çok güzel olmuş ama videolar açılmıyo haberin ola emeğine sağlik
Dohhtorrr bu neeeeee..:queen::queen::queen:ben 20 yaşndaym ismim TANER..Daha gidecek yolumuz çookBu arada diğer çalışmalarımın bi kısmınada burdan bakabilirsiniz;
İşte koraycığım bende bu arkadaştaki gücün açığa çıkması için efor harcadım yaw..Paşanın ağzından cımbızla lafları zor aldım be..Açıl biraz..Biz burda adam yemiyoruz ki kendini saklıyosun..Bende böle biyetenek olacak çevremi tırmalarım ya..Gerçi daha öğrenci ama..Olsun açılsın işte..Değil mi ama..:wiinkk:yok yok ben bu çocukta bi ışık gördümm videolardaki çalışmaların çok güzel resimlerinin davamını dilerim...![]()
İşte koraycığım bende bu arkadaştaki gücün açığa çıkması için efor harcadım yaw..Paşanın ağzından cımbızla lafları zor aldım be..Açıl biraz..Biz burda adam yemiyoruz ki kendini saklıyosun..Bende böle biyetenek olacak çevremi tırmalarım ya..Gerçi daha öğrenci ama..Olsun açılsın işte..Değil mi ama..:wiinkk:
Tabi tabi paşam..Amaa biliyosun ki ağlamayana emzik yokhaklısın abi arkadaş az konuşuo ama çok yetenekli allah vergisi bi nevi acaba resimlerini büyük firmalara gönderiomu sadece motor deil araba falan çünkü photoshop kullanmadan çizmiş onları photoshop kullanmasını biliyorsa tamamdır iş :cat:
Ya paşam amacımı yazdığım gibi sendeki gizli yeteneği çıkarmaktı..Bunun üstüne bide konuşmanı eklesek işte Tam yetenek..Hele bide mete_han buraya damladı mıydı sen ozaman bu topici gör.hepinize teşekkrler arkadaşlar..koray gfb, muratgergerli siz de yaw konşmuyon konşmuyon diyeBenim yapımdan mıdır nedir biraz sessiz kişiliğim war
merak ettiklerinizi sorun sölerm de yani böle ne diyim durup dururken?:S aklıma bişey glmiyo ki.resimleri koydm yorumlar szden
![]()
Ya paşam amacımı yazdığım gibi sendeki gizli yeteneği çıkarmaktı..Bunun üstüne bide konuşmanı eklesek işte Tam yetenek..Hele bide mete_han buraya damladı mıydı sen ozaman bu topici gör.
Şamata,curcuna,resim,motosiklet,yetenek,dostluk..Daha ne istenirki..Çay isteyen varmı..:queen:
eyvallah muratgergerli,,,2-3 güne kalmaz kendi tasarımım war onu da ekleyecem görüşlerini beklerimBitsin hele bi..O zman bolca tartışırız
koray gfb biliyorum da işte motosiklet sitesi olduğu için alakasız bulmasınlar diye koymadım..Bazıları yazıyo çünkü burası araba sitesimi motor sitesimi diye...