iyi bişey demi...:cherry:
:queen::queen::queen::queen: eydir eydir abi:queen::queen:
iyi bişey demi...:cherry:
abi marka tercihi honda gibim bişey yani...Hani toplama Kanuni Asya gibi geliyor...
bi arkadaşta fiyat çıkarmadı he...yani beni mat edemedi...birebir aynen...web cam yazıcısıa kadar hesaplayıp şu şudur demedi...birebir aynısı piyasada ne kadar...12 taksit olcak vs...vs bi oturtmadılar şapa beni...anca öle yazıyolar...![]()
evet haklısında zacper hondanın yerini tutmazki aaaa oldumu şimdi.. :queen::queen: bizim eski dükkanda bi casper monitör vardı.. yapışkanlı casper yazısının altından leo çıktı:queen::queen: hikaye bunlar..
evet toplama da hemen hemen aynı fiyata geliyor artık.:cat: ama bi honda nebilim bi hp laptop ama casper:queen::queen: casper asya ayarında...:cat:
Meteciğim kimse senin için şimdi kafa ütüleyip aynı sistemin toplama fiyatını çıkarmaz kasmaAma ufaktan bir bilgi vereyim sana.
Anı konfig. toplasan, ortalama 100 dolar markadan 100 dolarda işletim sisteminden kafadan karın olur
Ha kar olmadı aynı paraya topladın, yine markadan iyidir.
Niye?
Çünkü toplama pc de her parçayı kendin bilerek seçersin. İçinde ne olduğunu bilirsin.
Her malzemeyi kendi alanında bir numara olmuş markalardan seçebilirsin mesela.
En basidinden benim 4 yıl önce topladığım ve hala kullandığım pc nin power supply sini bile seçerek aldım. Babalar gibi 400 Watt![]()
Getir senin sevimli hayalete vereyim elektirği İhlas Quartz gibi ısıtırım ortalığı :mrgreen:
Kimse uğraşmaz dedim ama google da ilk bulduğum sistem oluştur linkine tıklayıp karaladım bişeyler.
1150 YTL gibi bir fiyat çıktı.
Aşağı yukarı aynı fiyat.
Ama, no name hiç birşey yok.
Yani anakartı Asus seçtim,
HDD yi Samsung
Rami Kingston
Cd/Dvd yi LG
Monitörü Samsung
Gibi...
Hatta Mecidiyeköy yada Kadıköy e gitsen, dahada aşşağı düşer bu fiyat.
Kredi Kartına taksit olayınıda heryer yapıyor artık.
Ama kazık yememişsin için rahat olsun![]()
mete_han abi hayırlı olsun güzel bilgisayar almışsın fazlasıyla iş görür yani oyun için alınmaz ki bilgisayar çyle oldumu oyunların hızına yetişilmiyo 6 ayda bir değiştirmek lazım bence çok güzel güle güle kullanın
ama halen bi yiğit çıkmadı toplamayla karşıma çıkıp 1130 ytlden daha az...:bounce:
la keko, almadan önce efendi gibi danışsaydın ne konfigürasyonlar çıkarırdım o paraya. şimdi aklınca gaza getiriyorsun ama yemezler :ala::
sistem genel özellik olarak fena değil ama içindeki malzeme kalitesi ne alemde? hangi anakart? hangi çipseti kullanıyor? 7300le dediği onboard nvidia 7150 grafik çipi mi?
seninkiyle aynı işi yapan kasa yı 500 e topladım diyorum dinlemiyorsun :queen:
ne gazı...ben sankim yapamıyom...o dediğin şeymiş ıntel 945 chıpsetmiş paşam ...aradım sordum...neyse artık...
Meteciğim kimse senin için şimdi kafa ütüleyip aynı sistemin toplama fiyatını çıkarmaz kasma
Ama ufaktan bir bilgi vereyim sana.
Anı konfig. toplasan, ortalama 100 dolar markadan 100 dolarda işletim sisteminden kafadan karın olur
Ha kar olmadı aynı paraya topladın, yine markadan iyidir.
Niye?
Çünkü toplama pc de her parçayı kendin bilerek seçersin. İçinde ne olduğunu bilirsin.
Her malzemeyi kendi alanında bir numara olmuş markalardan seçebilirsin mesela.
En basidinden benim 4 yıl önce topladığım ve hala kullandığım pc nin power supply sini bile seçerek aldım. Babalar gibi 400 Watt![]()
Getir senin sevimli hayalete vereyim elektirği İhlas Quartz gibi ısıtırım ortalığı :mrgreen:
Kimse uğraşmaz dedim ama google da ilk bulduğum sistem oluştur linkine tıklayıp karaladım bişeyler.
1150 YTL gibi bir fiyat çıktı.
Aşağı yukarı aynı fiyat.
Ama, no name hiç birşey yok.
Yani anakartı Asus seçtim,
HDD yi Samsung
Rami Kingston
Cd/Dvd yi LG
Monitörü Samsung
Gibi...
Hatta Mecidiyeköy yada Kadıköy e gitsen, dahada aşşağı düşer bu fiyat.
Kredi Kartına taksit olayınıda heryer yapıyor artık.
Ama kazık yememişsin için rahat olsun![]()