[İzmir MT] 23.11.2007 Cuma "Plak Yapiyoruz" Buluşmasi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alerjim diyecektin sanırım cesur abim yoksa motora binemiyorsunda bir enerji patlamasımı yaşıyorsunnn....???

abicim TÜRKÇE konuş....msn'ninede gevurca yazıyon bişi anlamıyoz...

:pr::pr::pr:

katılıyorum sana her iki kunu içinde enerjim cevizlerden dolayı . erende aşmış kendini artık gavurca yazıyo .ne olcak sonumuz beli deyil hayırlısı :queen:

Yaaaaa bişi soracammmm bu topic'in sahibi nirededurrrr....._????

Yoksa Wallace'midur ismu.....?

bakmazsa böle topic'ine bir sucuk fıstık uzun fıstık muhabbetidir gider..he he he

topik 5 satte 6 sayfa oldu resmen patladı Wallace (murat abi) Gelince

gözlerine inanamayacak......he he he..

abi senn werdıgın parayı saklıyom motru onsuz alamayacagımı anladım
az bagıs yapan candan cok yapan maldan

cesur abi calıs calıs nereye kadar ya
uuuuuuuuuuffffffffffffffff

Son düzenleme:
mesaj atmak ücrete tabidir...toplanan paralarla sucuk alınacaktır...bu ne yaw 2 dakkada 2 sayfa yazı mı olur :queen:

ewet bu fıstık olayının yağı çıkmadan konumuza dönelim :mrgreen:cuma kim çalıyor gitarı vokal kim,dansöz varmı,bateri varmı,zillerimi alıp geleyimmi :p ( FISTIK GİBİ BİR GECE OLACAK EMİNİM :queen::queen::queen:)

yükte hafif pahada ağır şeyler için kumbara değil bildiğin kasa lazım.Kısacası sermaye lazım.Hesaplar şunu gösteriyor,Mt nin bir toplantısında herkesi doyuracak kadar cevizli sucuk cukkasıyla benim ybr nin satımından elde edilecek cukka aşağı yukarı aynı.Biz buna ne diyoruz,açıkcası ben de bilmiyorum...:)

vay anasını sayın seyirciler :D

ewet bu fıstık olayının yağı çıkmadan konumuza dönelim :mrgreen:cuma kim çalıyor gitarı vokal kim,dansöz varmı,bateri varmı,zillerimi alıp geleyimmi :p ( FISTIK GİBİ BİR GECE OLACAK EMİNİM :queen::queen::queen:)

abi lütfen aradan çıkarmısın şurada fıstık sucuk muhabbeti yapıyorduk ne güzel... fasıl yapacak arkadaş arıyorsan kendine lütfen bakınız duyurular kısmında bir buluşma topic'i var http://www.motosiklet.net/forum/duy...-11-2007-cuma-"plak-yapiyoruz"-bulu-masi.html lütfen oraya başvur...

çenkis abi seni seviyorum

eyvah ben ne yaptım şimdi alper abi bişi der benim bu çenkis abiye karşı olan duygularıma.....he he he...

Son düzenleme:

abi sen bişi alma zil falan maşallah her şeyin tuzak ve süprizlerle dolusun bakarsın zilerinde ceyranlı olur neyimize lazım :queen::queen::wiinkk:ayık ol

hızlıcesi2;869188' Alıntı:
abi sen bişi alma zil falan maşallah her şeyin tuzak ve süprizlerle dolusun bakarsın zilerinde ceyranlı olur neyimize lazım :queen::queen::wiinkk:ayık ol

ewet doğru söylüyorsun cesi abi ben cengiz abiyle hatta tokalaşmamayı bilem

düşünüyorum bu toplantı....he he he

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar