Karakalem R1 ve ZX-6R Çizimleri

Koraycığım üstüne fazla gitmeden paşam.Korkutmadan.Biliyodum bu sorulacağını..
Hani..Bu mu ŞŞŞŞeerreffsizim benim aklıma gelmişti(vizontele):p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motorlar253zn8.jpg

bende yaptım 2 dk da:p
senın kadar ugrasmadık ama olsun:)

sorun sorun çekinmeyin:p daha yok mu:) murat abi sende bizi iyice ürkek ceylana çevirdin beaa:p

ellerine salık sen yaptıysan....tekerlek falan cok muntazam olmuş şablonla çizilmiş gibi.fotoğraf sanki

Lo yok lo..Maksat topic ayakta kalsın..Bakarsın bi prödütör çıkar gelir..Beğenir resimleri.Pardon karakalemleri..Ben şimdi göreve kaçar...1 saat sonra açar..Grşz..Çavaniii..:p
abi içimden bi his bu resimlere inanmadın diyo ama hadi neyse:)

koray gfb resimlerde renk kullanmıyorum karakalem daha hoş geliyo bana ve daha hoş duruyo

Oh ohhh bana uğraş çıktı...:queen:

Taklit yeteneğim fazladır.. Şimdi ben bunların printini alıp aynını yapmaya çalışırım yat yat sıkıl olayından kurtulurum :)

Tebrik ederim bu arada resimler çok şahane :cat:

hiç çizim yeteneği yok bende .. bunlara bakınca gözümde kocaman oldular vayyy bee dedim kendi kendime...
ellerine sağlıkk...

Ya paşam amacımı yazdığım gibi sendeki gizli yeteneği çıkarmaktı..Bunun üstüne bide konuşmanı eklesek işte Tam yetenek..Hele bide mete_han buraya damladı mıydı sen ozaman bu topici gör.
Şamata,curcuna,resim,motosiklet,yetenek,dostluk..Daha ne istenirki..Çay isteyen varmı..:queen:
Ben isterim, şööle tavşan kanı bi çay :)
eyvallah muratgergerli,,,2-3 güne kalmaz kendi tasarımım war onu da ekleyecem görüşlerini beklerim:)Bitsin hele bi..O zman bolca tartışırız:)
koray gfb biliyorum da işte motosiklet sitesi olduğu için alakasız bulmasınlar diye koymadım..Bazıları yazıyo çünkü burası araba sitesimi motor sitesimi diye...
Kendi tasarımını bence siteye ekleme.. Notere mi tasdikleniyo ne oluyosa yap, götür bi markaya sat..

Lo yok lo..Maksat topic ayakta kalsın..Bakarsın bi prödütör çıkar gelir..Beğenir resimleri.Pardon karakalemleri..Ben şimdi göreve kaçar...1 saat sonra açar..Grşz..Çavaniii..:p
Ben sana dememişmiyim..Bak geldi prödikşın...Pınarr gızım..Hadi ''ekşın'' de...:queen:
Oyuncu bol..Daha nirde bulacan böle ucuza diziçekimi..
Dohhtoor koorrkuyoorummm...Taktım ben bu lafa..:queen:
.
.
Bu arada kenardan izleyici de var...
''muratgergerli, koray gfb, GKN, Pınarr, Ö.Z.€.R, muratalidd, emin_arikoglu, Thelovingone48, FeaR oF ThE DaRK''

Son düzenleme:
uzasın uzasın koray fb iyi fikir aslında satma işi..motorda az buz bişiy deil ama gzel olcak çok vahşi bakıyo:)Yürüyen aksam la kafa bitti de kuyruk kaldı:)Bitircez inşallah..Tipi de racing..

GKN

güzel çalışmalar, eline emeğine sağlık?
çizim üzerine bi bölümde falan mı okuyosun yoksa rahmani bi yetenekmi:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar