[İzmir MT] 23.11.2007 Cuma "Plak Yapiyoruz" Buluşmasi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maşallah bir günde 7 sayfa yapmış topic :cyclopsan Herhalde toplantıya kadar 5342646426 sayfaya ulaşır :queen:

yuh be ben size ne diyeyim. dün akşam 19 gibi açtım topiği sabah 9 gibi baktım 8 sayfa olmuş. sucuklar cevizler fıstıklar lokumlar yürümüş gitmiş. rak ve roka ile mangalı da görmedim sanmayın. Siz varya cumaya bu dediklerinizi getirmeyin o zaman sırayla hepinizi yerim ben bilesiniz.

Duyulmaz cuma sende bass gitarı al gel bari de ali ye eşlik edelim:)

Benimde ilkokuldan kalma bir flüdüm var.Bende onu getireyim.Size bi postacı falan çalarım :queen:

ewet bu fıstık olayının yağı çıkmadan konumuza dönelim :mrgreen:cuma kim çalıyor gitarı vokal kim,dansöz varmı,bateri varmı,zillerimi alıp geleyimmi :p ( FISTIK GİBİ BİR GECE OLACAK EMİNİM :queen::queen::queen:)

fıstık mıstık anlamam da , ben de zil alayım geleyim bari . şöyle karşılıklı döktürürüz :queen:

oooo böcek bak neler varmış sende. bende döktürebilir miyim?

kum mu döküyonuz..? çok çay içmek böbreklerde taş ve kuma sebep oluyor diye uyarmıştım ben sizi :bounce:

beyler langırt varsa gelelim manisadan gelcek arkadaş varsa bi yer zaman versin beraber gidelim langırtta manisa mt izmir mt kapışması olur belki:)

ohooo bu gündüzcülerde hiç iş yok valla biz gece topic'i patlattık sabah 1 sayfayı

bilem dolduramamışsınız......

neyse ben işten yeni geldim karşıyaka ya motorcu ejdere gidiyorum aykutumun

pantolonundan alacağımmm....

ohooo bu gündüzcülerde hiç iş yok valla biz gece topic'i patlattık sabah 1 sayfayı

bilem dolduramamışsınız......

neyse ben işten yeni geldim karşıyaka ya motorcu ejdere gidiyorum aykutumun

pantolonundan alacağımmm....

Gündüzcüler mi :queen: :queen: :queen: Ben hem gececi hem güzdüzcüyüm o zaman :cat: (bizde gündüz çalışıyoruz :wiinkk:)

hızlıcesi2;869912' Alıntı:
çay ağacı sütünü iç bakiyim sen ne yapçan fısları şu fıstık işini abilerine bırak hem sana cevizli sucuk vercem uslu dur bakiyim :queen::queen::bounce:

Cesur abi önce senin cevizli sucukları yiyeyim (enerji verir) :bounce: Sonrada sercan abinin fıstıkları yiyeyim :cat:

çok uzun bir gece olacak belli oldu :p toplantı günü gelsede sercanı biraz ufalasak :cyclopsan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar