Niye malesef olsun paşam.:cherry:İnandım tabi.:cat:..şaka değil gercek malesef
.
.
Bu canavarın resmi varmıydı..Merak işte paşam....:rendeer:
Niye malesef olsun paşam.:cherry:İnandım tabi.:cat:..şaka değil gercek malesef
Anladım abi..Kusura bakma son soru (yaw nedense ben bugün her soru soruyorum ..Alla allah..:silent:..)way be ey gidi gunler eyyyyr:
profilde war resmi
kardes
Caner makinanın kadranında 120 varmıydı..Ben unuttum yaw..:silent:ben 100cc 120km\h i gördüm ama tir tir titrio![]()
Gençlik bu olsa gerek paşam..Bizim gençliğimizde 220 kadranlı BMW R6 lar vardı..
Eniyi hız oydu...
Şimdi R1 var benim...Bakmıyorum kadrana..
Murat sende gençsin ama..![]()
Gençsin paşam işte 35'e çoook var...Sen daha çok dizel-güzel çürütürsün..Yok be abi ne genci 30+1 yaşımıza geldikr:
Gençsin paşam işte 35'e çoook var...Sen daha çok dizel-güzel çürütürsün..![]()
Selçuk...Karıştırma şimdi..Sen derslerine çalış..Msn'den sonra anlatırım paşam..:cat:Dİzel---guzel nasıl oluo abım burda koptum yanı hahahabı acıklarmısın hehehehaha
:queen::queen::mrgreen:
Gızımmmmm..:ala:: .Kenarda durma.Yanaş..Yanaş yavaş yavaş...
Gızımmmmm..:ala:: .Kenarda durma.Yanaş..Yanaş yavaş yavaş...
Selçuk...Karıştırma şimdi..Sen derslerine çalış..Msn'den sonra anlatırım paşam..:cat:
Dizel doğruda güzel zaten var..Annen gızım..Yanaşamıyorum babacııımale:
Borçlar beni bekler :salut:
Sen dizel-güzel alıcakmışsın 15 milyara :salut:
Dizel doğruda güzel zaten var..Annen gızım..
Maşallah bankalar caddesini karış karış biliyon bakıyom..:queen::queen:
Selçuk..Mahsur görelim biz..Mahsur görmek,basur görmekten bin kat iyidir..Oke babacon abım bu zmn kadar ne kız arkadasım oldu nede olurhıc ısım olmadıgı ıcın bılmıomda mahsur gormeyın hehehe
![]()
Eee. Tabi oralardan gelip geçersen..Kredi de verirler..Ekmekte...Borç konusunda yoğun çalışma var..Kimseye çaktırma..Araba alacaz felan..Maksat zengin görünmek.Fakir sofrası dedik kimse yanaşmadı..Patronluk diyince herkez balık..:queen:Banka kredi parası babacıım, ekmek parası gibim bişiy buda :cherry:
Selçuk..Mahsur görelim biz..Mahsur görmek,basur görmekten bin kat iyidir..
O ne kız-mız.Yaw bu şimdiki nesil( benim keratalarda dahil) azgıntı be..
Eee. Tabi oralardan gelip geçersen..Kredi de verirler..Ekmekte...Borç konusunda yoğun çalışma var..Kimseye çaktırma..Araba alacaz felan..Maksat zengin görünmek.Fakir sofrası dedik kimse yanaşmadı..Patronluk diyince herkez balık..:queen: