ibrenizde en fazla kaçı gördünüz...

way be ey gidi gunler eyyyy:pr:

profilde war resmi
kardes

Son düzenleme:
ben yazmıştım ama bisikletle yaptıgım hızları yazayım bianchi pegasus marka max hız:75 yokuş aşagı bi yolda duz yolda ise 55-60 civarı gidilebiliyor ama insanı cok yoruyor bisiklette sabit 30 le yarım saat gidilebilir bu degerleri bisikletime taktırdıgım hız gostergesiyle yaptım fakat gosterge çin malı kesin dogrumu hiç ölçmedim:)

ramzey 125cc İle Anca 90 VurDum....!!!Ama DAha yapardI Belkİ ama KorkTum aCıkcaSı DuramaM Die

kendi motorumla 140 km gördüm (aprilla atlantic 200 ) arkadaşımın motoru ile ise 170km gördüm (aprilla atlantic 500 cc )

way be ey gidi gunler eyyyy:pr:

profilde war resmi
kardes
Anladım abi..Kusura bakma son soru (yaw nedense ben bugün her soru soruyorum ..Alla allah..:silent:..)
2004 de Ybr alırken yaş kaçtı.::gazete::...
.
Neyse boşver.::blusssh:..Soru sormak istemiyorum..Sormak yok:pr:.Sormak yok.:pr:.Konsantre ol::xrock::..
Konsantre.::xrock::.Bak...Bak..:pr::pr:

Virago 250 Ile 170 Görüyorum.. Arkadaşın Gsxr 750 Si Ile 230 Gördüm :)

Gızımmmmm..::pala:: .Kenarda durma.Yanaş..Yanaş yavaş yavaş...

Dİzel---guzel nasıl oluo abım burda koptum yanı hahaha :D bı acıklarmısın hehehehaha:):queen::queen::mrgreen:
Selçuk...Karıştırma şimdi..Sen derslerine çalış..Msn'den sonra anlatırım paşam..:cat:

Son düzenleme:
Oke babacon abım bu zmn kadar ne kız arkadasım oldu nede olur :D hıc ısım olmadıgı ıcın bılmıomda mahsur gormeyın hehehe :D
Selçuk..Mahsur görelim biz..Mahsur görmek,basur görmekten bin kat iyidir..
O ne kız-mız.Yaw bu şimdiki nesil( benim keratalarda dahil) azgıntı be..:p

Banka kredi parası babacıım, ekmek parası gibim bişiy buda :cherry:
Eee. Tabi oralardan gelip geçersen..Kredi de verirler..Ekmekte...Borç konusunda yoğun çalışma var..Kimseye çaktırma..Araba alacaz felan..Maksat zengin görünmek.Fakir sofrası dedik kimse yanaşmadı..Patronluk diyince herkez balık..:queen:

Son düzenleme:
Selçuk..Mahsur görelim biz..Mahsur görmek,basur görmekten bin kat iyidir..
O ne kız-mız.Yaw bu şimdiki nesil( benim keratalarda dahil) azgıntı be..:p

Eee. Tabi oralardan gelip geçersen..Kredi de verirler..Ekmekte...Borç konusunda yoğun çalışma var..Kimseye çaktırma..Araba alacaz felan..Maksat zengin görünmek.Fakir sofrası dedik kimse yanaşmadı..Patronluk diyince herkez balık..:queen:

Çaktırmam babacıım, ben tokum zaten.. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar