Karakalem R1 ve ZX-6R Çizimleri

güzel çalışmalar, eline emeğine sağlık?
çizim üzerine bi bölümde falan mı okuyosun yoksa rahmani bi yetenekmi:p
Olm yazmadan önce bi topiği okusana üşengeç gogo :queen::queen::queen:
uzasın uzasın koray fb iyi fikir aslında satma işi..motorda az buz bişiy deil ama gzel olcak çok vahşi bakıyo:)Yürüyen aksam la kafa bitti de kuyruk kaldı:)Bitircez inşallah..Tipi de racing..
Racing beğeniyorsun anladığım kadarıyla :)
Allah nasip eder inşallah gönlünden geçen motosikleti kardeş:wiinkk:

evet racing en sevdiğim motosiklettir.kafaya koydum zaten ne zmana nasip olur bilmiyorum.ama alıcağımı biliyorum:)

Emeğine sağlık. Güzel çizimler nede olsa GSF okuyormuşsun. Bu arada en başa koyduğun 2çalışmanı bilgisayarıma kopyaladım. Helal et. Merak etme başkalarını keklemem ben yaptım diye :cherry:

vallahi süper olmuş.. cok güzel görünüyor.. ayrıntılarda atlama yok.. TEBRİKLER..:rendeer:

dostum tebrikler. bağenmeyen kalmamış. to be contenedide (devamı):)gelsin yani

hiç çizim yeteneği yok bende .. bunlara bakınca gözümde kocaman oldular vayyy bee dedim kendi kendime...
ellerine sağlıkk...

demekkı benım gıbı kâbiliyetsizlerde varmış ilk okulda iş egıtımı derslerınden hep 100 alırdım ama resım dersıne gelınce cızdıgım adamların kollarını belıne koyardım :) bu arada resımlerın benım resımlerım gıbı olmasada iyi sayılır :p

buda benım yaptıgım kara kalem calısması http://www.youtube.com/watch?v=4fTWR078Y-w&feature=related :p

İlhan sınavda sorular nasıldı..Kazık soru varmıydı..Kafana takılan soru felan..Açtığın topicde dile getir..

Cok basaralı resımler youtube dakılere de baktım cok yetenklısın Allah vergısı bırsey artık ılerde duyarız motosıklet tutkunu unlu ressam :)

bıde honda beat cızsenya .......cok guzel ellerıne saglık...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar