- Konu Yazar
yok o benim çizim değil bilgisayarda vardı
yok o benim çizim değil bilgisayarda vardı![]()
Koraycığım üstüne fazla gitmeden paşam.Korkutmadan.Biliyodum bu sorulacağını..
Hani..Bu mu ŞŞŞŞeerreffsizim benim aklıma gelmişti(vizontele)![]()
benim ilk sorum bu cvb alamadım :queen:çizimlerine renk vermeyi düşündünmü ?
Lo yok lo..Maksat topic ayakta kalsın..Bakarsın bi prödütör çıkar gelir..Beğenir resimleri.Pardon karakalemleri..Ben şimdi göreve kaçar...1 saat sonra açar..Grşz..Çavaniii..sorun sorun çekinmeyindaha yok mu
murat abi sende bizi iyice ürkek ceylana çevirdin beaa
![]()
abi içimden bi his bu resimlere inanmadın diyo ama hadi neyseLo yok lo..Maksat topic ayakta kalsın..Bakarsın bi prödütör çıkar gelir..Beğenir resimleri.Pardon karakalemleri..Ben şimdi göreve kaçar...1 saat sonra açar..Grşz..Çavaniii..![]()
abi içimden bi his bu resimlere inanmadın diyo ama hadi neyse![]()
Ben isterim, şööle tavşan kanı bi çayYa paşam amacımı yazdığım gibi sendeki gizli yeteneği çıkarmaktı..Bunun üstüne bide konuşmanı eklesek işte Tam yetenek..Hele bide mete_han buraya damladı mıydı sen ozaman bu topici gör.
Şamata,curcuna,resim,motosiklet,yetenek,dostluk..Daha ne istenirki..Çay isteyen varmı..:queen:
Kendi tasarımını bence siteye ekleme.. Notere mi tasdikleniyo ne oluyosa yap, götür bi markaya sat..eyvallah muratgergerli,,,2-3 güne kalmaz kendi tasarımım war onu da ekleyecem görüşlerini beklerimBitsin hele bi..O zman bolca tartışırız
koray gfb biliyorum da işte motosiklet sitesi olduğu için alakasız bulmasınlar diye koymadım..Bazıları yazıyo çünkü burası araba sitesimi motor sitesimi diye...
Ben isterim, şööle tavşan kanı bi çay
Kendi tasarımını bence siteye ekleme.. Notere mi tasdikleniyo ne oluyosa yap, götür bi markaya sat..
Ben sana dememişmiyim..Bak geldi prödikşın...Pınarr gızım..Hadi ''ekşın'' de...:queen:Lo yok lo..Maksat topic ayakta kalsın..Bakarsın bi prödütör çıkar gelir..Beğenir resimleri.Pardon karakalemleri..Ben şimdi göreve kaçar...1 saat sonra açar..Grşz..Çavaniii..![]()