicek hepinize saygılar. bu arada daha önceden ufak tefek yazılar yazmıştık ercankarakuş kuzenim olur kendileri

onunla beraber kullanıyoruz diycem ama kendileri hep şehir dışında oldukları için ben deniz erdinçpolat kullanıyorum motoru görüşmek üzere

)

: