2007 -> Yeni yılınız kutlu olsun -> 2008

bütün mt ailesinim yeni yılını kutlarım.bu arada bişey duydum.yılbaşının sabahında şile ye gidilecekmiş motorcular toplanıp.her sene yapılıyomuş aslı varmıdır:silent:

Ne giricem moda, mod bana girsin..
Derdi deli_mavili kemal kardeşimiz burda olsaydı :queen:

Sevgili Motosiklet Tutkunu Dostlarım..!

Sevgili Motosiklet Tutkunu Dostlarım..!

Herkesin yeni yılını kutlar,hepimize sağlıklı,mutlu, bol kazançlı,iki teker üzerinde ama dimdik, kazasız, belasız ,huzur dolu yepyeni bir yıl olmasını temenni ederim.
Kazasız keyifli sürüşlerle nice mutlu senelere...

Yeni yıl inşallah herkeze mutluluk sevgi saygı hoşgörü getirir vede hayırlı olur.... söz Milli piyango bana çıkarsa motoru olmaya motor alcam...:queen:

bütün mt ailesinin yeni yılını kazasız ve belasız bereketli ve sağlıklı olmasını diliyorum :rendeer:

MT ailesinin yeni yılını kutlar,2008 de tüm beklentilerinizin gerçekleşmesini dilerim:rendeer:

herkesin yenı yılını kutlar saglıklı,mutlu,huzur dolu ve kazasız yıllar dılerım

Yeni yılın Vatanıma, Türkiyeme hayırlı olması dileklerimle. Herkese mutlu yıllar...

herkezin yeni yılını kutlarım salıklı mutlu kazasız bi yıl dilerim sizlere bu yılıda motorsuz geçirdim işallah 2008 de alırım :pale:

asm

Bu yeni yıl hepimizi için hayırlı olur umarım.

Her geçen yılda mutlaka kötü olaylar oluyor ve gelecek her yeni yıl için iyilikler,güzellikler temenni ediyoruz.

2008 yılı için en büyük temennim terör denen belanın son bulmasıdır veya -hiç olmazsa- bitme noktasına gelmesidir.(bu ülke ve insanı için olumlu herşey temennimizdir gerçi)

Hepinize esenlikler diliyorum...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar