Intel Core Duo 2 Casper Aldım..Yorumlarınızı Bekliyorum

Sistem fena gözükmüyor ama keşke kendin toplatsaydın. Ya nedense bu Türk firmalarının sattığı pclere bir türlü ısınamadım. Sanki milleti kazıklıyolarmış gibi geliyor. Belki de eski Vestel Veezy (Vezzy böylemiydi yoksa :silent:) lerden kalma bir durum olabilir :)

3 hafta önce toplama pc aldım dual core 2.2 işlemci, asus orta sınıf (80 usd) anakart ,256(512 arttırılabilir) ekran kartı 160 gb hard disc, 1gb kinston ram ,şık bir kasa toplam 490 ytl kazık yemişmisin yememişmisin anla :farao:

3 hafta önce toplama pc aldım dual core 2.2 işlemci asus orta sınıf (80 usd) anakart 256(512 arttırılabilir) ekran kartı 160 gb hard disc 1gb kinston ram şık bir kasa toplam 490 ytl kazık yemişmisin yememişmisin anla :farao:

Hâlâ aynılar anlaşılan :queen:

mete_han..Babocan aldığın bilgisayar şuan sistem olarak üstsınıf olarak bilinir..
Ekran kart NVIDIA Geforce 7300LE TC 512mb.Paylaşımlı olup 2007 başında TR piyasasına girdi...Anakartın ne olduğu belirtilmemiş..Ekran kartın Vista uyumlu ama biraz fan sesi fazladır...İşletim sistemin Vista ise ilk günlerde yeni doğan bebek gibidir.Kullandıkça kendini yenileyecek derecesi yükselecektir...
Marka olarak Casper ise; benim şuan kulandığım laptop Casper 8080..Müthiş.
Müşteri Hizmetleri harika.....

ben notebook zannettim, değilmiş.
masaüstü bilgisayarların tamamı toplamadır zaten.
dışardan alınsa aynı paraya daha iyi bir konfigürasyon dizilebilirdi.
o bilgisayarla oyun oynamak dışında hemen herşeyi yapabilirsin mete.
bende geçen bi bilgisayar topladım, monitör hariç 500 lira. seninki ne yaparsa aynısını yapar :cherry:

abi bu pc toplama linklerinden bi toplama yapsana...bi fiyat çıkar nolur...:wiinkk:Borayı dövecem sonunda valla...500 e sistemi çıkardı valla...nası başardıysa...bide 5 taksite...herkes bilg.alsın o zaman...:p

hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan...dün burda FORUM alışveriş merkezinde yarı yarıyaindirim vardı.arabayla önünden geçiyorduk.kadının biri 4 tane laptop almıştı kolunun altına , Allah gözünü doyursun :queen:

millet aç kanka aç...onnarıda eşe dosta satcak 100 lira fazlasına...:p

Hayırlı olsun abı oyun merakın yokmus seni baya götürür.Ama ben marka bilgisayar almayı sevmiyorum kendım secıp toplamak bana daha iyi geliyor.

sağol dostum...abi toplamacılara güvenmiyom ben ya...:pale:

La sayın metehan abiii tigermbz'i oyalıorum işte niye punduna getirip kitlemion, arıza yapma haylet bişi.:pr:

Emeğe saygı.:queen::queen::queen:

abi sende bi el atsana şuna...kazık yedimmi yemedimmi...:pale:

mete nin kafası çalışmaz böyle şeylere, hesap makinasını pocket pc diye satarsın anlamaz bu cahal :queen:

heee...o kadar malım bende...:p

Sistem fena gözükmüyor ama keşke kendin toplatsaydın. Ya nedense bu Türk firmalarının sattığı pclere bir türlü ısınamadım. Sanki milleti kazıklıyolarmış gibi geliyor. Belki de eski Vestel Veezy (Vezzy böylemiydi yoksa :silent:) lerden kalma bir durum olabilir :)

abi fiyat araştırması yaptım vallahada billahaada bi markaya verilen en iyi fiyat...

3 hafta önce toplama pc aldım dual core 2.2 işlemci, asus orta sınıf (80 usd) anakart ,256(512 arttırılabilir) ekran kartı 160 gb hard disc, 1gb kinston ram ,şık bir kasa toplam 490 ytl kazık yemişmisin yememişmisin anla :farao:

hassssssss....ulan atda bu kadar atma...:farao:

mete_han..Babocan aldığın bilgisayar şuan sistem olarak üstsınıf olarak bilinir..
Ekran kart NVIDIA Geforce 7300LE TC 512mb.Paylaşımlı olup 2007 başında TR piyasasına girdi...Anakartın ne olduğu belirtilmemiş..Ekran kartın Vista uyumlu ama biraz fan sesi fazladır...İşletim sistemin Vista ise ilk günlerde yeni doğan bebek gibidir.Kullandıkça kendini yenileyecek derecesi yükselecektir...
Marka olarak Casper ise; benim şuan kulandığım laptop Casper 8080..Müthiş.
Müşteri Hizmetleri harika.....

eyvallah babocan...:pama yinede bi gariplik seziyom...yani açıkca mal bu para verilirmi demiyonuz bana eylemi...:cherry:

Alınmış alınmıştır, maldan zarar gelmez.:cat:

Güle güle kullanmana bak.:rendeer:

abi çıldırıcimm yaa...şu bizim bbaday denen mal muhafız 500 e sistem topluyo...19 lukj lcd de 200 gayme diyo beni çıldırtıyor valla...mal asker....:silent:

abi hayırlı olsun... şimdiden wista ya alışman dileğiyle.. benim vistada msnde sesli konuşma yapamıyorum ne iş çözemedim.. serviste ilgilenmiyor.. yazılım hatası garantiye girmez diyor.. mikrofondan ses çıkıyor üflediğin zaman o renkli çubuk inip çıkıyor ama msn den ses bağlantısı yapmıyor.. ve mic. çıkan seside duyamıyoruz.. inşallah senin makina sorunsuz olur... bu arada casper almasaydın keşkem..

abi hayırlı olsun... şimdiden wista ya alışman dileğiyle.. benim vistada msnde sesli konuşma yapamıyorum ne iş çözemedim.. serviste ilgilenmiyor.. yazılım hatası garantiye girmez diyor.. mikrofondan ses çıkıyor üflediğin zaman o renkli çubuk inip çıkıyor ama msn den ses bağlantısı yapmıyor.. ve mic. çıkan seside duyamıyoruz.. inşallah senin makina sorunsuz olur... bu arada casper almasaydın keşkem..

abi marka tercihi honda gibim bişey yani...Hani toplama Kanuni Asya gibi geliyor...

bi arkadaşta fiyat çıkarmadı he...yani beni mat edemedi...birebir aynen...web cam yazıcısıa kadar hesaplayıp şu şudur demedi...birebir aynısı piyasada ne kadar...12 taksit olcak vs...vs bi oturtmadılar şapa beni...anca öle yazıyolar...:p

mete ganga düdüklemişler seni :)
bimeks ten sakız bile almam :)

hadi sen bari şapa oturt kanka beni...:p

Bimeks varmı la Manisada düdük makarnası...:queen:

lem senin evden bimekse gidene kadar ben izmirde bimekse de vatan computere giderim la....işim olmaz öle teknosa yada bimeks gibi yerlerden bilgisayar almak.giderim kendim toplarım bütün pc parçalarını mesela en son aldıgım ekran kartını söliyim sana :)
ATI FIRE-GL V7200 256MB(512Bit) DUAL DVI AVIVO 16X
anlamazsın ya neyse :)

abi hayırlı olsun bana kalırsa güzel makina fiyat konusunu bilmediğim için yorum yapamıyorum güle güle kullan:rendeer:

lem senin evden bimekse gidene kadar ben izmirde bimekse de vatan computere giderim la....işim olmaz öle teknosa yada bimeks gibi yerlerden bilgisayar almak.giderim kendim toplarım bütün pc parçalarını mesela en son aldıgım ekran kartını söliyim sana :)
ATI FIRE-GL V7200 256MB(512Bit) DUAL DVI AVIVO 16X
anlamazsın ya neyse :)

[/QUOTE]

Lem Allahın buzdolapcısı:p o ne eyle...ben annamam ...küfreder gibi nediyon...jayırlı olsun...ama Manisada yok galiba...İzmire başka ne için gidiyon...:p

murat babiş heh şöyle gel bana işte...abi ilk linkte havala ile peşin diyo 1170...normalde 10 taksit 1200 gayme...vıstada basıc başlangıc...benimki premıum belki farkeder...bide peşin fiyatına %10 indirimli...12 taksit...:cat:

2.linkte
peşin 1159...normalde fiyatı...1220...12 taksitle almak istersen oda Bonusa 1287...artı hediyeleride yok...:p

abi hayırlı olsun bana kalırsa güzel makina fiyat konusunu bilmediğim için yorum yapamıyorum güle güle kullan:rendeer:

sağol gardaşım...:cat:

Son düzenleme:
olm bizim burda ttrafik derdi yok sen orda evden işe gidene kadar ben evimden izmirin istedigim yerine gidiyom :)

Logitech S220 2+1 Ses Sistemi ,Casper kulaklık , Casper webcam , Canon IP1800 Yazıcı hediye...

Özellikler
İşlemci: Intel Core 2 Duo İşlemci E4500 2.2 GHz
Sistem Belleği: 1 GB 667 MHz DDR2
Sabit Disk: 160 GB SATA
Grafik Kartı: 512 MB NVIDIA Geforce 7300LE TC (256 MB ayrılmış bellek)
Monitör: 19'' Geniş Ekran LCD
Optik Sürücü: DVD-/+ Dual sürücü
İşletim Sistemi -: Microsoft Windows Vista Home Premium TR
Ethernet Kartı: 10/100
Mouse: Optik
Ses: 8 kanallı ses kartı
Diğer Özellikler: 20 in 1 kart okuyucu

Arkadaşlar abim için dün Bimeks Maslak Doğuş tan bu sistemi aldım...WORLD kart %10 indirimiyle bana 1130 ytl ye geldi...12 taksit ayda 95 gayme...

http://www.bimeks.com.tr/product.jsp?productId=13942&categoryId=1006&path=1000:1006&ref=007.1

::)

bu sistemin aynısını pc toplat da hesaplayıp çıkaran bir yiğit aranıyor...ama eşit olacak...daha üstün veya daha azı olmayacak...biri bana anlatsın...:p

kedeve dahil ve mutlaka 12 taksitle 1130 ytl ye denk gelecek bende alnından öpcem o arkadaşın...hadi bana 100 ytl bi pay bırakın...oda vade farkı olsun...1000 ytl ye çıkarın bakem ürünü...

olm bizim burda ttrafik derdi yok sen orda evden işe gidene kadar ben evimden izmirin istedigim yerine gidiyom :)

kanka 12 dakkada işten eve evden işe varıyom...İstanbul için efsane bir zaman...Maçka 4.Levent...4.Levenet...:p

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar